Engelen Kaarten Leggen

Deze cursus is onderdeel van mijn certificeringsprogramma Praktisch Engelen Werker®

Leer in 1 dag zelf goed en veilig engelen kaarten leggen terwijl je je engelen echt hoort en een echt goede boodschap kunt overbrengen.

Ik weet nog goed dat ik mijn eerste kaarten set kreeg. Het was er een van Doreen Virtue. 

Wat was dat speciaal en nieuw hier in Nederland. 
Er waren al jaren Tarotkaarten op de markt, maar engelenkaarten? Dat was nieuw!

Deze kaarten inspireerden me om te streven de ATP® opleiding van Doreen Virtue in Laguna Beach, USA te gaan doen.

Nu, jaren later, lijkt het alsof iedereen kaarten in huis heeft en iedereen kaarten legt. 

Iedereen kan een set kaarten kopen, het doosje opendoen, de kaarten schudden, een kaart trekken en voorlezen wat er op de kaart staat en voorlezen wat er in het boekje staat. 
De kaart duiden op een juiste manier, zodat degene voor wie je de kaart legt goede informatie krijgt, is wat anders. 

Zeg jij ja! op een of meerdere van deze vragen?

Leg jij graag kaarten?
Wil je het echt goed doen?
Wil jij leren hoe met kaarten om te gaan?
Wil jij verschillende kaartleggingen leren?
Wil jij persoonlijk door mij je derde oog geopend krijgen? (zoals Doreen Virtue bij mij deed)
Wil jij persoonlijk door mij je oor chakra’s geopend krijgen?

Dan is deze eendaagse gedegen workshop waarin je praktisch, no-nonsense echt goed kaarten leert leggen iets voor jou.

Deze dag betekent voor jou:
– dat jij weet welke kaarten set goed is voor jou om mee te werken
– dat jij weet welke verschillende soorten kaarten er zijn
– dat jij leert om de 1 en de 3 kaartlegging te doen
– dat jouw derde oog geactiveerd wordt
– dat jouw oor chakra’s geactiveerd worden
– dat jij leert hoe de kaarten te initiëren en te schudden
– dat jij meer zelfvertrouwen hebt gekregen
– dat jij nu –nog veel beter- kaarten kunt leggen
– dat jij nu de boodschappen zelf kunt horen
– dat jij trots naar huis gaat, wetend dat je jezelf iets heel moois gegund hebt

Dit is voor jou wanneer:

  1. je van je hobby je beroep wilt maken
  2. je op een eerlijke manier je geld wilt verdienen door mensen écht te helpen
  3. je nóg beter wilt worden in je werk
  4. je een inwijding wilt krijgen om je derde oog en je oor chakra’s te openen zodat jij nóg helderder wordt
  5. jij je professioneler wilt gaan profileren
  6. je een heerlijke dag voor je zelf wilt en weer wat nieuws wilt leren

Dit is NIET voor jou wanneer:
– je tevreden bent met voorlezen uit een boekje wat de betekenis is van de kaart
– je geen echt goede readingen wilt kunnen geven
– je je engelen niet hoeft te horen
– je het allemaal al weet en denkt niks meer te kunnen en hoeven leren
– je voelt niets meer aan jouw readerkunst bijgeschaafd kan worden

Data 2020

Engelen Kaarten Leggen Workshop zaterdag 11 juli 2020

Engelen Kaarten Leggen Workshop zaterdag 14 november 2020

Tijd: inloop vanaf 09:45 uur, start 10:00 tot 17:00 uur (pauze 13:00-14:00) inclusief heerlijke lunch

Locatie: Hilversum/Het Gooi

Minimaal 4 deelnemers, maximaal 8 deelnemers

Deze dag is voor jou een AANVULLING  wanneer je in een kleine setting met veel persoonlijke aandacht het beste uit jezelf wilt halen. Wanneer jij de best mogelijke engelenreader wilt worden. Wanneer jij de boodschappen die je aan je klant doorgeeft ook echt GEHOORD hebt (in plaats van uit het boekje hebt voorgelezen).

Investering:  € 222 (inclusief maaltijd, drinken én een kaartenset

BONUS: In de maand dat je deze workshop volgt mag je GRATIS in mijn betaalde fb groep Passievol & Bewust LIGHT, met alle voordelen van die groep (gratis live meedoen aan een webinar, een replay van een ander webinar).

Ik zie zoveel goed bedoelde readingen en adviezen voorbij komen. Mensen die écht hun hart op de goede plek hebben. Mensen die hun medemens willen helpen. Mensen die dienstbaar willen zijn. Mensen die  het leuk vinden om readingen te geven voor familie en vrienden en vanuit naar readingen voor andere mensen zijn gegaan.

Wat ik daarbij zie is dat men niet precies weet hoe een engelenreading werkt. Wat er wel en wat er niet gezegd kan worden. Sommige mensen horen hun engelen niet eens, ze interpreteren ZELF de kaarten.

