Leeuwenpoort en Nieuwe Maan 08-08-2021

Op 8 augustus 2021 om 15:51 is/was het Nieuwe Maan, tevens het tijdstip van de Leeuwenpoort.

Slechts 1 dag voor minimaal € 5 daarna is het de normale prijs van € 22

Een heel krachtig energetisch moment waarbij de energie van de Nieuwe Maan, De Zon, Sirius, Godin Sekhmet, de Sfinx bij elkaar komen en een energetische en spirituele doorbraak gaven. De energie zorgt voor aanpassing in het DNA (op een goede manier). De energie brengt vruchtbaarheid, overvloed en nieuwe mogelijkheden tot groei.

Een goed moment om te manifesteren, te denken aan wat je wél wilt. Openstaan voor veranderingen en vernieuwingen. Duidelijker worden en krachtiger, dapperder en moediger. Weten wat jouw ja en jouw nee is.

Je laten doordrenken met Leeuwenenergie: zelfbewust zijn en vol zelfvertrouwen. Je openen voor de gouden zon. Het vuur aanwakkeren in je ziel en in je hart. Je bewustzijn verhogen, je frequentie uitbreiden. Voorbij gaan aan je ascentieverschijnselen. Gaan en staan voor je sterke, krachtige, vitale gezondheid. De loskomende oude wijsheid omarmen, er ja! tegen zeggen. Ego loslaten. Vanuit je hart voluit ja! zeggen. Achter je beslissingen staan.

Dit en nog heeeeeel veel meer kwam voorbij in het webinar. Het staat klaar voor je in de online lesomgeving. Na het boeken kun je er meteen bij. Log in met je naam en je password en daar zie je het staan.

Ik wens je heel veel healingsplezier!

Boek hier: LEEUWENPOORT

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Post

Spiritualiteit is: je ego opzij zetten en gewoon DOEN

EINSTEIN zei het al: “The definition of insanity is doing the same thing over and over again, but expecting different results”. – De definitie van KRANKZINNIGHEID is hetzelfde steeds weer opnieuw doen, maar andere uitkomsten verwachten. En waarom houden we ons dat toch zo vast aan het OUDE en VERTROUWDE?

Spiritualiteit is: overvloed kunnen ontvangen

In deze huidige wereld waarin velen bekend zijn met het boek “The Secret” en waarin de woorden ‘creëren’ en ‘manifesteren’ dagelijks gebruikt worden, merk ik dat er toch her en der verwarring is. Aan de ene kant wordt ons aangeraden ons te focussen, dóór te gaan, niet op te geven,

Lentefeest

Lentefeest! Met Aartsengel Rafaël

Een online feestje met de Engel van de lente: Aartsengel Rafaël. Voor iedereen die wel wat positieve energie, healing en gezelligheid kan gebruiken, overgoten met een Engelensausje. Vrijdag 20 maart 2020 begon de lente om 04:51, dat was voor mij íets te vroeg om les te geven. Dus gaf ik