Lisette-Anne Geen categorie Lisette-Anne op Mediumchat

Lisette-Anne op Mediumchat

Ik werd aangesproken op Instagram. Of ik ook readingen deed? Jazeker doe ik die! “Ik werk voor Mediumchat, en heb het gevoel dat dit ook iets voor jou is”. Ok, heel bijzonder, nog nooit van Mediumchat gehoord, wist niet eens dat het bestond. “Geef mijn naam door en dan halen ze je uit de stapel aanmeldingen”. Zo gezegd zo gedaan. Het ging allemaal heel vlot. Mail. Afspraak maken voor sollicitatiegesprek via Zoom. Gesprek via Zoom en hoorde meteen dat ik was aangenomen. Nog wat zaken regelen, contract tekenen, trainingen volgen en ik was online. Tussen op Instagram aangesproken worden en online bij Mediumchat aan het werk gaan, zaten 4 dagen. Zo snel kan het gaan. Heel erg leuk om te doen. Fijn om mensen op deze manier te mogen helpen. Kun je in mijn winkel niet vinden wat je zoekt? Maar wil je toch “iets” start dan een chat met mij op Mediumchat. Ik ben er om je te helpen, tot snel!

LAAT EEN OPMERKING ACHTER

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

GERELATEERDE POSTS