Integrated Energy Therapy® Basic

Een eendaagse workshop met het eerste niveau van de IET® cursus.

Deze workshop voorziet je in alles wat je nodig hebt om een krachtige Integrated Energy Therapy® basis behandeling te geven voor zowel jezelf als een ander. 

Voor iedereen die het heft in eigen handen neemt, gelooft in zelfzorg en het zelfgenezend vermogen. En daarnaast met engelen en hun energie wil werken.

Jaren geleden zag ik mijn eerste 2 engelen: de engel van de dood en de engel van het leven. Ik hoorde ook voor het eerst dat er tegen mij gesproken werd. Ik dacht dat ik gek geworden was en dat ik rijp was voor Delta (psychiatrische inrichting). Maar ik zag het ene na  het andere wonder gebeuren en de boodschappen bleven komen. Het werd zó sterk dat ik wist dat ik er iets mee moest doen.

Ik googelde “Angel course en Angel workshop” en The Center of Being kwam als eerste omhoog. Ik klikte op “find an instructor”, klikte op Netherlands. Op dat moment was er slechts 1 docent in Nederland die les gaf in dit engelen healing systeem. Ik klikte op haar website, zag de eerst volgende workshop, boekte de workshop en dacht toen….. “wat heb ik gedaan?”

Dat was het begin van een wonderschone  reis in het leven van de engelen.

Binnen een half jaar vertrok ik naar Ierland om bij de oprichter van de Center of Being, Stevan Thayer, de master opleiding te doen. Lang verhaal kort: sinds 2006 geef ik les in dit fantastische healingsysteem.

Steeds weer zie ik hoe studenten geraakt worden door de mooie engelen energie.

In deze basic workshop werken we in het fysieke en emotionele deel van het menselijk energieveld. Hiermee worden behandelingen gegeven die inwerken op recente ervaringen en pijnen. IET voor beginners (basic) werkt op de activering van de 1ste en de 2de spirituele DNA streng. 

De inhoud van het basic-niveau:
– Je leert wat energieblokkades in het cellulaire geheugen zijn
– Je leert wat een integratiekanaal is en wat integratiepunten er zijn
– Je leert een engelen hartlink maken met de 9 helende Engelen
– Je ontvangt een inwijding door afstemming op de Energiestraal van de Engelen
– Je leert de 5 minuten versterking techniek (5 minute empowerment) 
– Je leert jezelf en anderen behandelen met IET in persoon en op afstand
– Je ontvangt een officieel certificaat en wordt aangemeld en geregistreerd bij The Center of Being

Dit is voor jou: 

– wanneer je wilt healen
– wanneer je met engelen en hun energie wilt werken
– wanneer je jezelf en je geliefden wilt helpen met hun healend proces
– wanneer je een eigen praktijk hebt, of wilt starten in engelen healing
– wanneer je dieren wilt gaan healen met engelenenergie
– wanneer je wilt ervaren of IET bij je past voordat je het hele traject doet

ls je niks met engelen, energiewerk, healing hebt, dan kun je deze workshop overslaan.

Deze workshop is een heerlijke manier om te leren jezelf behandelingen te geven met engelenenergie. Je VOELT dat je rommel opruimt en je komt beter in je vel te zitten. Daarnaast kun je vanaf dag 1 het geleerde meteen in praktijk brengen en andere mensen behandelen, bij jou in je praktijk maar ook op afstand. Heel praktisch dus!.

Voor alleen het IET Basic gedeelte betaal je € 177. Boek je in een keer de Combi, dus Basic, Intermediate en Advanced, dan betaal je € 497, een korting van € 67 en opzichte van wanneer je de dagen apart van elkaar boekt.

Liefdevolle engelen energie is wat de wereld nodig heeft. Wat wij nodig hebben. Onvoorwaardelijk, helend vol met eerbied en liefde. Een IET behandeling ontvangen betekent opruimen wat er op te ruimen valt op een zachte manier. Compleet “Healing without Feeling” Je ziet je op te ruimen dingen onder ogen, zonder ze te hoeven zien. De blokkades worden weggehaald zonder dat jij alles weer opnieuw moet beleven.

Doe mee en laat je meenemen in de wereld van engelen healing.

Data IET® Basic: zaterdag 9 januari 2021
Tijd: 10:00-17:00
Locatie: Hilversum
Investering IET® Basic € 177 

Prijs Combi (IET® Basic, Intermediate en Advanced): € 497,00

Klik hier voor Integrated Energy Therapy Basic zaterdag 9 januari 2021

Klik hier om naar Integrated Energy Therapy® Intermediate te gaan

“Vandaag mijn 1e IET cursus gehad bij Lisette-Anne.  Het was super!!! Wat voelt het goed aan om zo begeleid te worden. Kan niet wachten op de 2e cursus. Ik zal Lisette-Anne dan ook zeker aanbevelen bij anderen die op spiritueel gebied willen groeien. Lisette-Anne nogmaals dank voor deze mooie ervaring.”

“Mijn vriendin en ik hebben onlangs in een zeer prettige omgeving de IET Basic gevolgd bij Lisette-Anne. Wow, wat een bijzondere dag, veel mogen ervaren en geleerd. Wij willen graag doorgaan met IET Intermediate en Advanced. Dankjewel bijzonder mooi mens!”

“Twee hele mooie cursusdagen van de IET cursus. Veel geleerd en veel mooie boodschappen doorgekregen. Het waren twee liefdevolle dagen.”