Lisette-Anne Geen categorie Gratis Pinksteren Healing

Gratis Pinksteren Healing

Wat heb ik iets ontzettend leuks voor jou! Alleen ooit gegeven in de Passievol & Bewust VIP groep, nu, dit weekend GRATIS voor jou!

DE Pinksteren Healing video (oorspronkelijk een FB live video).

Zoals je weet, of niet, maar dan lees je het nu, ben ik buitenkerkelijk opgevoed en alle lessen die ik geef zijn op spirituele basis. Echter, waar ik ontzettend blij van wordt en wat ik fantastisch vind, is het ontvangen van de uitstorting van de Heilige Geest.

In de video werken we aan de “roering” in ons hart. We hebben allemaal een Heilig Hart, hoe mooi is het wanneer dit hart getoond mag worden en groter en sterker mag worden? Straal jij mee? Laat jij je hartlicht schijnen?

De zegen van de Christus. Mededogen ervaren. Ons spirituele hart mag openbarsten. Toon je hart in alle glorie. Accepteer jezelf zoals je bent.

Breng je fysieke klachten in, en laat deze healen. Stop met klein zijn. Verwijder alles en iedereen minder goed dan…….

We versterken onze basis. We deblokkeren mogelijke opstoppingen in ons lichaam. Er komt een vlam bij ons derde oog en ons 7e chakra. We fakkelen alles minder goed dan ….. % af.

En wat denk je van de Jakobsschelp met jouw WENS?

Bovenstaande en nog VEEL meer komt in deze video aan bod.

Dit weekend GRATIS.

Hieronder een aantal opmerkingen na afloop van de video:

“Wat een krachtige healing!! Mijn hart ging zo helder en krachtig stralen, voelde zo goed. Ik voel me nu nog heel sterk, vol zelfvertrouwen. Heerlijk gevoel! Ik kreeg een lotusbloem, die brandde in mijn handpalm en in de schelp zat een mooie boodschap. Heel dankbaar!! ?”

“Dankbaar en wat mooi zeg ! Kreeg echt heel veel door en voelde zoveel liefde ! Dank je wel Lisette ???❤️❤️❤️”

“Net de re-play beluisterd en dan vanaf het begin. Werd emotioneel door het stukje over zelfvertrouwen. Dit is een onderwerp waar ik jaren al aan werk, maar heb dat veel meer dan pakweg vijf jaar geleden. Zit ongeveer nu op 85%, mede door de healingen. In de schelp zat nu een lichtroze parel en rozenblaadjes. Heel mooi. #dankbaar #ontspannen ????”

“Net de replay gedaan, Prachtig !!! Moest heel veel gapen. Ik had een witte parel in de schelp, een parel in Gods hand kreeg ik door. Ik had mooi wit licht en voelde heel veel warmte. Dank je wel. ?♥️?♥️?”

“Jeetje tranen.. emotie en ben de hele week iedere avond al bezig met heel je hart .. voel me rustig, licht”

“Heel mooi. dankjewel. moest veel geeuwen en mijn handen tintelden was niet normaal. nog steeds

“Gisteren de Pinksteren verrassing video healing herhaald. ……. Ik kreeg ongeveer halverwege een groot geslepen diamanten hart te ‘zien’. De regenboogkleuren als flitsjes er door heen. Was zo mooi en het voelde vredig aan”

Het enige wat je hoeft te doen om toegang tot deze video te krijgen, is te boeken via mijn website. Het bedrag staat op € 0, dus het kost je NIETS. Wanneer je boekt krijg je meteen toegang in je eigen online leeromgeving (achter deze website dus) tot de video. Wat je nodig hebt om toegang te krijgen tot de video, is het e-mail adres en je wachtwoord wat je bij de boeking hebt gebruikt en hebt opgegeven. Je logt in, in de ledenomgeving. De video kun je zo veel en zo vaak als je wilt herhalen.

Pinksteren Healing

Heb je al een account bij mij, dan boek je ook gewoon en wordt deze module aan jouw reeds bestaande leeromgeving toegevoegd.

Hoe mooi is dat?

Wees je wél bewust, dat wanneer je boekt, je op mijn mailinglijst komt te staan. En dat is een voordeel, want dan ontvang je wekelijks de Orakel Thema Kaart Video en de Peptalk video. En wat er nog meer -gratis- voorbij komt. Afmelden kan altijd natuurlijk, dan mis je een hoop leuks, maar, doe wat goed voelt voor jou.

LAAT EEN OPMERKING ACHTER

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

GERELATEERDE POSTS