Op deze pagina kun je alles vinden wat ik heb op het gebied van Overvloed & Manifestatie

Overvloedkunde dag 10 - Gratis

In de groep Overvloedkunde Max werd dag 10 aangegeven als een van de meest favoriete videos (van 23). Het is een video van 43 minuten en 33 seconden lang. Er zit van alles in. Informatie en een healing. Deze video kan jou een jumpstart geven op het pad naar nog meer Overvloed in je leven.
“Ik heb genoten van de video’s. Ik vind dat ze perfect opgebouwd zijn, eerst een korte uitleg over een item, dan een meditatie. Ook de duur van een video is voor mij ideaal, een half uurtje luisteren en even mediteren doe ik als ik even ga zitten/rusten. Als ze langer zijn moet je er echt tijd voor maken en het inplannen in je dag, waardoor ik minder snel geneigd ben om eraan te beginnen. Ik heb er ook heel veel uitgehaald, vooral een overvloed aan dankbaarheid, dankbaarheid voor alles wat is, wat ik ben en wat ik heb. Brengt me zoveel rust en vreugde! Heel veel respect en dank naar jou toe, Lisette-Anne, dat je dit prachtige kado voor ons maakte! “

Overvloedkunde Mini € 44

Er zijn 5 versies van Overvloedkunde: Overvloedkunde serie 1: de originele serie met een 7 tal (en wat extra) video’s, erg leuk om te doen Mini: bevat de eerste 7 videos van een serie van 23 videos over Overvloed. Midi: bevat de 23 videos over Overvloed. Max: bevat de 23 videos over Overvloed + de originele cursus/videoserie van 7 videos + 2 extra Deluxe: Max + afstandsinwijding in Overvloedwelvaart Reiki 1 + overvloed Webinar

Overvloedkunde Midi  € 133

Er zijn 5 versies van Overvloedkunde: Overvloedkunde serie 1: de orignele serie van 7 video’s + wat extra Mini: bevat de eerste 7 videos van een serie van 23 videos over Overvloed. >>>Midi: bevat de 23 videos over Overvloed<<< Max: bevat de 23 videos over Overvloed + de originele cursus/videoserie van 7 videos + 2 extra Deluxe: Max + afstandsinwijding in Overvloedwelvaart Reiki 1 + overvloed Webinar
“Het voelde als een traktatie deze Overvloedkundemaand. Want wat een cadeautje voor jezelf is dit. Een echte aanrader. Fantastisch healingen en meditaties en jouw altijd positieve uitleg zorgen ervoor dat ik elke healing wil doen. Ik ben blij dat ik ze tot in lengte der dagen kan herhalen. We hebben enorm veel informatie, tips en trucs gekregen om mee aan de slag te gaan. Dit voelt goed, héél goed. Dankjewel Lisette-Anne “

Overvloedkunde MAX €199

Er zijn 5 versies van Overvloedkunde: Overvloedkunde serie 1: de originele serie met minimaal 7 videos Mini: bevat de eerste 7 videos van een serie van 23 videos over Overvloed. Midi: bevat de 23 videos over Overvloed. >>>Max: bevat de 23 videos over Overvloed + de originele cursus/videoserie van 7 videos + 2 extra<<< Deluxe: Max + afstandsinwijding in Overvloedwelvaart Reiki 1 + toegang tot overvloed Webinar
“Toen ik las dat de maand oktober tot overvloed maand was uitgeroepen , wist ik direct….this one is mine!!! En zoals te verwachten heeft Lisette-Anne het weer op een fantastische manier gedaan. Ik blijf in deze groep want het heeft mij overvloed op verschillende gebieden gebracht en weet dat er meer zal volgen. En natuurlijk ben ik van plan om nog meer cursussen bij onze Lisette-Anne te gaan volgen “

Overvloedkunde DeLuxe € 266

Er zijn 5 versies van Overvloedkunde: Overvloedkunde serie 1: de originele 7 video’s + wat extra Mini: bevat de eerste 7 videos van een serie van 23 videos over Overvloed. Midi: bevat de 23 videos over Overvloed. Max: bevat de 23 videos over Overvloed + de originele cursus/videoserie van 7 videos + 2 extra >>>Deluxe: Max + afstandsinwijding in Overvloedwelvaart Reiki 1 + overvloed Webinar<<<

Blijf doorscrollen er komt nog meer aan

Overvloedkunde Serie 1 € 97

Deze cursus heeft 13 videos met healingen, zuiveringen, reinigingen op energetisch gebied. Er komen veel verschillende technieken aan bod om jou te leren de overvloed die jij wenst te manifesteren in je leven. Je werkt onder andere met de Engelen van manifestatie en met Godinnen Abundantia en Fortunata. Je gaat oefeningen doen om te leren creëren en manifesteren. Je gaat meditaties in om jouw overtuigingen te her-programmeren.

