Extra Datum Usui Reiki 1 workshop

Op zaterdag 16 en zondag 17 oktober 2021 voeg ik een extra Usui Reiki 1 Workshop toe.

“Bijzonder en mooie ervaring, het feit dat mijn lijf de energie door kan geven en voelen raakte me echt, ik wil hier nog veel meer over horen en leren en voelen! De basis handelingen die je bij jezelf en een ander kan toepassen. Dat zich blokkades in je lijf kunnen nestelen waar je niet van wist dat die er zaten, en dat die na een behandeling zo’n verandering geven, dat is zo mooi, dat heb ik deze dag zelf ervaren en dat zou ik graag ook aan anderen laten voelen. Absoluut. Dat een lijf zoveel meer kan voelen en doen dan we beseffen, dat is iets wat meer mensen zouden moeten ervaren! Lisette-Anne is een heel prettig, rustig en sprankelend mens, fijn om een dag om je heen te hebben.”

Reiki is DE basis voor je spirituele ontwikkeling. Je handen heb je altijd bij je. Wanneer je eenmaal ervaren hebt dat ze stromen, wil je niet meer zonder.

Gun jezelf dit kado, eenmalige investering en voor de rest van je leven heb je er plezier van.

Boek hier: Usui Reiki 1 Workshop oktober 2021

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Post

Beltane workshop: audio opname nu beschikbaar!

Deze workshop heeft reeds plaatsgevonden en er zijn audio opnames gemaakt! Deze staan klaar voor je na het boeken in je online lesomgeving. Zodra je boekt, kun je meteen aan de slag. Je kunt de hele workshop zelf thuis uitvoeren, stuk voor stuk de healings en meditaties doen, wanneer het

Nieuw! Ruim 2020 op! Hybride workshop 20 dec

Wie had 12 maanden geleden gedacht dat 2020 zo’n bewogen jaar zou worden? Ik niet! Ik zag met heel veel vertrouwen 2020 tegemoet. Het zou een bijzonder en interessant jaar worden, hoe waar is dit? Alleen op een totaal andere manier. Ruim 2020 op! Is een hybride workshop met 6

Spiritualiteit is: meteen gaan voor 100% goed

Ben jij een DENKER of een VOELER Denk jij wat je moet DOEN? Of voel jij wat de volgende logische STAP is? Je kunt jezelf niet naar een beter LEVEN denken. Je kunt je wél naar een beter leven VOELEN. Door veel te denken schiet je in de DOE modus.