Lisette-Anne Geen categorie Maanlicht Identiteit

Maanlicht Identiteit

Ben je klaar om de lagen van je identiteit te pellen en je ware zelf te ontdekken? Maak gebruik van de krachtige energie van de afnemende maan om je maskers af te leggen en je authentieke ik te onthullen. Sluit je aan bij het programma Maanlicht Identiteit van zaterdag 22 juni (Volle Maan) tot en met zaterdag 6 juli (Nieuwe Maan) en ervaar een diepe transformatie.

**Wat is Maanlicht Identiteit?**

Het Maanlicht Identiteit programma is een 14-daagse reis die je begeleidt bij het loslaten van oude patronen, beperkende overtuigingen en de maskers die je draagt. Gedurende deze periode werk je samen met de afnemende maan om je innerlijke lagen te pellen en je ware identiteit te onthullen. Dit programma is perfect voor iedereen die klaar is om dieper in zichzelf te duiken en te leven vanuit authenticiteit.

In die 14 dagen krijg je:


EN
dit hele programma wat je mag behouden in de lesomgeving (€ 97)
EN
Het Volle Maan webinar (€ 27)
EN
Het Nieuwe Maan webinar (€27)
EN
Een maand! Toegang tot de Passievol & Bewust VIP Groep ( €55) (na een maand, 4 weken/28 dagen) stroom je uit, als je wilt blijven dan kun je een abonnement afsluiten)

Bij de VIP groep krijg jij:


* 4 keer een OTK (Orakel Thema Kaart) LIVE in de VIP groep, healing, meditatie, thema vaststellen
* 1 keer de VIP Healing (breng je healingswensen in)
* 1 keer de VIP Q &A (stel al je Spirituele vragen)
* Warme groep
* Gelijkgestemde spiritueel geïnteresseerde mensen
* Dagelijkse energie schoonmaak
* Hoge energie, ideaal om snel spiritueel te groeien

EN
Een maand! Toegang tot de gehele inhoud van de Spirituele Academie. Hier krijg je ongelimiteerd toegang tot ALLES wat ik ooit opgenomen heb. Meer dan 500 video’s. Eat your heart out!

**Wat kun je verwachten:**

**Een dagelijkse Video met bijvoorbeeld:
– Een ritueel dat je helpt bij het loslaten van wat niet langer dient en het omarmen van je ware zelf.
– Speciaal ontworpen oefeningen die je begeleiden bij het pellen van de lagen van je identiteit.
– Kalmerende meditaties afgestemd op de fase van de maan om je te ondersteunen in je transformatieproces.

– **Community Support:** Je stroomt in, In de Passievol & Bewust VIP Facebookgroep: een groep van gelijkgestemden die samen met jou deze reis maken. Deel je ervaringen, stel vragen en moedig elkaar aan.

**Waarom de afnemende maan?**

De afnemende maan staat symbool voor loslaten, terugtrekken en reflectie. Dit is de perfecte tijd om naar binnen te keren, oude gewoonten te doorbreken en ruimte te maken voor je authentieke zelf. Door te synchroniseren met deze natuurlijke cyclus, kun je je transformatieproces verdiepen en versnellen.

**Voor wie is dit programma bedoeld?**

– Voor iedereen die verlangt naar een diepere verbinding met zichzelf.

– Voor degenen die klaar zijn om hun maskers af te leggen en authentieker te leven.

– Voor mensen die zich gevangen voelen in oude patronen en klaar zijn voor verandering.

Maanlicht Identiteit:

Een transformerende reis van volle maan tot nieuwe maan, waarbij je jouw kundalini kracht ontdekt, werkt aan jouw identiteit, zorgt draagt dat je zo authentiek mogelijk tevoorschijn komt, weerstand loslaat, om zodoende je leven te transformeren.

Dit online programma is voor de gedreven spiritueel bewuste vrouw die klaar is om haar innerlijke kracht te ontdekken en haar leven te transformeren. Het is voor jouw, mits je openstaat voor spiritualiteit en bereid bent om jezelf te onderzoeken en te groeien. Je hoeft geen ervaring te hebben in de wereld van persoonlijke ontwikkeling maar het is wel fijn wanneer je hand in eigen boezem steekt en van aanpakken houdt.

Maanlicht Identiteit is een uniek programma dat je begeleidt bij het benutten van de kracht van de maancyclus voor persoonlijke groei en succes. Gedurende 14 dagen, vanaf de Volle Maan tot aan de Nieuwe Maan, neem ik je mee op een reis naar zelfontdekking en empowerment, waarbij je leert hoe je de maanenergie kunt gebruiken om los te laten wat je los te laten hebt, je lagen weg te pellen en dichterbij jezelf te komen.

Als spiritueel healer en teacher ben ik gepassioneerd om anderen te helpen hun innerlijke kracht te ontdekken en hun volledige potentieel te realiseren. Ik geloof sterk in de kracht van de maan en wil anderen leren hoe ze deze energie kunnen benutten om positieve veranderingen in hun leven te creëren.

Gedurende het programma ontvang je dagelijkse inspiratie, in de vorm van meditaties, oefeningen, video’s, audio’s, healingen. Daarnaast krijg je praktische tips en tools die je helpen om de lessen van de maancyclus toe te passen in je dagelijks leven, zodat je blijvende veranderingen kunt creëren.

Voor wie is dit programma?

Dit programma is geschikt voor iedere(en) vrouw die klaar is om naar haar intuïtie te luisteren, haar vrouwelijke energie uit te lijnen met de maanenergie en gedurende 14 dagen te knallen (mag gewoon op je eigen tempo hoor).

Het programma is het best te volgen vanaf Volle Maan tot aan de Nieuwe Maan.

Duur: 14 dagen, van Volle Maan tot Nieuwe Maan Start: zaterdag 22 juni 2024

Tijdstip: Iedere dag komt er een nieuwe video om 00:01 online in je eigen online lesomgeving (achter mijn website), volg het op je eigen tempo (voorkeur iedere dag 1 video).

Locatie: Online

Investering: € 97 Je blijft “altijd” toegang houden tot dit programma

Als ervaren spiritueel healer (en natuurvrouw en tuinierster) ervaar ik maandelijks de kracht van de maan en ben ik gepassioneerd om anderen te helpen deze kracht te ontdekken. Mijn eigen reis naar zelfontdekking en empowerment heeft me geleerd hoe belangrijk het is om verbonden te zijn met de cycli van de natuur en hoe deze verbinding ons kan helpen bij onze persoonlijke groei.

Doe mee aan Maanlicht Identiteit en ontdek de kracht van de maan om je leven te transformeren. Boek nu en begin aan je reis naar zelfontdekking, groei en succes. Mis deze kans niet om je innerlijke kracht te ontdekken en je dromen waar te maken!

Boek nu!

LAAT EEN OPMERKING ACHTER

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

GERELATEERDE POSTS