Heksenwonde

Op zaterdag 28 oktober 2023 vond de workshop Samhain & Heksenwonde plaats.

Deze hele workshop is opgenomen en bestaat uit diverse audio opnames, te weten:

Audio 1: 45:31 minuten, Audio 2: 1:02:14, Audio 3: 26:30, Audio 4: 36:44, Audio 5: 40:10, Audio 6: 41:15, Audio 7: 08:54, Audio 8: 04:07

Dit kwam aan bod:

Informatie, healingen en meditaties:

Welkom en “landings” meditatie

Aanbieden briefjes met archetypes, keuze voor de dag

Krachtvoorwerpen op altaar plaatsen

Informatie Samhain

Voorouders verwelkomen, meditatie

Informatie over de Heks

Wat is de heksenwonde?

Waarom willen we de heksenwonde loslaten en healen?

Meditatie/healing Eerste erkenning Heksenwonde

Informatie Epigenetica

Meditatie/Healing DNA en Epigenetica

Informatie onderbewuste

Meditatie/Healing Onderbewuste

Law of attraction

Wenszegel maken

Magiepotje maken

Healing/Meditaties bij bovenstaande onderwerpen.

Alle opnames staan klaar voor je in de online lesomgeving, na het boeken heb je er meteen toegang toe en kun je aan de slag met het erkennen van je eigen heksenwonde en het loslaten hiervan.

Hieronder de originele tekst van de workshop:

Wil je dieper duiken in de rijke betekenis van Samhain en tegelijkertijd jouw eigen persoonlijke helingsreis beginnen? Ontdek de kracht van Samhain, het oude Keltische feest van de overgang, en leer hoe je historische wonden kunt helen tijdens de live workshop op zaterdag 28 oktober 2023.

Kom meer te weten over Samhain. Verwerk trauma van heksenvervolgingen. Laat oude patronen waarin je jezelf blokkeert los. Omarm zowel je slachtoffer als dader rol(len). Verdiep je kennis over jaarfeestrituelen. Vergeef jezelf en anderen die een rol hebben gespeeld in de opbouw van negatief karma.

Het is enige tijd geleden dat ik een live workshop hier in Hilversum heb aangeboden, maar het is weer tijd! De tijd rond Samhain is een speciale tijd, waarin de sluiers tussen deze en gene zijde ijler zijn dan anders. Fijn om contact te leggen met overleden dierbaren en met jezelf in vorige levens. Een  goede tijd om karma en trauma op te lossen.

Dit wordt weer een ouderwetse Lisette-Anne workshop. Veel informatie, healing, meditaties, rituelen, de mogelijkheid om zelf meegebrachte voorwerpen op te laden.

Voor jou wanneer je zin en tijd hebt in een dag voor jezelf, met gelijkgestemden in een hoog energetische omgeving.

Leer over de diepgaande betekenis van Samhain en hoe het verweven is met de geschiedenis van heksenvervolging. Ontdek de krachtige verbinding tussen dit oude feest en het helen van historische wonden.

Verkrijg inzicht in het concept van karma en hoe historisch trauma nog steeds zijn invloed heeft. Leer hoe bewustwording en verwerking jou kunnen leiden naar diepe heling.

Ontdek de belangrijke rol van voorouders (en met wie jezelf was in vorige levens) in je spirituele groei. Leer methoden om met hen in contact te treden en ervaar een geleide oefening om een sterke band op te bouwen.

Doe mee met traditionele en hedendaagse Samhain-rituelen die je kunt integreren in je eigen helingsreis. Alles in een veilige omgeving met voldoende ruimte voor je eigen proces met diepgaande reflectie en heling.

Deze workshop biedt niet alleen een diepgaande reis door het Samhain-seizoen, maar ook de mogelijkheid om historische wonden te helen en karma te transformeren. Samen creëren we een veilige en ondersteunende ruimte voor groei, heling en samenzijn met medereizigers.

Geef je nu op en zie uit naar een transformerende reis op zaterdag 28 oktober 2023!

Onderzoek je eigen heksenwonde, herken en erken het en laat het vervolgens los, klik op de knop:

#heks #heksenwonde #samhain #heksenvervolging

LAAT EEN OPMERKING ACHTER

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

GERELATEERDE POSTS