Dit is de nog veel meer pagina.

Eerlijk gezegd kan en heb ik nóg meer dan wat op deze nog meer pagina staat, maar laten we het maar even hier bij houden. Meer kom je nog wel achter wanneer je vaker in mijn uitgebreide auraveld bent. ;-) 

Losse Opnames

Klaar om je spiritueel te ontwikkelen met behulp van e-learning? Dit is jouw kans!

Er staan momenteel meer dan 500 opnames voor je klaar in de online lesomgeving. Je kunt per onderwerp zoeken en boeken.

Het enige wat je nodig hebt is een eigen account, waarmee je 24/7 toegang hebt tot al het lesmateriaal dat je hebt geboekt. Snel, gemakkelijk en altijd beschikbaar, in jouw eigen online omgeving, helemaal op maat voor jou. Je kunt op je eigen tempo de lessen volgen, wanneer het jou uitkomt.

Overigens, je kunt de opnames vanzelfsprekend los aanschaffen, maar ben je lid van de Spirituele Academie, dan heb je toegang tot ALLE opnames. 

Programma's

Bij een programma doorloop je een aantal dagen, tot een aantal weken een lesprogramma.

 

Er zijn verschillende lesprogramma's. Ieder mete een eigen unieke insteek. Om je vleugels uit te slaan, om los te laten, om overvloed aan te trekken.

 

Neem een kijkje, er zit vast iets voor je bij. 

 

Overigens: je kunt een programma los boeken, maar, heb je een abonnement op de Spirituele Academie, dan heb je toegang tot ALLE programma's.

Workshop Opnames

Een aantal jaar bedacht ik me ineens dat er van al die jaren live les geven, ik nooit iets opgenomen heb.

 

Daarom ben ik op enig moment mijn workshops, in zoverre de workshop dit toeliet, de workshops gaan opnemen. Op deze pagina kun je de opnames vinden.

 

Overigens, je kunt de opnames vanzelfsprekend los aanschaffen, maar ben je lid van de Spirituele Academie, dan heb je toegang tot ALLE opnames.