Lisette-Anne Geen categorie Nieuw: Kosmische Dualiteit

Nieuw: Kosmische Dualiteit

Een kort programma waarbij de Universele wet van Polariteit centraal staat.

Wet van Polariteit: “Alles is tweeledig. Alles heeft tegenpolen. Alles heeft zijn paar tegenstellingen, tegenstellingen zijn identiek in de natuur, maar verschillend in graad”

Voor jou wanneer je meer wilt weten over het principe van kosmische dualiteit. Wat is het? Hoe heeft het invloed op jouw leven? Wat kun je er mee? Hoe kun je het voor je laten werken?

Wanneer je me al enige tijd volgt heb je me al tig keer horen praten over dat we in onze wereld dualiteit hebben. Ja en Nee. Licht en Donker. Zwart en Wit. Er is polariteit in onze wereld. Zonder polariteit zouden wij niet bestaan.

De Wet van Polariteit is een van de zeven Universele Wetten. Een veranderlijke wet. Het zegt dat alles LIJKT alsof het tegenstellingen zijn maar het zijn in principe 2 dezelfde dingen alleen op een uiterste van elkaar. 2 dingen op dezelfde lijn maar tegen over elkaar.

Denk maar aan warmte en kou. Het zijn niet twee verschillende dingen. Het is een ding: temperatuur, alleen ze bevinden zich op uitersten op dezelfde lijn.

Heb je altijd al een nieuwsgierigheid gehad naar hoe de Universele Wetten hét verschil maken in het laten slagen van je leven? Dan is dit jouw programma. Kort, duidelijk, krachtig, to the point. Vrij van gezwets, gewoon direct datgene wat je moet weten om het geleerde meteen praktisch toe te passen in je leven.

Wanneer je leert méé te werken met het Universum in plaats van er tegen in, wordt alles duidelijker en een stuk makkelijker.

In dit programma diepen we 1 van de Spirituele/Universele wetten uit: De Wet van Polariteit. Daarnaast hebben we het over balans, de Ying en Yang in het Universum. Het mannelijke en het vrouwelijke principe.

Mijn bewustwordende liefde voor de Universele Wetten begon bij het boek The Secret en daarna What The Bleep do we know. Daarna kwam het hele Abraham Hicks gebeuren en vele boeken, workshops en lezen en leren verder, ben ik nu op het punt aangekomen dat ik de Universele Wetten dusdanig begrijp en toepas, dat ik dit met liefde deel en doorgeef. Zodat ook voor jou de geheimen van het Universum aan je geopenbaard worden.

Het is soms zo simpel dat het een uitdaging lijkt en moeilijk lijkt. Maar, als en wanneer je het begrijpt, dan gaan er luikjes open en klikken dingen op hun plaats. Waar eerst moeite was, ontstaat gemak. Waar onduidelijkheid hoogtij vierde, heerst nu duidelijkheid en orde en regelmaat, zelfs rust. Met de wetten werken in plaats van er tegenin in, geeft rust. Geeft tijd en energie om je te richten op de dingen die voor jou van belang zijn: je ontwikkeling, je gezin, je carrière.

In  8 (werk)dagen (met uitloop, zoals ik het voel) neem ik je mee op een Universele reis: die van de dualiteit en polariteit. Iedere dag (of, zoals de wind waait en met uitlijning van de zon, maan en sterren) krijg je informatie om deze stof tot je te nemen en te inneren. Het kan bestaan uit video, audio, opdrachten, huiswerk. Alles vanuit rust en flow. Meegaand met de energie, voelen wat er past en voelen wat er opgenomen kan worden en daarmee gedeeld kan worden.

Een volledig Uw Wil Geschiede Proces waarbij we vertrouwen dat altijd het juiste op het juiste moment er zal zijn. Leren ontvangen met open armen (en open mind) om zo het maximaal haalbare eruit te halen. Volledig binnen jouw potentieel, maar toch nét op het randje zodat je bewustzijn uitgerekt wordt, je groeit, je leert en expandeert.

Dit is voor jou wanneer je toe bent aan buiten jezelf treden, Je geest op te rekken. Te expanderen. Nieuwe kennis gretig in je op te nemen. Te leren. Te inneren. Te bestendigen. Naar een nieuw level te gaan. Meer begrip te krijgen voor tenminste één van de Universele wetten.

Wanneer je alles wilt laten zoals het is en de Universele Wetten je gestolen kunnen worden, zet dan liever een Netflixserie op.

We beginnen op vrijdag 27 november. Alle lesmateriaal komt meteen in de online lesomgeving achter mijn website….. met een twist….. als, en ik zeg áls (misschien moet ik meer vertrouwen hebben gewoon zeggen dát het lukt, maar goed, dit gaat voor mij nieuw zijn…..) dus áls het lukt komt er achter mijn website een bijbehorend besloten FORUM bij….. ja, ja, je leest het goed. Als en wanneer dit gaat lukken, kunnen we langzaam van Facebook weg en alles gecentreerd houden op www.lisetteanne.com

Maar, zoals ik zei, het forumgebeuren is nieuw voor mij dus hoe het werkt, dat moet ook ik nog gaan uitvinden. Mocht het onverhoopt minder lukken dan gewenst, dan komt er voor ondersteuning toch die FB groep. Maar, alle LESMATERIAAL, komt meteen in de online omgeving. De FB groep wordt dan alleen voor de deelnemers om onderling te kletsen en te delen.

Anyhoo, zoals ik eerder aangaf: Kosmische Dualiteit: Kort, duidelijk, krachtig, to the point. Vrij van gezwets, gewoon direct datgene wat je moet weten om het geleerde meteen praktisch toe te passen in je leven.

Dus even geen lokkertjes van Bonus en Vroegboekkorting. Je VOELT dat je hieraan mee wilt doen, of niet. Heel simpel. Ik beloof je dat ik je mijn ALLES geef over het onderwerp Kosmische Dualiteit. Ik deel. Ik geef. Het is aan jou om te ontvangen.

Ben jij mijn lieve ideale klant die nu JAAAAA zegt?! Super!

Ik vraag € 97 incl btw voor dit programma en daarvoor krijg jij alles wat jij nodig hebt over De Wet van de Polariteit, een van de 7 Universele Wetten.

Ik ga je laten nadenken. Ik ga je laten groeien. Ik ga de grenzen van je bewustzijn oprekken. Doe jij mee?

Geef je dan snel op!

LAAT EEN OPMERKING ACHTER

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

GERELATEERDE POSTS