Leidend Licht

Leidend Licht

Een leidend lichtend programma voor vrouwen die voelen dat ze meer in hun mars hebben en hun licht groter en sterker willen maken.

In deze tijden is er behoefte aan sterke, duidelijke vrouwen die blijven staan en hun licht blijven schijnen en verder verspreiden dan ooit tevoren.

Vrouwen die vanuit hun hart leven, meegaan met de stroom zonder zich te laten meevoeren en uit balans raken.

Vrouwen die gewend zijn om vanuit chaos te werken en hun hand niet omdraaien voor wat verrassingen.

Vrouwen die sterk en krachtig zijn en zichzelf en hun gezin stabiel weten te houden.

Vrouwen die zacht en compassievol zijn, met een helder licht wat liefdevol en sterk de wereld in schijnt.

Vrouwen die doen wat er gedaan moet worden.

Vrouwen die de mouwen opstropen en weten wat écht belangrijk is.

Vrouwen die er klaar mee zijn om zich over van alles en nog wat schuldig te voelen.

Vrouwen die trots zijn op wie en hoe ze zijn en zichzelf krachtig durven neerzetten.

Vrouwen die voor zichzelf kiezen en wéten dat wanneer ze goed voor zichzelf zorgen, ze er ook voor anderen kunnen zijn.

Vrouwen die er steeds meer achter komen wat hun natuurlijke talenten zijn.

De tijden veranderen. Er komt steeds meer behoefte aan licht, compassie, mededogen, vanuit het besef dat er íets moet veranderen.

En, verandering begint bij onszelf, nooit bij een ander. Wees de verandering die je wilt zien in de wereld. Zie jij dingen die anders kunnen, anders moeten, DOE het dan.

Start het. Begin het. Wees die sterke, doortastende vrouw.

Stel jezelf eens de volgende vragen:
Wat kost het je op NIET jezelf te zijn?
Wat kost het je om NIET door te pakken?
Wat kost het je om je natuurlijke talenten onbenut te laten?
Wat levert het je op om ongedisciplineerd zo maar een dotje te doen?
Wat levert het je om jezelf weg te cijferen en je tijd en energie te besteden aan anderen in plaats van aan jezelf?
Wat levert het je op om naar je ego te blijven luisteren en niet boven jezelf uit te stijgen?

In 21 dagen neem ik je mee op een reis, diep vanuit je zelf, naar buiten toe.

We werken aan discipline (nee, nu niet meteen gillend weglopen, maar BLIJVEN, OMARM de discipline, maak het een liefdevol onderdeel van je dagelijkse leven.

We werken aan het (her?) ont-dekken van onze natuurlijke talenten.

We werken aan uitgelijnde actie (actie ondernemen die in lijn ligt met jouw Hoogste Doel).

We werken aan het vertrouwd raken en implementeren van tijd voor jezelf.

We werken aan het doorbreken van onze weerstand tegen verandering.

We werken aan het stoppen met onze excuses en beginnen gewoon met DOEN.

We werken aan AANWEZIG zijn.

We werken aan praktische duidelijkheid, in eerste instantie naar jezelf en dan naar de ander.

Heb je al een aantal keer met aandacht geknikt en gedacht hm hm, dan is dit zéker voor jou

Ben je wel tevreden met hoe je leven nu is, heb jij niets aan te passen of te veranderen, geloof je het allemaal wel dan is dit NIET voor jou.

Dit is alleen voor jou, wanneer je de mogelijkheid hebt om, ook al is het soms een uitdaging, hand in eigen boezem te steken, te doen wat er gedaan moet worden en boven jezelf uit te stijgen (wees gerust, ik help je hierbij, daar is dit voor).

We starten  zondag 29 maart en eindigen 19 april.

Ja, er is een besloten FB groep, MAAR met mijn online leeromgeving achter mijn website heb je GEEN FB meer nodig! Alles komt terecht in jouw eigen portaal en dan kun je er zoveel en zo lang als je wilt bij. Dus niet meer switchen tussen Vimeo, You Tube, Soundcloud en Facebook. Wat een rust……..

In deze tijd is het belangrijk om je weerstand te verhogen, letterlijk en figuurlijk. We doen voornamelijk het laatste in deze 21 dagen. Maar, mezelf kennende, kan er ook af en toe wel wat van dat letterlijke voorbij komen. Weerstand is weerstand, niet waar?!

Klinkt tegenstrijdig: weerstand loslaten en weerstand opbouwen en toch is het zo. Geloof me, komt helemaal goed.

Zoals je weet zijn er, in onze wereld van dualiteit, 2 tegenpolen: mannelijk en vrouwelijk, Yin en Yang. Beide even belangrijk. Beide met unieke eigenschappen. Het een heeft het ander in zich en het ander heeft het ene in zich.

