Welkom op de plek om te leren je GOED te VOELEN!

Ik ben blij dat je hier bent en de beslissing hebt genomen om je GOED te willen voelen. Want goed voelen is de sleutel tot een stroomversnelling van positieve energie. Het is een staat van zijn waarin je openstaat om te ontvangen en het goede naar je toe trekt. Door ervoor te kiezen je goed te voelen, creëer je een magnetische aantrekkingskracht voor positieve emoties en situaties in je leven.

In dit heerlijke webinar, GOED VOELEN, neem ik je mee op een inspirerende ontdekkingsreis naar de kunst van het goed voelen.
Ik deel krachtige inzichten en praktische tools waarmee je meteen aan de slag kunt.

Ontdek de 3 cruciale punten om je snel weer goed te voelen

  • Word een meester in het observeren wat je wél wilt en laat los wat je niet wilt
  • Stop met tolereren van negatieve emoties en omarm het toestaan van positieve emoties
  • Ontdek de kracht van gedachten en hoe ze je emoties en acties beïnvloeden

Laat je niet beïnvloeden door wat je observeert in je omgeving. Laat je gevoel niet afhangen van de gebeurtenissen om je heen. In plaats daarvan richt je je aandacht op wat goed voelt en trek je alleen datgene aan waar jij de voorkeur aan geeft.

Wat kun je verwachten tijdens het webinar?

- Je krijgt informatie en praktische tips om je weer goed te voelen
- Je krijgt een heerlijke healing zodat je je meteen een stuk beter, om niet te zeggen, goed voelt.

Wanneer je boekt, krijg je meteen toegang tot je eigen online leeromgeving, waar je de video en andere materialen kunt vinden. Het enige wat je nodig hebt, is het e-mailadres en wachtwoord dat je hebt gebruikt tijdens het boeken. Je logt gewoon in via de link rechtsboven op mijn homepagina (log in registreer).

Heb je al een account bij mij? Geweldig! Je kunt nog steeds boeken en de module wordt toegevoegd aan je bestaande leeromgeving. Het wordt niet veel mooier dan dat, toch?

Wees je er wel van bewust dat door te boeken, je automatisch op mijn mailinglijst wordt geplaatst. Geen zorgen, je kunt je altijd afmelden als je dat wenst. Maar houd er rekening mee dat je dan een heleboel leuks mist. Doe wat goed voelt voor jou.