Een reading is NOOIT over je eigen interpretatie. Een reading is ENKEL en ALLEEN over wat je klant voor hun hoogste goed en hoogste healing dienen te horen, DOORGEVEN door hun engelen.

Mijn passie is om écht GOEDE readers op te leiden. Zodat er steeds minder KAF onder het KOREN komt. Er is behoefte aan begeleiding, aan boodschappen, maar WEL op een GOEDE, INTEGERE en VEILIGE manier. Daarom deze workshop.

Geef je OP

DOE mee

Haal het beste uit jezelf omhoog en HELP je klanten ECHT.

Geloof me, je toekomstige klanten zullen je DANKBAAR zijn.

Net terug van de workshop engelen kaarten leggen. Al jaren ben ik groot fan van de kaarten van Doreen Virtue en heb ik al diverse kaarten decks aangeschaft. Maar de kaarten set die ik vandaag heb mogen kiezen krijgen een speciaal plaatsje. Hier heb ik mijn eerste readings mee mogen geven. Mooi om te zien hoe je zelfvertrouwen groeit naarmate de dag volgt. Ik ging er zonder verwachting in maar dit had sowieso mijn verwachtingen overtroffen. Bedankt voor de leuke dag, lekkere lunch en de wijze lessen

“Dit is echt een workshop die ik iedereen kan aanraden. Ik heb al eerder een engelenkaart workshop gedaan maar die van Lisette-Anne was totaal anders. De focus ligt niet op de kaarten maar op wat jij erbij voelt, en de kaarten zijn een bijzaak. 

Je leert echt om te luisteren naar de Engelen en om die boodschap door te geven. Voor mij was dit nieuw en erg leerzaam. 

Je derde oog wordt geopend (die van mij zat verstopt en ik voelde hem gewoon open ploppen), je frequenties worden verhoogd en je zelfvertrouwen krijgt een boost! 

Lisette-Anne bedankt voor deze geweldige workshop, je hebt het met veel passie en liefde gegeven. En andere cursisten bedankt voor de readings. Alles klopte en ik heb ook een paar nieuwe inzichten gekregen! 

Ik ben al druk bezig met het huiswerk, ik vind het leuk om te doen maar het blijft een beetje spannend. Latoya”

“Engelenkaarten leren readen was voor mij niet nieuw, maar op de manier zoals Lisette-Anne dat doet wel. De healingen die ze geeft en de informatie erbij maakten het voor mij een unieke ervaring. De liefdevolle, veilige omgeving gaf mij het vertrouwen om er helemaal voor te gaan. Ik ben op dit gebied nog wel onzeker of alles wat ik zie, voel en hoor wel klopt. Of het niet iets is wat ikzelf verzin. Maar met de readingen die we elkaar onderling gaven, ging het steeds beter. Het vertrouwen is versterkt.
Het is echt een aanrader voor wie met engelenkaart-readingen wil beginnen maar ook voor de al wat gevorderde legger.
Top dag geweest!”

“Een dag met bijzonderheden, helderheden, openen van chakra’s , healingen… je thuis voelen, energieën die bij elkaar passen, whoooow wat heb ik genoten!!  En dan je huiswerk: 20 readingen geven en daar verslag van inleveren. Ik heb er gelijk zin in, wat een ervaring om te doen, ook moeilijke dingen (krijg bij iemand die vraagt om iets te vertellen over haar overleden zoon gelijk door: zelfmoord, ook de vader!) maar weet uit de cursus dat ik dit “gewoon” moet vertellen en doe het ook, de moeder ervaart het als geruststelling. Ik voel het dat ik bevoorrecht ben deze cursus te heb mogen volgen en doen. Lisette-Anne dankjewel voor deze mooie dag, de kennis, de energie en de manier waarop je het geeft een dikke vette pluim!

“Whoooow wat een Engelen kaartlegworkshop…. Lisette-Anne Volker en de andere cursisten bedankt voor deze geweldige dag!
Wat bijzonder om dit te mogen ervaren en vooral nu weten hoe je kaarten legt en een reading doet.  Je huiswerk ga ik zeker doen ;), nog even uitvogelen hoe ik het ga doen…  XXXX bedankt voor me in het diepe te gooien qua reading geven van 20 minuten ;)…   Het was een dag van openen van helderheden, kaartenleggen, healingen en readingen…. in 1 woord G…EWELDIG… ik heb genoten!  Alle cursisten die kaarten voor me legden of een reading met me deden… alles klopte… zo bijzonder.  Maar hoe kan het ook anders als je het krijgt van een bijzonder lief iemand die het met zoveel passie en kennis geeft.  Ik kan het iedereen aanraden!”

“Deze heb ik in mei gedaan en was echt super gaaf. Kon ik aan het eind van de dag zomaar een reading geven met en zonder mijn prachtige nieuwe kaartenset! Echt een aanrader! “