Wat er vaak gebeurt bij vrouwen, die er alleen voor staan, of, het gevoel hebben er alleen voor te staan, is dat vrouwen in tijden van stress in de OVERLEVINGSmodus (mannelijke energie) komen in plaats van in de LEVENSmodus (vrouweljke energie) blijven. En dat is volkomen logisch. Het is een logisch gevolg van de actie van ons reptielenbrein (amygydala). De amygdala zorgt voor onze “fight or flight”oftewel vecht of vluchtgedrag. Het is dus een natuurlijke reactie. Dit wil niet zeggen dat we hier beter van worden in ons dagelijkse leven.

Voor lange tijd in stress leven, in de overlevingsstand staan, in de mannelijke energie zijn (als vrouw zijnde) doet ons geen goed.

Realiseer je dat je als vrouw zijnde hele mooie eigenschappen en kwaliteiten hebt.

Vrouwelijke energie heeft superkrachten:

Onze zachtheid

Onze openheid

Onze stralendheid

Onze ontvankelijkheid

Onze intuïtie

Onze sensualiteit

Onze visie

Onze empathie

Onze zorgzaamheid

Onze liefde

Dit is NODIG in deze tijden. Ja, we hebben actie nodig. Ja, we hebben doorpakken nodig. Maar, als we nu 1 ding aan het leren zijn: NIET vanuit een MOETEN en vanuit de VERHARDING, niet vanuit WILSKRACHT, maar uit FLOW, ZACHTHEID, COMPASSIE.

Wij vrouwen hebben superkrachten en het is tijd om deze in te zetten en te gaan stralen en schijnen zoals nooit eerder. Nu is het tijd om het mannelijke in het vrouwelijke en het vrouwelijke in het mannelijke te erkennen. Niet of of maar en en . En sterk en krachtig en liefdevol, warm en zacht.

Dit is wat we gaan doen; 21 dagen om ons sterk en krachtig met de stroom te laten meegaan. Oplossen in plaats van veroorzaken. Van binnen naar buiten in plaats van van buiten naar binnen. Eenheid in plaats van individualiteit. Aangesloten in plaats van afgesloten.

Doe jij mee? Is dit jouw tijd? Is het tijd om jouw sterktes te versterken? Is het tijd om dóór te gaan waar je normaal al afgehaakt zou hebben? Is het tijd om actie te ondernemen vanuit een uitgelijnd ZIJN?

De deur gaat dinsdagavond 24 maart om 21:00 uur open.

We starten zondag 29 maart: 21 dagen, jij en ik en andere sterke, liefdevolle, humorvolle, warme, krachtige vrouwen.

Geef je HIER op.

Ik zou ik niet zijn als er natuurlijk geen bonussen zijn. Daar doe je het wel niet voor, maar tóch, mooi meegenomen, niet?

Bonussen

  1. De eerste video staat al klaar in je online leeromgeving, kun je meteen mee aan de slag.
  2. Zit je nog niet de Passievol & Bewust LIGHT groep, dan mag je daar per 1 april voor een maand gratis in. Zit je er al in? Ik plak er een maand abonnement voor je bij.
  3. De eerste VIJF aanmelders, ontvangen van mij via whatsapp voicemessage een persoonlijke korte reading over jouw natuurlijke talenten en wat voor jou van belang is om aan te werken tijdens dit programma.

Leidend Licht

Een leidend lichtend programma voor vrouwen die voelen dat ze meer in hun mars hebben en hun licht groter en sterker willen maken.

Ik zie je “aan de andere kant”. BOEK HIER

Oh, en er is ook een VIP versie. Voor jou wanneer je nét iets meer wilt en óók gaat voor persoonlijke begeleiding. Klik HIER voor de VIP versie.

Alle liefs van mij aan jou <3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Post

Lentefeest

Lentefeest! Met Aartsengel Rafaël

Een online feestje met de Engel van de lente: Aartsengel Rafaël. Voor iedereen die wel wat positieve energie, healing en gezelligheid kan gebruiken, overgoten met een Engelensausje. Vrijdag 20 maart 2020 begon de lente om 04:51, dat was voor mij íets te vroeg om les te geven. Dus gaf ik

Engel van Hoop

De Engel van Hoop zal je op een liefdevolle manier begeleiden en ondersteunen om het licht van hoop brandend te houden in je hart, in moelijke en verdrietige tijden. Ze zorgt ervoor dat, hoe moeilijk je het soms ook hebt, hoopt blijft houden en tóch weet dat achter de wolken

Spiritualiteit is: naar je engelen luisteren

Ik had die ochtend kunnen verongelukken maar noch ik, noch mijn auto had een schrammetje. Luisteren naar je engelen is zo belangrijk. Ik gebruikte altijd waterproof mascara maar die ochtend had ik normale mascara gebruikt. Ik zat niet al te best in mijn vel. Mijn relatie was over. Ik was