fbpx

Betaal Wat Je Kunt Nieuwe Maan Webinar

Het is vandaag (vrijdag de 16e oktober) om 21:32 uur Nieuwe Maan.

Een heel bijzondere nieuwe maan, omdat deze nieuwe maan de grootste nieuwe maan is van dit jaar. Groot in de zin dat deze maan het meest dichtbij de aarde staat van alle manen dit jaar.

De Nieuwe Maan vóór de Volle Maan van Samhain op zaterdag 31 oktober waar de sluiers tussen deze en gene zijde tijdelijk wijken. Sommige mensen noemen de maan van 16 oktober een Supermaan. Vanaf deze maan worden de sluiers tot aan Halloween/Samhain dunner en dunner. Een heel bijzondere periode.

Deze maan staat in het teken van MACHT. Het is een maan van uitersten. Macht kan ten goede of ten kwade worden ingezet. Het is voor een ieder de keuze om te voelen waarvoor jij jouw persoonlijke macht wilt inzetten.

Ik geef vanavond om 20:00 uur een BETAAL WAT JE KUNT (BWJK) webinar. We werken met healende krachten om onze verloren macht(en) naar ons terug te halen en in balans te brengen. Stap voor stap neem ik je mee in een healende reis in het her-ontdekken van je eigen macht.

Ik werk heel graag met de maanenergie.
De Nieuwe Maan heeft altijd iets magisch.
Het is stil, het is donker, het is een moment van verinnerlijking en contemplatie.
Het moment bij uitstek om je leven onder de loep te nemen.Te kijken of je leven op alle gebieden stroomt of dat het ergens stokt.

Wanneer er gestagneerde energie in je leven is, zit je minder goed in je vel en verloopt je dagelijkse leven nét iets minder vlot dan anders.

Heel vaak werk ik bij een Nieuwe Maan webinar met Godin Kali. Met wie ik in dit webinar ga werken, hou ik nog even
in het midden. De energie is nog aan het groeien, en, hoewel ik wel een gevoel en idee heb, laat ik de energie op het moment zelf tot mij komen. Kunst is om te leren ontvangen wat op dat moment het juiste is.

We healen, we mediteren, we genieten van de maanenergie en laten ons leiden door krachten en machten, alles zolang het is voor ons hoogste healing en hoogste goed. We geven ons in liefde over aan de energie van de maan en voelen dat we hierdoor getransformeerd worden.

Vrijdag 16 oktober is het om 21:32 uur Nieuwe Maan. Ik start het webinar om 20:00 uur zodat we ruim op tijd voor 21:32 uur in onze eigen ruimte en de energie van de maan kunnen ontvangen.

Het is online, dus je kunt vanuit je eigen huis kijken en meedoen.

De betaling van dit webinar verloopt anders dan anders.
Normaal gesproken betaal je een vaste prijs van € 22.
Deze keer laat ik het aan JOU over wat je kunt en wilt betalen.

Ik nodig je uit om zelf te VOELEN wat jij kunt missen en over hebt om dit webinar bij te wonen.
Het minimale bedrag is € 2, een maximaal bedrag is er niet.
Je tuned zelf in en bepaald zelf de prijs van deelname. Nadat dit webinar heeft plaatsgevonden wordt de vaste prijs € 22.

Het is heerlijk om zo 1 keer in de maand de puntjes op de i te zetten, los te laten wat je los te laten hebt om zo weer ruimte te maken voor wat je wél in je leven wilt. Perfect passend in deze tijden van het grote loslaten.

Doe mee, geef je nu op, bepaal zelf je prijs, en lift mee met de energie van alle anderen die mee doen. Je ziet en hoort ze niet, maar samen met de anderen tillen we onszelf op naar een hogere frequentie, activeren ons zelfgenezend vermogen en voelen ons na afloop licht, luchtig, gesteund en gesterkt.

Ik wens je een fantastische avond en alvast een heel fijn weekend.

Lieve groet, Lisette-Anne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Post

Gratis Pinksteren Healing

Wat heb ik iets ontzettend leuks voor jou! Alleen ooit gegeven in de Passievol & Bewust VIP groep, nu, dit weekend GRATIS voor jou! DE Pinksteren Healing video (oorspronkelijk een FB live video). Zoals je weet, of niet, maar dan lees je het nu, ben ik buitenkerkelijk opgevoed en alle lessen

Spiritualiteit is: JA! zeggen tegen BRON

Nee zeggen tegen de Bron is nee zeggen tegen het leven. Ja zeggen tegen Bron heeft niets te maken met welke religie dan ook. Welk woord je ook gebruikt Bron, God, Universum, Al, het komt er op neer dat er iets groters is dan dat wij zijn. Iets wat ons

De wereld van Merlijn – Deepak Chopra

Had ik het gisteren over het boek De terugkeer van Merlijn. Vandaag haal ik de opvolger van dat boek aan: De wereld van Merlijn. Het is een kleiner boek en geen roman zoals De terugkeer van Merlijn. De wereld van Merlijn is opgedeeld in 3 delen. Het eerste deel “De