Mijn EIGEN boek

A-Z Praktische Spirituele Tips

Voor een Hoger Spiritueel Bewustzijn

Eindelijk!  Het is er! Mijn eerste boek. 26 praktische spirituele experttips voor een Hoger Spiritueel Bewustzijn, deel 1. Voor iedereen die op een luchtige en praktische manier wil lezen over een aantal spirituele onderwerpen.

In dit eerste deel komen de volgende onderwerpen, op alfabetische volgorde, aan bod: Angst, Basislijn, Comfortzone, Doe altijd je best, Emotie, Focus versus Loslaten, Goed voelen, Het een of het ander, In beweging blijven, Je kunt het!, Kundalini energie, Lichaam, Manifesteren.

Ik heb er heel lang over gedaan. Niets was goed genoeg. Ik bleef maar uitstellen en afstellen, verbeteren en aanpassen.

Doe ik het in papieren vorm? In pdf? Via het Centraal Boekhuis met een ISBN nummer? Of nu maar eerst gewoon zo.

Omdat ik mezelf ken, en ik alles perfect wil hebben (wat het nooit zal worden) heb ik besloten om het nu in dit format (e-book, zonder ISBN nr) uit te geven via mijn eigen website. De rest komt in de volgende fase. Anders blijf ik uitstellen. En, daar ben ik eerlijk in, ik wil het liefst gewoon NU delen wat ik te delen heb, niet pas over tig tijd.

Ik schrijf zoals ik praat, soms van de hak op de tak, maar altijd met heel veel passie en enthousiasme. Ik wil kennis delen. Ik wil inspireren. Ik wil graag dat men zelf gaat nadenken, zelf gaat toetsen aan de eigen waarheid (dit zal je lezen in de inleiding).

Het leest makkelijk weg (al zeg ik het zelf) en na het laatste hoofdstuk heb je weer extra inzichten gekregen en de mogelijkheid om je bewustzijn te verruimen.

Bij dit boek krijg je, als mijn cadeau aan jou, één van mijn webinars gratis (t.w.v. € 33). Dit doe ik omdat met het principe van dat webinar alles staat of valt. Met dit onderwerp bepaal jij de kwaliteit van je leven. En ik wil voor jou dat de kwaliteit van je leven van de best mogelijke kwaliteit is.

Wanneer je mijn boek aanschaft, doe dat dan terwijl je een al een account hebt op mijn website, dan komt het webinar en het boek namelijk meteen in jouw eigen online omgeving te staan.  Je kunt er dan altijd bij.

Zonder langer te dralen, klik hier om naar A-Z Praktische Spirituele Tips te gaan.

Ik wens je super veel leesplezier en ik hoor graag wat je er van vond.

A-Z Praktische Spirituele Tips Boek