Extra Datum Usui Reiki 1 workshop

Op zaterdag 16 en zondag 17 oktober 2021 voeg ik een extra Usui Reiki 1 Workshop toe.

“Bijzonder en mooie ervaring, het feit dat mijn lijf de energie door kan geven en voelen raakte me echt, ik wil hier nog veel meer over horen en leren en voelen! De basis handelingen die je bij jezelf en een ander kan toepassen. Dat zich blokkades in je lijf kunnen nestelen waar je niet van wist dat die er zaten, en dat die na een behandeling zo’n verandering geven, dat is zo mooi, dat heb ik deze dag zelf ervaren en dat zou ik graag ook aan anderen laten voelen. Absoluut. Dat een lijf zoveel meer kan voelen en doen dan we beseffen, dat is iets wat meer mensen zouden moeten ervaren! Lisette-Anne is een heel prettig, rustig en sprankelend mens, fijn om een dag om je heen te hebben.”

Reiki is DE basis voor je spirituele ontwikkeling. Je handen heb je altijd bij je. Wanneer je eenmaal ervaren hebt dat ze stromen, wil je niet meer zonder.

Gun jezelf dit kado, eenmalige investering en voor de rest van je leven heb je er plezier van.

Boek hier: Usui Reiki 1 Workshop oktober 2021

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Related Post

Uitleg dunner wordende sluiers in aanloop naar Samhain

Zondag 1 november: TRANSFORMATIEDAG

Luisteren naar je Engelen; het maakt écht verschil

Schreef ik laatst dat het zo belangrijk is om te luisteren naar je engelen (of intuïtie of innerlijke stem of Hogere Zelf, als je niks met engelen kunt), en van de week had ik weer zo’n voorbeeld. We gingen een dagje naar Amsterdam. Ik ben een absoluut automens in plaats

De terugkeer van Merlijn -Deepak Chopra

Zoals je weet, of niet, als je me nog niet kent, heb ik een webinarserie “Merlijn Magie“. Bij alles wat met Merlijn te maken heeft, denk ik: “wow, geweldig”. De energie van Merlijn, de kennis, kunde en het mysterie. Een tovenaar naar mijn hart. De Terugkeer Van Merlijn is zo’n