Lisette-Anne Geen categorie Het geheim van spiritualiteit: je goed voelen, ongeacht de omstandigheden

Het geheim van spiritualiteit: je goed voelen, ongeacht de omstandigheden

Jouw gemoedstoestand, jouw keuze: kies voor een goed humeur!

Ontdek de kracht van je eigen gemoedstoestand en maak een keuze om je elke dag goed te voelen. Het leven draait om het ervaren van positieve emoties en het vinden van innerlijke balans. Bij Abraham-Hicks wordt dit besef steeds opnieuw benadrukt. Het is de sleutel tot het uitlijnen met de Bron, het Universum, of welk woord jij ook verkiest. Wanneer je je verbinding met de Bron verliest, voel je je niet goed. Dit gebeurt wanneer je je aandacht richt op zaken die je niet leuk vindt, zoals ergernissen, meningsverschillen, of kleine irritaties in het dagelijks leven.

Je GOED VOELEN is een bewuste keuze die losstaat van externe omstandigheden. Het is een onafhankelijke staat van zijn waarin jij bepaalt hoe je je voelt, ongeacht de situatie. Laat je humeur niet afhangen van wat anderen doen of laten. Neem de controle over je eigen gemoedstoestand en maak de keuze om je GOED te voelen.

Het is belangrijk om te beseffen dat je gevoelens niet altijd overeenkomen met de werkelijkheid. Zelfs in moeilijke situaties hoef je je niet te blijven richten op wat IS. Juist dan is het essentieel om je aandacht te verleggen naar wat je WEL wilt: je GOED VOELEN. Door je te blijven richten op wat IS, blijf je steken waar je bent. Je wilt vooruit, je wilt je GOED VOELEN, en dat is mogelijk.

Dus, DOE iets om je GOED te VOELEN. Richt je op positieve gedachten en herinneringen die vreugde brengen. Het kunnen kleine dingen zijn, zoals het feit dat je kunt lezen, dat je technologie hebt waarmee je dit bericht kunt lezen, dat de zon schijnt, dat je een dak boven je hoofd hebt en genoeg te eten hebt. Waardeer de kleine dingen en vind vreugde in het moment.

Blijf niet hangen in de bevestiging van je huidige situatie. Laat je niet verleiden om je rot te voelen door excuses te maken op basis van de omstandigheden. JIJ hebt de kracht om je gemoedstoestand te veranderen en je GOED te VOELEN. Herinner jezelf eraan dat jij de enige bent die bepaalt hoe je je voelt, NU op dit moment.

Als je behoefte hebt aan extra ondersteuning om je nog beter te voelen, kan ik je het geweldige webinar aanbevelen dat je hierbij kan helpen. Durf om hulp te vragen en maak gebruik van de tools en inzichten die tot je beschikking staan.

Spiritualiteit is niet alleen ZIJN, maar ook DOEN. Neem de regie over je eigen gevoelens en maak de keuze om je GOED te VOELEN, elke dag opnieuw. Nu je dit gelezen hebt; wil jij je GOED VOELEN? Vraag dan de gratis video GOED VOELEN aan.

LAAT EEN OPMERKING ACHTER

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

GERELATEERDE POSTS