Lisette-Anne Geen categorie Beltane workshop: audio opname nu beschikbaar!

Beltane workshop: audio opname nu beschikbaar!

Deze workshop heeft reeds plaatsgevonden en er zijn audio opnames gemaakt! Deze staan klaar voor je na het boeken in je online lesomgeving. Zodra je boekt, kun je meteen aan de slag.

Je kunt de hele workshop zelf thuis uitvoeren, stuk voor stuk de healings en meditaties doen, wanneer het jou uitkomt. Je hoeft niet de hele dag in een keer te doen.

Je hebt concreet nodig:
Een keer een boom om tegenaan te zittenEen 5 ct muntstukEen kristalEen potje aarde met een Lupineplantje of zaadjeMagnoliathee of een andere kruidenthee naar wens3 linten van elke 1 el (wordt uitgelegd)

De audio opnames zijn:
Maak je eigen plekje 08:36
Wat is Beltane 15:57
Vrouwenverdriet Healen 21:07
Boomhealing en wensvlecht 03:06 (de uitleg is zo kort, de healing zelf duurt langer, naar wens)
Lupine 06:59
Contact met Elfjes 24:27
Altaarritueel Man/Vrouw 26:22

Hieronder de originele tekst:
Een natuur workshop waarbij de vruchtbaarheid in al haar vormen centraal staat. Het is de aankondiging van de zomer. De sapstromen zijn op gang gekomen. We willen creëren, we willen groeien, we willen door, we willen actie. We willen ons verbonden voelen met alles wat IS. Het is een magische tijd voor de liefde. Zelfliefde, partnerliefde, alle soorten en maten liefde.

Er dient balans te zijn tussen het mannelijke en vrouwelijke. Wanneer deze twee krachten constant met elkaar in gevecht zijn en van elkaar willen winnen, verliest uiteindelijk iedereen. De sapstroom stopt, het leven stopt. Deze dag staan we stil, vanuit onze eigen zekerheid, dat we in harmonieuze verbinding en balans met de ander kunnen zijn. We leren dat het gaat om het innerlijk (ja, ik weet het, het oog wil ook wat). Maar, wanneer puntje bij het paaltje komt, heb je meer aan inhoud dan aan uiterlijke zaken.

Na het volgen van deze workshop ben je in contact gekomen met je eigen groeiwensen en weet je je eigen sapstromen in te zetten op een positieve manier. Je weet nóg duidelijker wat je wél wilt. Je hebt nieuwe energie en staat open voor vruchtbaarheid in al haar vormen. Vanaf nu kijk je op een andere manier naar het man/vrouw verhaal.

Deze workshop zal bestaan uit kennisoverdracht, healingen, meditaties, oefeningen, schrijfopdrachten. Het heet niet voor niets een WorkShop (er is WERK aan de WINKEL).

Op vrijdag 30 april is het Beltane. We vieren het op zaterdag 1 mei.
10:00-17:00 uur

We maken er een vruchtbaar samenzijn van. We vieren het feest van “mannelijk en vrouwelijk balans”. We vieren wie we zijn, hoe we zijn, wat we zijn. We vieren het feest van Beltane.

Heel graag en met heel veel liefde deel ik mijn kennis en mijn kunde met jou. Geef je op en laat je verrassen.
https://lisetteanne.com/winkel/beltane-1-mei-2021/

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Post

Koud, guur en verdrietig? 5 tips om je snel beter te voelen

Het is bijna Valentijnsdag. Voor de een reden om een feestje te vieren, voor een ander een extra moment om er van bewust te zijn dat er een geliefde ontbreekt. In deze tijden van weinig sociale contacten, elkaar niet mogen aanraken, knuffelen en bij elkaar vandaan moeten blijven, kan het,

Overvloed Welvaart Reiki Weekend Aanbieding

WEEKEND AANBIEDING, alleen nu, dit weekend Ontvang dit weekend nog een afstandsinwijding in: Overvloed Welvaart Reiki 1 Voor jou wanneer je wel wat nieuwe energie, nieuwe ideeën en nieuwe overvloed kunt gebruiken. Er is tegenwoordig veel over te lezen; visualiseren, manifesteren, overvloed, The Secret, etc. Wat al deze zaken gemeenschappelijk

Praktische Spiritualiteit is een natuurlijke manier van leven

Wat een heerlijk weer! Na een hele lang tijd weer op de tuin geweest (375m2 Volkstuin). Een hele hoop te doen maar wat is de natuur toch “resilient”. Ogenschijnlijk was mijn tuin een leeg niets. Ik begon met het verwijderen van minder gewenst kruid (van mijn moeder geleerd om minder