Engelen SnelStart Gids

Iedereen kan tegenwoordig met Engelen praten, kaarten leggen, readingen doen, spiritueel zijn.

Maar weet je ook hoe je veilig werkt met andere entiteiten zoals Engelen? Wat ik vaak zie gebeuren is dat mensen spiritueel worden en dan ineens alle kanalen openzetten voor alles en iedereen. Voor mij is dat als alle ramen en deuren van je huis open zetten en dan maar hopen dat alleen vrienden binnenkomen en geen enge en slecht bedoelende mensen. Wat denk je zelf? Wat zou er gebeuren, wanneer je alles openzet en dan maar hoopt dat het vanzelf goed komt?

Waarom niet gewoon leren hoe je je openstelt, wat je kunt doen om op een veilige en liefdevolle manier het gesprek aan te gaan met een liefdevol wezen?

In deze pdf, De EngelenSnelStartGids, leer ik je precies dát: snel, praktisch en veilig communiceren met Engelen.

Het enige wat je hoeft te doen om toegang tot deze pdf te krijgen, is te boeken via mijn website. Het bedrag staat op € 0, dus het kost je NIETS. Wanneer je boekt krijg je meteen toegang in je eigen online leeromgeving (achter deze website dus) tot de pdf. Wat je nodig hebt om toegang te krijgen tot de pdf, is het e-mail adres en je wachtwoord wat je bij de boeking hebt gebruikt en hebt opgegeven. Je logt in, in de ledenomgeving.

Heb je al een account bij mij, dan boek je ook gewoon en wordt deze module aan jouw reeds bestaande leeromgeving toegevoegd.

Hoe mooi is dat?

Wees je wél bewust, dat wanneer je boekt, je op mijn mailinglijst komt te staan. En dat is een voordeel, want dan ontvang je wekelijks de Orakel Thema Kaart Video en de Peptalk video. En wat er nog meer -gratis- voorbij komt. Afmelden kan altijd natuurlijk, dan mis je een hoop leuks, maar, doe wat goed voelt voor jou.