Aanbevolen Boeken en Producten

Op deze pagina staan boeken die ik zelf gelezen heb en helemaal enthousiast over ben en waar ik achter sta. Ze staan hier bij mij in de boekenkast.

Ook staan op deze pagina producten die ik zelf gebruik en waar ik ook heel enthousiast over ben.

Ik beveel alleen díe boeken en producten aan waar ik zelf helemaal achter sta.

Openheid: mocht je via een van de links hier tot aankoop overgaan, dan ontvang ik een kleine commissie.

De Celestijnse Belofte

Wanneer je bij mij over de vloer komt voor coaching of een van mijn workshops of cursussen, dan weet je dat ik heel veel boeken heb. En ja, ik heb ze allemaal gelezen. En als je denkt dat wat jij bij mij ziet staan, het enige is….. is heb nog veel meer in andere boekenkasten (oké, en ook in kratten in het schuurtje).

Ik ga er altijd vanuit dat de boeken die ik gelezen heb, bekend zijn bij een ieder.

Zo ook de Celestijnse belofte van James Redfield. Dit boek was hot en hip in de jaren 90 en heb ik toen ook gelezen (in 1996 om precies te zijn).

En omdat ik het toen gelezen heb, ga ik ervan uit, dat iedereen met enige interesse voor het spirituele dit boek gelezen heeft (ja, ik weet het, een hele grote aanname van mij, foei).

Dus, toen enige tijd men bij een workshop in mijn boekenkast stond te neuzen (vooral doen, daar staan ze voor) verbaasde ik me dus dat dit voor zo velen een nog onbekend boek is.

Dit boek heb ik toen verslonden en de daarop volgende delen ook (staan allemaal hier in mijn boekenkast).

Kom je net kijken in de spirituele ontwikkelings wereld of ben je al een tijdje onderweg maar heb je dit boek nog nooit gelezen? Ik kan het je van harte aanbevelen!


Vraag en het wordt gegeven

Zoals je weet ben ik helemaal gék op alles Abraham Hicks. Ben op een 3-tal cruises geweest. Heb -bijna- al hun boeken, kaartenset en dvd’s. Ben 2 maal op een seminar geweest (de derde staat er aan te komen in mei 2020) en hun leer is gewoon helemaal gewéldig.

Wil je beginnen met Abraham Hicks, en weet je niet waar je moet beginnen (er zijn nogal veel boeken), begin dan met bovenstaand boek. Wanneer je dit stukje bij beetje tot je neemt gaat er een wereld voor je open. Je leven zal voor altijd veranderen. Geniet ervan!