Leeuwenpoort en Nieuwe Maan 08-08-2021

Op 8 augustus 2021 om 15:51 is/was het Nieuwe Maan, tevens het tijdstip van de Leeuwenpoort.

Slechts 1 dag voor minimaal € 5 daarna is het de normale prijs van € 22

Een heel krachtig energetisch moment waarbij de energie van de Nieuwe Maan, De Zon, Sirius, Godin Sekhmet, de Sfinx bij elkaar komen en een energetische en spirituele doorbraak gaven. De energie zorgt voor aanpassing in het DNA (op een goede manier). De energie brengt vruchtbaarheid, overvloed en nieuwe mogelijkheden tot groei.

Een goed moment om te manifesteren, te denken aan wat je wél wilt. Openstaan voor veranderingen en vernieuwingen. Duidelijker worden en krachtiger, dapperder en moediger. Weten wat jouw ja en jouw nee is.

Je laten doordrenken met Leeuwenenergie: zelfbewust zijn en vol zelfvertrouwen. Je openen voor de gouden zon. Het vuur aanwakkeren in je ziel en in je hart. Je bewustzijn verhogen, je frequentie uitbreiden. Voorbij gaan aan je ascentieverschijnselen. Gaan en staan voor je sterke, krachtige, vitale gezondheid. De loskomende oude wijsheid omarmen, er ja! tegen zeggen. Ego loslaten. Vanuit je hart voluit ja! zeggen. Achter je beslissingen staan.

Dit en nog heeeeeel veel meer kwam voorbij in het webinar. Het staat klaar voor je in de online lesomgeving. Na het boeken kun je er meteen bij. Log in met je naam en je password en daar zie je het staan.

Ik wens je heel veel healingsplezier!

Boek hier: LEEUWENPOORT

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Related Post

11 tips voor een goed, gezond, praktisch spiritueel leven

Een aantal aanbevelingen voor een goed, gezond, praktisch spiritueel leven (en ik ga even de “verboden” woorden zoals nooit en niet gebruiken, ik weet het). *Neem nooit zomaar iets klakkeloos aan* Met alle social media tegenwoordig en iedereen die maar van alles op het net gooit en iedereen die maar

Wat staat jou te wachten in juni?

Na mei komt juni en daarmee, gelukkig, een hele andere energie. Wat kregen we het energetisch voor onze kiezen afgelopen maand; Verduisteringen, retrogrades, heftige manen. In juni is er ook veel te beleven maar de energie zal anders zijn. Was in mei de energie overal en nergens, chaotisch. In juni

Audio opnames van live workshops

Ik realiseerde me dat ik veel workshops geef en dat ik die, tot 5 december 2020, nooit opgenomen heb. Wat ontzettend zonde van alle informatie! In zoverre mogelijk neem ik nu alle live workshops op. Ik maak de AUDIO’S (niet het BEELDmateriaal, in verband met privacy bescherming aanwezige cursisten) beschikbaar.