Lisette-Anne Geen categorie Gratis Aartsengel Rafaël Healingswebinar

Gratis Aartsengel Rafaël Healingswebinar

Ik plaatste op zondagochtend 7 juli 2024 deze vraag op Facebook:

“Op deze mooie zondag, wat kan ik voor jou doen? Wat heb je van mij nodig?” Ik kreeg zoveel reacties, dat was onverwacht. Wat mij nog het meeste opviel: alle pijntjes en verdrietjes die de mensen hadden. Ik stak de beantwoorders van deze vraag een hart onder de riem maar liep de hele dag te denken: ‘Wat kan ik hier mee’?

En opeens had ik het: Ik geef een GRATIS Healingswebinar met Aartsengel Rafaël.

Te weten op: (ok, nog even een weekje wachten, maar moet het ook inplannen) zondag 14 juli 2024 om 10:00 uur in de ochtend. Heb je daarna de rest van de dag om te sudderen in de energie.

Ik gaf al eerder Healing Webinars met de energie van Aartsengel Rafaël:

Hieronder een aantal reacties:
“Tranen met tuiten”  “Heel mooi, veel kou gevoeld. Hoop gebeurd”

“Ik heb genoten van het ganse webinar, mijn darmen hebben flink gerommeld maar op het einde kreeg ik het heel aangenaam warm en de energie stroomde enorm. Dankjewel voor deze mooie healing!!”

“Dat was weer een heerlijk ouderwetse sessie. en ja, ik heb het gered helemaal te voltooien.”

“Veel los gemaakt en mijn benen zijn terug lekker warm”

“Ik vroeg healing voor mijn nek, schouders en bladen (zat spanning op) en zo’n tien minuten voordat de healing begon, was Rafaël al bezig. Echt heerlijk en ik voelde de spanning van me af glijden.”

“Jemig wat bijzonder ” “Gaapte gelijk met je mee ” “ontzettend mooi en helend”  “dank je wel ??”

“Dank je wel voor deze krachtige healingsessie”

“Maandag gevallen op gezicht , borst en schouders. rechter kop veel pijn in en die voelt nu veel beter. Nu ook lekker warme voeten die normaal koud zijn. Dank je wel!”

“Heerlijke healing!! ❤️?❤️?”

“Ik zoog jouw woorden in. Het was voor mij een magische avond”

“wauwwww! super krachtig en liefdevol! Dank je wel! ik voel de energie goed doorstromen via mijn voeten naar beneden echt een verlichting ze tintelen helemaal. super healing mooie boodschappen ontvangen?????”

Op zondag 14 juli geef ik een Webinar van –ongeveer- een uur over en met Aartsengel Rafaël om een diep te healen, los te laten en weer lekker in je vel komen te zitten (of nóg lekkerder in je vel natuurlijk).

Voor  JOU wanneer je op een veilige manier, een heerlijke healing wilt ontvangen vanuit je eigen vertrouwde omgeving.

Een heerlijk moment voor jezelf. Ik tune in op de energie van Rafaël en werk met hem samen om jou de best spot on, zinderende, transformerende healing te geven die maar mogelijk is. Alles zolang het is voor jou hoogste healing en hoogste goed. En ALTIJD dít of iets dat nog BETER is!

Velen gingen jou al voor in mijn healing online en offline en je bent bij mij in veilige handen. Ik doe dit “werk” al jaren en houdt, ook al is het online, een oogje op je en zorg dat jij gladjes door de healing komt.

Wil jij de energie van Aartsengel Rafaël ervaren?

Wil jij meer informatie over Aartsengel Rafaël ontvangen?

Wil jij op een lowbudget manier kennis met mij maken?

Wil jij, omdat je me al kent en eerder aan webinars hebt meegedaan, wéér een knallend webinar meemaken?

Wil jij je na afloop gelouterd, ontspannen en rustig voelen? Alsof er een last van je schouders is gevallen?

SCHRIJF JE DAN NU IN:

Wat: Gratis Healings Webinar met de energie van Aartsengel Rafaël

Waar online: je krijgt de Zoomlink nadat je geboekt hebt

Wanneer: zondag 14 juli 2024

Hoe laat: 10:00-11:00 uur

Investering: jouw tijd en jouw energie

DOE MEE. BOEK NU.

Bij het boeken is er blokje voor opmerkingen: hier schrijf je jouw healingswensen. Dan neem ik deze mee tijdens de healing.

LAAT EEN OPMERKING ACHTER

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

GERELATEERDE POSTS

Happy Beltane!Happy Beltane!

Zaterdag 30 april 2022 heeft een bijzondere energetische lading. Het is namelijk én Nieuwe Maan én Beltane én er is een zonsverduistering. Tripel energie explosie dus. Er gebeurt op zo’n