Lisette-Anne Geen categorie Hoe ik op mijn spirituele pad ben gekomen, deel 5

Hoe ik op mijn spirituele pad ben gekomen, deel 5

De ATP workshop van Doreen bevatte ook veel sketches, leuke manieren om ons dingen te leren op een vrolijke en ontspannen wijze. Er werden regelmatig kleine toneelstukjes opgevoerd.

Eén daarvan was bijvoorbeeld om er achter te komen uit welke ‘realm’ we kwamen. Doreen had op dat moment de volgende types benoemd: Incarnated Angels (gereïncarneerde engelen), Incarnated Elementals (gereïncarneerde elementalen), Starpeople (sterremensen), The Wise Ones (de wijzen), en een mix van bovenstaande typen. Erg leuk om er achter te komen welk type ik ben (Mystic Earth Angel/Atlantean).

Inmiddels zijn er meer/nieuwe types geïdentificeerd. Ieder type heeft zo zijn eigen bijzonderheden en dan is het meteen ook een stuk duidelijker waarom mensen juist dát bepaalde gedrag vertonen of zich juist tot een speciaal type mensen aangetrokken voelt.

Zo zal een Merperson (een zeepersoon) vaak in de buurt van de zee of van water wonen.
Een aarde engel zal zich vaak de hele dag lopen te verontschuldigen, ook al is iets niet haar of zijn fout.
Een wijze zal vaak (ongevraagd) (wijze) raad geven en onder familie en bekenden bekend staan als iemand die ‘echt alles’ weet.
Sterremensen zijn mensen die zich vaak afvragen wat ze hier op aarde eigenlijk doen en, als het ware “naar huis” verlangen.
Elementalen worden gezien als de iets minder serieuze types; ze zijn vaak de gangmakers op een feestje en maken grapjes.  


Wil je weten tot welke REALM jij hoort? In de cursus Praktisch Engelen Werk (https://lisetteanne.com/winkel/praktisch-engelen-werk/) gaan we hier stap voor stap op in. Na deze webinarserie weet jij alles wat je moet weten over de Realms en waarom dit handig is om te weten .

Bij aanvang van de cursus kreeg iedereen een orakelkaartenset en we gingen al snel readingen bij elkaar uitvoeren. Op een gegeven moment was het tijd voor de eerste betaalde reading. Ik had echter tijdens de workshops geen geld bij me, dus ik kon mijn reader niet met geld betalen. Ik had wel een carneool bij me en dat heeft mijn reader toen als betaling geaccepteerd. Mijn eerste betaalde reading leverde mij 5 dollar op. Dat 5 dollarbiljet heb ik nog steeds opgevouwen onder in het kaartendoosjes liggen. Doreen vertelde ons dat we ons eerste verdiende geld in dat doosje moesten stoppen en voor altijd moesten bewaren. Ik heb het derhalve nog steeds. Wanneer ik de kaarten gebruik en ik zie de 5 dollar, dan denk ik weer terug aan mijn eerste betaalde reading.

Mijn meest favoriete onderdeel van de workshop was de rituelenavond. De avond om het oude achter ons te laten en het nieuwe te verwelkomen en tevens de avond waarop we er achter kwamen wie ons krachtdier is.

Voor dit deel werden mannen en vrouwen gescheiden.
De mannen gingen met Steven (Farmer, de toenmalige echtgenoot van Doreen) en Grant (zoon van Doreen) en Radleigh (Valentine, toen teamlid heeft kaartensets gemaakt met Doreen) hun mannending doen en de vrouwen gingen onder hoede van Doreen, Angela (Hartfield) en alle andere vrouwelijke teamleden hun vrouwendingen doen.

Het ritueel was fantastisch; er was muziek, er waren trommels, we werden bij binnenkomst in de kring gesmudged (gereinigd met salie) door Evie (Kane). Naarmate het ritueel voortschreed en het tijd werd om ons krachtdier naar boven te laten komen, dacht ik dat ik vast wel een tijger of panter zou krijgen (omdat ik als sterrenbeeld leeuw ben), maar tot mijn supergrote verbazing was daar een slang!

