Integrated Energy Therapy Advanced

Een eendaagse workshop met het derde niveau van de IET® cursus.

Deze workshop voorziet je in alles wat je nodig hebt om een krachtige Integrated Energy Therapy® advanced behandeling te geven voor zowel jezelf als een ander. 

Voor iedereen die het heft in eigen handen neemt, gelooft in zelfzorg en het zelfgenezend vermogen. En daarnaast met engelen en hun energie wil werken.

Deze derde eendaagse IET® workshop, ook wel advanced niveau genoemd, versterkt de violette straal met de activering van de volgende 2 strengen spiritueel DNA. Het hoge deel van streng 4 (werkt op het zielegebied met name op je genetische zieleprofiel) en streng 5 (werkt op de zielegroep, de mensen met wie jij geïncarneerd bent) worden volledig actief en zorgen ervoor dat je zieledoel geactiveerd wordt. Door het zuiveren van je zielester verminder je de onderbewuste weerstand tegen het uitvoeren van je zieledoel en versterk je dat met de hartgolf. 

Verder leer je in deze workshop de voor jou nodige dingen te manifesteren. Dit doen we door het maken van een energetisch visiebord en door de hartnettechniek te gebruiken. 

De inhoud van het advanced-niveau:
– Je ontvangt een inwijding door afstemming op de Energiestraal van de Engelen
– Je leert je ziele-opdracht tot leven te brengen (waarvoor ben jij op aarde gekomen)
– Je krijgt uitleg over je zielester en leert deze te zuiveren
– Je leert jouw eigen visiebord te maken en een hartnet hierbij te gebruiken
– Je leert respectvol te bevelen, dit gebruik je bij je visiebord samen met je hartnet
– Je leert een hartgolf te maken en hiermee een hartstraal te maken
– Je leert een volledige IET® behandeling te geven met alle technieken uit alle drie de niveau’s, op jezelf, op anderen in persoon en op afstand 
– Je ontvangt een officieel certificaat en wordt aangemeld en geregistreerd bij The Center of Being 

Om deze cursus te volgen dien je reeds ingewijd te zijn in IET® Basic en Intermediate.

Dit is voor jou:
– wanneer je IET Intermediate hebt gedaan en je meer en verder wilt
– wanneer je wilt healen
– wanneer je met engelen en hun energie wilt werken
– wanneer je jezelf en je geliefden wilt helpen met hun healend proces
– wanneer je een eigen praktijk hebt, of wilt starten in engelen healing
– wanneer je naast op het lichamelijke, emotionele, mentale en spiritueel/karmische vlak ook wilt op zielegebied en manifestatie vlak

Als je niks met engelen, energiewerk, healing hebt, dan kun je deze workshop overslaan. Om deze cursus te volgen dien je reeds ingewijd zijn in IET® Basic en Intermediate.

Om deze cursus te volgen dien je reeds ingewijd te zijn in IET® Basic en Intermediate.

Data:  zaterdag 16 januari 2021
Tijd: 10:00- 17:00 uur
Investering: € 199

https://lisetteanne.com/winkel/integrated-energy-therapy-advanced-16-januari-2021/Klik hier voor: Integrated Energy Therapy Advanced workshop 16 januari 2021

“Dank je wel Lisette-Anne voor deze ook weer mooie en leerzame 3de IET lesdag. Ik heb weer genoten van je duidelijke en heldere uitleg. Ik vond je begeleiding heel fijn en ook het begrip wat je toonde tijdens het oefenen. Als ik vragen had gaf je rustig uitleg en dat vond ik erg fijn. Het leren van de technieken bij deze Advanced module was ook weer zo mooi en het was heel fijn om de engelen energie te voelen.


Nogmaals dank je wel voor je prettige begeleiding!! Ik vind het heel waardevol om cursussen bij je te volgen. Je hebt een liefdevolle manier van lesgeven. Je bent een fijn mens!!”

“Ik wil je nogmaals bedanken voor de superfijne dag gisteren, je legt het erg fijn uit. Ik heb genoten. Ik ga het boek komende week nog even goed doornemen en ook oefenen”.