Healing Angels of The Energy Field

Healing Angels

Een eendaagse reis met 9 engelen om jezelf via de engelen beter te leren kennen. 9 healingen, 9 meditaties, na deze dag ga je getransformeerd naar huis. Voor jou wanneer je –meer- engelen in je leven wilt toelaten. Apart van of aanvulling op Integrated Energy Therapy.

Jaren geleden, toen ik met IET begon, kwamen de Healing Angels in mijn leven. 9 engelen die me meenamen op een reis. Een reis die nu nog doorloopt. Na engelen in mijn leven te hebben toegelaten is alles anders geworden. Ik voel me gesteund. De liefde, de aandacht, het begrip en het engelengeduld….. maakt dat ik na al die jaren deze workshop nog steeds met enorm veel liefde en passie geef.

In een dag gaan we samen 9 keer meditatie in en uit. Elke keer neemt de volgende engel ons dieper en dieper naar onze ziel. Ons levenspad wordt duidelijker en duidelijker. Er is na iedere sessie ruim voldoende tijd om te schrijven wat je doorkrijgt. Je kunt dit doen in het boekje wat je bij deze cursus krijgt, of in je eigen schrift.

Zelfs als je nog nooit gechanneld hebt zal je merken hoe makkelijk je boodschappen doorkrijgt. Hoe je met gemak hele epistels schrijft omdat de engel tegen je praat en jij alles energetisch opvangt en omzet in je eigen woorden.

Er is ruimte om over je ervaringen te vertellen. Je mag ook helemaal in je eigen proces zitten en datgene wat je doorkrijgt voor jezelf houden en de boodschappen koesteren voor hun enorm waardevolle inhoud. Jij krijgt je levenspad uitgestippeld! Boodschap voor boodschap krijg jij meer en meer informatie over wat op dit moment in je leven voor jou van belang is.

Dit is voor jou wanneer je een aanvulling op je IET wilt hebben of je wilt gewoon een heerlijk intense dag voor jezelf om laagjes weg te pellen, te leren channelen en hartcontact met engelen te hebben.

Heb je niks met healen, mediteren, luisteren, voelen, ervaren en schrijven, dan kun je deze dag overslaan.

Deze workshop is uniek in zijn/haar zijn. Het is intens, dat kan ik je zeggen. 9 verschillende engelen, met elk hun eigen energie. Meditatie in en meditatie uit, je zult het voelen. Maar de energie en de inzichten en ophelderingen die je daarna hebt zijn onbetaalbaar. Ik heb nog steeds mijn boekje en mijn aantekeningen van de eerste les van jaren geleden. Af en toe lees ik de gechannelde boodschappen en elke keer weer kippenvel en een gevoel van wow….. dat is uitgekomen.

En dat gun ik jou ook: kippenvel, maar dan van engelenenergie. Engelenvel dus, haha.

De energie op zo’n dag gaat omhoog, omhoog, omhoog. Zeker met een groep energetische selectieve deelnemers. En daarbij bedoel ik, deelnemers die op hun energieniveau letten en gaan voor 100% goed. Zoals je weet is gezamenlijke energie sterker en hoger dan enkele energie. Dus tijdens deze dag liften we mee op elkaars energie, versterken deze en zo helpen we elkaar om tot het maximale te transformeren.

Namens Michaël, Rafaël, Gabriël, Daniël, Celestina, Faith, Cassiël, Sarah en Ariël verwelkom ik je met open armen.

De workshop zal plaatsvinden op zondag 17 januari 2021 LIVE én ONLINE

The Healing Angels of the Energy Field zondag 17 januari 2021

Investering: € 144