Mijn krachtdier was een slang! Dát had ik niet zien aankomen. Zo zie je maar weer, het valt van te voren niet te bedenken; het ontstaat en komt vanzelf omhoog. Nadat we ons helemaal in een trance hadden gedanst, moesten we weer terugkomen in het hier en nu. De energie moesten we bij onszelf houden en heel rustig en met name stil zijn; niet praten.

We liepen de zaal uit en buiten was het inmiddels donker.
Er waren fakkels aangestoken, wat ons pad naar beneden, naar het strand, verlichtte.
De mannen en vrouwen voegden weer samen en we gingen in een lange rij de trappen af naar het strand.
Op het strand moesten naar de waterkant lopen en ons natuurlijke offer (een bloem; een takje; een schelp wat we de avond tevoren onder ons kussen hadden gehad en waar we wat we niet meer wilden in hadden gestopt tijdens onze slaap) loslaten in de zee.
Dit was een ontzettend louterend moment. Nu ik dit opschrijf, zie ik de zee, ik hoor de zee, ik voel de zee, ik voel het zand onder mijn voeten! Die avond waren er honderden, zo niet duizenden orbsen aan het strand. De energie was heel hoog. Er werd door ons allemaal heel veel losgelaten en heel veel opgeruimd. Daarna liepen we terug het strand op en werden we opgevangen door één van de vele lieve vrijwilligers waarvan we een knuffel kregen en die er voor zorgden dat we ons goed konden aarden en alles verwerkt hadden wat we moesten verwerken.

Dit hele ritueel; deze hele avond was zo ontzettend mooi. De energie was sterk en krachtig, maar ook warm en liefdevol. De trappen verlicht met fakkels, het strand, de zee met een golfslag die een haast oorverdovend lawaai maakt, het loslaten van het oude, het ontdekken van ons krachtdier, openstaan voor een nieuwe toekomst; het was overweldigend en zó mooi. Ik heb vele mooie en goede cursussen en workshop mogen volgen daarvóór en sindsdien, maar deze ATP opleiding is toch zeker wel één van de mooiste. Ik ben intens dankbaar dat ik dit heb mogen ervaren!

Alle kennis (en meer) geef ik nu door in mijn eigen PEW ® opleiding.

Dé opleiding om je te certificeren als Praktisch Engelen Werker®. Het voegt toe aan jouw professionalisering als healer/reader/therapeut.

Een Praktisch Engelen Werker® heeft een route van cursussen en workshops afgelegd met de daarbij behorende theorie en praktijk examens en (huiswerk) opdrachten. De Praktisch Engelen Werker® geeft op een heldere en bewuste manier informatie door tijdens respectvolle en integere healingen en readingen.

De opzet voor deze certificering is het kunnen aanbieden van kwalitatief goede en praktische engelenreadingen- en healingen.

Het certificaat van Praktisch Engelen Werker® bestaat uit vijf onderdelen:

De webinarseries:
1) Ontwikkel Je Heldere Vermogens
2) Praktisch Engelen Werk
3) Aartsengelenkunde

Workshop:
4) Engelen Kaarten Leggen

5) Praktijkweekend PEW®:
– Theorie examen OJHV, PEW en AE(meerkeuze en open vragen)
– Praktijk examen OJHV, PEW en AE (healing uitvoeren, reading uitvoeren, engelenmeditatie uitvoeren voorbereid en onvoorbereid)
– Frequentie/bewustzijn verhogen.

Alle onderdelen kunnen apart van elkaar gevolgd worden, ook als hobby.

Klik hier voor meer informatie: https://lisetteanne.com/praktisch-engelen-werker-2/

LAAT EEN OPMERKING ACHTER

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

GERELATEERDE POSTS