Lisette-Anne Geen categorie Helft Nederlanders te dik

Helft Nederlanders te dik

Helft Nederlanders te dik: met obesitas leef je gemiddeld zeven jaar korter. < De titel van een artikel uit het AD van 6 oktober 2019

Ik merkte het in het begin niet echt, ik ging van met riem op gaatje 5 naar, riem op gaatje 3, niet erg, zou je zeggen. Oké, op enig moment had ik die riem niet meer nodig, als die broek maar blijft zitten. En toen…. Toen reed ik íets te hard over een verkeersdrempel en ik voelde mijn buikvet omhoog gaan en op mijn broekrand neerkomen….

Wat was er gebeurd? Hoe heb ik dit kunnen laten gebeuren? Ik, die haar hele leven slank is geweest, alles heeft kunnen eten zonder ook maar een gram aan te komen? Ik die zoveel van voeding af weet. Ik die wéét wat gezond en ongezond is. Ik, die op haar 19e al aan de sapjes zat, wekelijks voor 25 gulden mijn tassen op de markt vulde met fruit en groente? Ik die altijd bewogen en gesport heeft en dat óók nog –ook bijna dan- dagelijks nog deed?

Dit was goed verkeerd. Dit moest stoppen. Niet alleen stoppen, dit moest teruggedraaid worden! Her en der bijgeleerd, boeken gelezen, toegepast, uitgeprobeerd. Wat werkt wel –voor iemand van mijn leeftijd- wat werkt niet?

En ja, het ging, het gáát! langzaam maar zeker kwam en komt er beweging in en begon en begint mijn lichaam te veranderen. Die broek die ik niet meer dicht kreeg en zeker zo’n 5 cm bleef openstaan, gaat weer met gemak dicht.

Ik voel me fit, energiek en slank(er) dan dat ik in lange tijd ben geweest. Ik voel me goed. Zit goed in mijn vel en heb veel meer energie om te besteden over de dag.

Ik volg géén dieet, heb nooit honger en eet gezonde, uitgebalanceerde maaltijden, precies wat mijn lichaam verlangt en nodig heeft.

Hahaha, nu ik dit lees, ziet het eruit als een infomercial, je weet wel van de tv in de ochtend uren: “Doe dit en wees slank” (met zo’n overdreven voice over stem).

Maar goed, het ís wél zo. Kijk, het gaat er niet om welk maat je hebt, of hoe slank je bent. Waar het WEL om gaat, is dat je je GOED voelt. Dat wanneer je over een verkeersdrempel gaat, je niet misselijk wordt van het gevoel wat je eigen buik je geeft.

Waar het om gaat, is dat je lekker in je vel zit, je kunt dragen wat je wilt en dat je schijnt, straalt en schittert omdat je gelukkig, blij, energiek en vitaal bent.

Dat je energie hebt om de dag door te komen. Dat je je lekker voelt. Dat je uitgelijnd bent met je ziel en het Al en dat je vitaal en energiek kunt uitvoeren waarvoor je hier op aarde bent gekomen.

Zeg eens eerlijk? Hoe voel jij je?

Voel je je:    
Futloos
Vermoeid
Twijfelachtig
Onzeker
Alsof je het niet meer weet
Te zwaar
Niet helemaal lekker in je vel zitten

Ben je:
Suikerverslaafd
Hooggevoelig
Geneigd minder goed voor jezelf te zorgen
Geneigd anderen voorop stellen
Uit evenwicht
Iemand die zichzelf beperkt
Iemand die zichzelf klein(er) houdt

Heb je:
Net iets te veel kilo’s
Hartepijn
Een vol hoofd
Verminderde energie
Negatieve instelling
Geblokkeerde energie

OF

Ben jij Fit, Energiek, Slank en Vitaal? Zit je lekker in je vel en heb je rust in je hoofd? Ben jij in balans op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau?

Het is tijd om te gaan leven zoals we horen te leven: voluit, vrij en lekker in ons vel zittend met nét wat kilo’s minder. We kunnen er lang of kort over praten, maar het is echt fijner om die favoriete spijkerbroek weer dicht te kunnen krijgen in plaats van uit pure ellende een grotere maat te moeten kopen.

