Litha workshop 19 juni 2021

Volg je me al een tijdje, dan weet dat ik graag de natuurlijke golf van moeder natuur volg en daarmee ook de verschillende jaarfeesten. Op maandag 21 juni is het Litha, begin van de zomer om 05:33. Bij voorkeur vier ik een jaarfeest op de dag zelf, maar om praktische redenen komen we nu bij elkaar op zaterdag 19 juni.

Litha is het midzomerfeest, de langste dag en de kortste dag. Vanaf dit moment gaan de dagen al weer korter worden. Litha is het moment om de rijkdom van het seizoen te vieren. De God gaat het heilig huwelijk aan met de Godin. Het is een uitbundig feest met geel en veel bloemen. Litha is hét hoogtepunt van het jaar.

De Eikkoning en de Hulstkoning gaan een gevecht aan (ik kan je alvast verklappen dat de Hulstkoning wint en gaat regeren tot aan Yule op 21 december).

Litha is een echt zomerfeest. Hopen op flink veel zon en warmte, dan kunnen we lekker naar buiten om hier in de omgeving een mooi ritueel uit te voeren.

Terwijl ik dit typ ( in mei op een regenachtige dag) heb ik nu al zin in het samenzijn, de zon, de warmte, het leren, de healingen, de meditaties, de gezelligheid. Deze keer alleen een live workshop (dus niet hybride) omdat ik de ruimte wil hebben om er met jou op uit te trekken. Ik zal wél van alles wat ik doe, qua healingen, meditaties en uitleg, een audio opname maken. Deze kun je na een dag of wat terugvinden in je online lesomgeving.

Ik kan hier nog veel meer typen, maar ik hoop op deelnemers die VOELEN wat er gaat gebeuren. Die OPENSTAAN voor verrassingen. Die willen LEREN en ONTDEKKEN. En meer van DADEN zijn, dan van WOORDEN. Ik zoek sterke, krachtige vrouwen (en als je je als man hiertoe voelt aangetrokken, wees welkom), die -steeds- meer weten wat ze willen. Die gaan staan voor hun wensen en dromen en deze ook uitdragen. Vrouwen die ja! zeggen tegen zichzelf en ja! zeggen tegen het leven en moeder natuur.

Ben jij dit?

Mag ik jou dan op zaterdag 19 juni meenemen op de spirituele reis van Midzomer?
Laat jij je -aangenaam- verrassen?
Je bent van harte welkom, ik kijk naar je uit!

>>>LITHA<<<

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Post

Onderneem uitgelijnde actie

Wie hier is een doener? Een actienemer? IK! (Steekt vinger in de lucht). Ik ben zeer van het doen. Zo erg zelfs dat ik af en toe mezelf voorbij ren. Ik schrijf dit weg (lees: mijn excuus is, lees: mijn smoes is) onder “Ja, maar alles is zo leuk. Het

Ontwikkel je heldere vermogens

Spiritualiteit is: je helderheden ontwikkelen

Wanneer men denkt aan helderZIENDE gaven, denkt men inderdaad aan ZIEN, niet zo snel aan een van de andere gaven (helderhorend, heldervoelend, helderwetend, helderzijnd). Het kan zijn dat één van deze gave bij jou sterker aanwezig is dan een andere gaven. Een van de eerste momenten dat ik zo duidelijk

Om te groeien, moet je snoeien

Snoeien, iets wat er bij hoort wanneer je bomen en struiken in je tuin hebt. Niet mijn meest favoriet bezigheid. Niet zozeer de activiteit zelf (ook al kan dat best zwaar zijn, boven het hoofd met een takenknipper aan de gang). Maar meer het emotionele aspect. Emotioneel? Ja zeker! Wat