Basislijn Hoofdstuk Boek

A-Z Praktische Spirituele Tips
Voor een Hoger Spiritueel Bewustzijn

Voor iedereen die op een luchtige en praktische manier wil lezen over een aantal spirituele onderwerpen.

In dit eerste deel komen de volgende onderwerpen, op alfabetische volgorde, aan bod: Angst, Basislijn, Comfortzone, Doe altijd je best, Emotie, Focus versus Loslaten, Goed voelen, Het een of het ander, In beweging blijven, Je kunt het!, Kundalini energie, Lichaam, Manifesteren.

Je krijgt het hoofdstuk Basislijn gratis, zo kun je proeflezen of het wat voor je is.

Het enige wat je hoeft te doen om toegang tot dit hoofstuk te krijgen, is te boeken via mijn website. Het bedrag staat op € 0, dus het kost je NIETS. Wanneer je boekt krijg je meteen toegang in je eigen online leeromgeving (achter deze website dus) tot de pdf. Wat je nodig hebt om toegang te krijgen tot het hoofdstuk, is het e-mail adres en je wachtwoord wat je bij de boeking hebt gebruikt en hebt opgegeven. Je logt in, in de ledenomgeving.

Heb je al een account bij mij, dan boek je ook gewoon en wordt deze module aan jouw reeds bestaande leeromgeving toegevoegd.

Hoe mooi is dat?

Wees je wél bewust, dat wanneer je boekt, je op mijn mailinglijst komt te staan. En dat is een voordeel, want dan ontvang je wekelijks (zo mogelijk) de Orakel Thema Kaart Video en de Peptalk video. En wat er nog meer -gratis- voorbij komt. Afmelden kan altijd natuurlijk, dan mis je een hoop leuks, maar, doe wat goed voelt voor jou.