6 weken met mij, Lisette-Anne, om van vastzitten, moe zijn, te veel kilo’s en lage energie te gaan naar Fit, Energiek, Slank(er), Vitaal en lekker in je vel en in je hoofd zitten, op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau!

Dit, en nog veel meer komt voorbij:

 • Voeding (vegetarisch, veganistisch, regulier)
 • Beweging
 • Healing
 • Meditatie
 • Bewustzijn
 • Innerlijk werk
 • Energetische aanpassingen
 • Inzichten in je sabotages
 • Begrip van je blokkades
 • Chakrawerk
 • Aurawerk
 • Verantwoording nemen en afleggen in een groep medestanders
 • 100% gebaseerd op zelf leren wat bij JOU past, niet 1 maar voor iedereen
 • Heel veel verschillende soorten voedingspatronen, een leven lang fit, bloedgroepdieet, macrobiotiek, paleo, keto, vegetarisch, veganistisch, alles komt voorbij zodat jij erachter komt wat voor JOU werkt.
 • Loslaten van alle moetes en schaamte, zodat jij gaat eten hoe en wat bij jou past.
 • Begrijpen en het loslaten van emoties en eten
 • Alles wat jij nodig hebt om voor de rest van je leven de mogelijkheid te hebben om Spiritueel Fit Energiek en Slank te blijven komt voorbij.
 • Voor de vrouw die weet wat ze wil en er voor zorgt dat ze haar droomlichaam krijgt door alles te doen en te laten wat er gedaan en gelaten kan worden.
 • Voor de vrouw die klaar is met half half en er NU écht voor gaat.

Stap in de energie van Spiritueel Fit Energiek en Slank en kies ervoor om de vrouw te zijn die ZELF bepaald hoe haar lichaam is en leven verloopt.

Maak een AFSPRAAK

Dit is niet “een maat voor iedereen”.
Dat bestaat niet! Jij en ik zijn anders.
Jij en je vriendin zijn anders.
Jij en je buurvrouw zijn anders.

Maar wat wél voor iedereen hetzelfde is: het hebben van een lichaam!

Je hebt een lichaam en daar wil je zo goed mogelijk mee samen werken.
Je wilt fit, energiek, vitaal en slank zijn.
Je wilt je goed voelen.
Je wilt goed in je vel zitten.
Je wilt rust en duidelijkheid.
Je wilt weten wat bij JOU past.
Jij wilt jouw DROOMLICHAAM én jouw DROOMLEVEN en daarmee volledig uitgelijnd zijn!

Ja.

Ik neem je aan de hand mee en SAMEN komen we er achter wat de voor jou juiste voeding is –

Wat de voor jou juiste levensstijl is –

Welke vorm van lichaamsbeweging bij jou past –

Dat je leert wat er voor jou wel en niet werkt en waarom wel of niet. Zodat je zélf de juiste keuzes gaat maken.

Dus ja! Deze 6 weken gaan we het hebben over voeding, beweging, spirituele ervaring en nog veel meer wat jij nodig hebt om Spiritueel Fit Energiek en Slank te worden.

Maar, we gaan verder dan simpelweg voeding en beweging, het is 2020 een nieuwe tijd is aangebroken waarbij we het totale plaatje holistisch bekijken.
Het ene is niet belangrijker dan het ander.
Het ene niet ondergeschikt aan het ander.

Lichaam, ziel en geest werken samen, zijn één.

Alleen wanneer alles op één lijn staat, uitgelijnd is met jouw ware zelf kunnen jouw lichamen (fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel) optimaal functioneren.

Er is dan meer nodig dan wat er tot nu toe geweest is. Er is visie, aandacht en BEWUSTzijn nodig. Bewust zijn wat er bij JOU PAST. Aandacht voor het geheel. Liefde voor jouw zijn. Licht voor dat wat jou jou maakt.

LAAT EEN OPMERKING ACHTER

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

GERELATEERDE POSTS