fbpx

Hoe ik op mijn spirituele pad ben gekomen, deel 2

Het tweede deel van mijn spirituele pad (hoe engelen in mijn leven zijn gekomen) verloopt ook via een fysiek uit balans zijn maar dit was van een vriendin en niet via een huisdier. Een van mijn zeer lieve vriendinnen (wie ik ontmoet had bij de Reiki opleiding, zie vorige blog) kreeg de diagnose borstkanker. Omdat ze een sterke vrouw is en moeilijkheden niet uit de weg gaat, dook ze helemaal in haar helingsproces en onderging het volledige traject van een borstsparende operatie, chemotherapie, bestraling en hormonen.

Toen mijn vriendin met haar behandelingen begon vroeg ze aan mij en aan een andere Reiki vriendin of wij haar wilden helpen en bijstaan met heling. Gedurende een half jaar gingen mijn ene vriendin en ik elke dinsdagavond naar mijn vriendin om haar van energie te voorzien.

Mijn vriendin, met de diagnose borstkanker, was altijd al heel spiritueel geweest en zag reeds engelen. Op een dinsdagavond voordat ze haar eerste chemokuur in zou gaan, hoorde ik ineens een stem……. die me zei: ”(vriendin) gaat binnenkort de chemotherapie in. Chemotherapie is toxisch en daarom zal ze ons niet langer meer kunnen horen en zien. Ze zal heel verdrietig zijn en we willen graag dat jij het nu van haar over neemt (het contact met de engelen)…..”

Ik dacht dat ik gek werd! Een stem horen, zo duidelijk alsof er een persoon naast me tegen me stond te praten!

Ik dacht echter: “Als (vriendin) engelen kan zien en horen, dan kan ik het ook”.
Dus ik ontspande me en opende me zo goed als mogelijk.

In de weken die volgden, waarin mijn vriendin zieker en zieker werd, namen haar helderheden af tot het moment dat ze de engelen niet langer kon waarnemen. Mijn helderheden (helderziend, heldervoelend, helderhorend, helderwetend) daarentegen namen met de weken toe en werden steeds sterker.

Op een avond hoorde ik een stem tegen me zeggen: “(vriendin) is erg verdrietig dat ze haar haar verloren heeft. Vertel haar a.u.b. dat ze weer haar zal hebben in augustus”.
Ik vertelde mijn vriendin dat de engelen zeiden dat ze weer haar zou hebben in augustus.
Inderdaad, in augustus had ze weer een bedekte hoofdhuid. Wat waren we blij!

Mijn vriendin is er doorheen gekomen en leeft nog steeds lang en gelukkig.

Gedurende de maanden dat wij haar bijstonden met helingen hebben we vele wonderen gezien. Ik heb fantastische dingen mogen aanschouwen.
Hele grote engelen, krachtig, liefdevol en sterk.
Woorden ontbreken om te beschrijven wat we hebben mogen zien en meemaken.

Dit alles zorgde ervoor dat ik meer over engelen te weten wilde komen en meer over ze wilde leren. Dit was in het jaar 2005. Ik googelde op “engelen workshops” en “engelen cursussen” en er kwam hier in Nederland niets omhoog (althans niet op de eerste pagina’s). Ik dacht: “Vele nieuwe dingen komen uit de VS, dus ik zal eens zoeken in het Engels”. Ik googelde “Angel courses” en het eerste wat omhoog kwam was The Center of Being met de cursus Integrated Energy Therapy®.

Ik heb niet gelezen waar het over ging maar ging rechtstreeks naar het kopje “vindt een leraar”. Op dat moment was er slechts een IET® instructeur in Nederland. Ik ging meteen naar haar website en zag dat er binnen afzienbare tijd de cursus IET® gegeven zou worden. Zonder te lezen of zonder er over na te denken heb ik me voor de totale workshop (3 niveaus) opgegeven. Na afloop belde ik mijn moeder en zei: “Ma! Je gelooft nooit wat ik net gedaan heb! Ik heb me zojuist opgegeven voor een totale cursus, en ik heb geen idee waar het over gaat! Het voelt alleen goed!”

Ik ging naar de workshop en ik was verkocht!

Ik wilde echter niet alleen mensen behandelen en helen met deze fantastische methode, ik wilde het ook overbrengen en er les in geven. Daarvoor moest ik Master Instructor Trainer worden. Zodra de oprichter van IET®, Stevan Thayer, naar Dublin, Ierland kwam om zijn Master Instructor Trainer cursus te geven, ging ik daarheen en werd gecertificeerd. Ik vond het fantastisch. Het was als thuiskomen.

Regelmatig geef ik een IET® workshop. De eerstvolgende is weer in April. IET® is een heerlijk healingsssyteem. Met behulp van engelenenergie worden gestagneerde negatieve emoties uit je energiesysteem gehaald en vervangen door een positieve tegenhanger. Al na de eerste dag kun je jezelf en anderen behandelen. Je kunt zelfs al op afstand behandelen!

Je kunt IET® achter elkaar volgen of workshop voor workshop, het tempo is aan jou.

Klik HIER om meer te lezen over wat IET® is en doet en VOEL of je er in April bij wilt zijn. Je leert iets moois voor de rest van je leven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Post

Spiritualiteit is: vergeven en loslaten zodra dit kan

Wie kent het niet? Boos zijn op een ander. Boos zijn omdat jou onrecht is aangedaan. Boos zijn vanuit machteloosheid. Ik ben jaren boos geweest op een ex. De andere exen had ik redelijk snel vergeven maar deze ene, díe haalde me het bloed onder de nagels vandaan. Furieus ben

Spiritualiteit is: doen wat je hart je ingeeft

Er wordt me vaak gevraagd hoe ik op mijn spirituele pad ben gekomen. Voor mij was het, zoals voor zoveel mensen denk ik, na een heftige periode in mijn leven. Na in het buitenland te hebben gewoond kwam ik in januari 2000 terug naar Nederland. Mijn echtgenoot en ik waren

Onderneem uitgelijnde actie

Wie hier is een doener? Een actienemer? IK! (Steekt vinger in de lucht). Ik ben zeer van het doen. Zo erg zelfs dat ik af en toe mezelf voorbij ren. Ik schrijf dit weg (lees: mijn excuus is, lees: mijn smoes is) onder “Ja, maar alles is zo leuk. Het