Leeuwenpoort en Nieuwe Maan 08-08-2021

Op 8 augustus 2021 om 15:51 is/was het Nieuwe Maan, tevens het tijdstip van de Leeuwenpoort.

Slechts 1 dag voor minimaal € 5 daarna is het de normale prijs van € 22

Een heel krachtig energetisch moment waarbij de energie van de Nieuwe Maan, De Zon, Sirius, Godin Sekhmet, de Sfinx bij elkaar komen en een energetische en spirituele doorbraak gaven. De energie zorgt voor aanpassing in het DNA (op een goede manier). De energie brengt vruchtbaarheid, overvloed en nieuwe mogelijkheden tot groei.

Een goed moment om te manifesteren, te denken aan wat je wél wilt. Openstaan voor veranderingen en vernieuwingen. Duidelijker worden en krachtiger, dapperder en moediger. Weten wat jouw ja en jouw nee is.

Je laten doordrenken met Leeuwenenergie: zelfbewust zijn en vol zelfvertrouwen. Je openen voor de gouden zon. Het vuur aanwakkeren in je ziel en in je hart. Je bewustzijn verhogen, je frequentie uitbreiden. Voorbij gaan aan je ascentieverschijnselen. Gaan en staan voor je sterke, krachtige, vitale gezondheid. De loskomende oude wijsheid omarmen, er ja! tegen zeggen. Ego loslaten. Vanuit je hart voluit ja! zeggen. Achter je beslissingen staan.

Dit en nog heeeeeel veel meer kwam voorbij in het webinar. Het staat klaar voor je in de online lesomgeving. Na het boeken kun je er meteen bij. Log in met je naam en je password en daar zie je het staan.

Ik wens je heel veel healingsplezier!

Boek hier: LEEUWENPOORT

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Post

Spiritualiteit is: luisteren naar je engelen

Ik had die ochtend kunnen verongelukken maar noch ik, noch mijn auto had een schrammetje. Luisteren naar je engelen is zo belangrijk. Ik gebruikte altijd waterproof mascara maar die ochtend had ik normale mascara gebruikt. Ik zat niet al te best in mijn vel. Mijn relatie was over. Ik was

Spiritualiteit

Spiritualiteit is: én sterk én zacht zijn

Zoals je weet zijn er, in onze wereld van dualiteit, 2 tegenpolen: mannelijk en vrouwelijk, Yin en Yang. Beide even belangrijk. Beide met unieke eigenschappen. Het een heeft het ander in zich en het ander heeft het ene in zich. Wat er vaak gebeurt bij vrouwen, die er alleen voor