Nog een kleine scroll en er staat een verrassing voor je

Overvloed Overvloed Overvloed en dan nog een beetje €166

Een programma van 33! dagen (je mag je eigen tempo volgen, dus sneller of langzamer gaan) en alles staat volledig klaar in de online lesomgeving. Werk samen met mij om meer overvloed in je leven toe te laten. Ga van nooit genoeg, tekort en te weinig, naar: genoeg, veel en overvloedig.   In dit programma werken we, onder andere, aan: Het verhaal wat je verteld Je taalgebruik De wet van het toelaten Je emoties Je energie Je onbewuste en bewuste blokkades Het vervangen van ongewenste overtuigingen Het veranderen van je realiteit Het bijstellen van je frequentie Het je in de stroom van het leven laten komen Dit zorgt ervoor dat er weer overvloed in je leven gaat komen. Of, wanneer je al overvloed hebt nóg meer overvloed in je leven gaat komen. En ja, overvloed in de breedste zin van het woord.

Denk je nu: "Dat is allemaal wel heel veel geld!"  Wees gerust!  Je kunt toegang krijgen tot ALLE programma's voor slechts €1,21!

Ben jij klaar om jezelf persoonlijk en spiritueel te ontwikkelen? Verlang je naar een plek waar je praktische en toepasbare spiritualiteit vindt die direct impact heeft op jouw dagelijks leven? Dan is de Spirituele Academie dé plek waar je wilt zijn.
Ik begrijp dat spiritualiteit voor velen een vaag begrip lijkt. Maar met meer dan 20 jaar ervaring en mijn natuurlijke gave om meer te zien en te voelen dan de gemiddelde persoon, maak ik spiritualiteit toegankelijk en praktisch voor jou. Geen zweverig gedoe met paarse gewaden en urenlang mediteren met wierook. Mijn motto is simpel: "Wat heb je aan spiritualiteit als je het niet praktisch kunt toepassen?"
De Spirituele Academie is een bron van inspiratie en waardevolle kennis. Je hoeft alleen maar de tijd vrij te maken om te kijken, te luisteren en te lezen. Open je geest en hart om de waardevolle informatie tot je te nemen. Hier krijg je praktische, duidelijke informatie met direct resultaat.
Stap nu in de wereld van de Spirituele Academie met meer dan 500 waardevolle video's, audio's en pdf's die je direct kunt gebruiken. Alles is beschikbaar en klaar om ontdekt, ervaren en omarmd te worden. Elke maand krijg je toegang tot nieuw leer- en lesmateriaal. Je hebt al een proefabonnement voor slechts € 1,21 voor 7 dagen. Daarna kun je doorgaan met een maandelijks abonnement van € 22,00, inclusief BTW. Dat is een koopje voor de meer dan 500 opnames EN -bijna- iedere week nieuwe content! 

Onderstaande producten staan niet in de Spirituele Academie, omdat er een afstandsinwijding bij zit

Overvloed Welvaart Reiki 1

Overvloed Welvaart Reiki 1 € 70

Niveau 1 heeft 5  leefregels, 1 symbool, 2 visualiseringen en een mantra. Je leert werken met Lakshmi en Ganesha. Je leert om voorwerpen op te laden met Overvloed Welvaart Reiki. Je leert om deze energie te sturen naar mensen en situaties. Niveau 1 is heel makkelijk te leren en je hebt geen speciale voorkennis nodig. Je ontvangt een inwijding.

Overvloed Welvaart Reiki 2 € 70

Niveau 2 kent 3 symbolen. Je leert rijkdom, overvloed en welvaart te creëren. Je leert versterken wat je al hebt aan mooie dingen. Je krijgt een symbool om emotionele en fysieke belemmeringen op een afstand te houden. Ook leer je om zelf deze kennis door te geven. Je ontvangt een inwijding.   Je kunt deze inwijding alleen ontvangen wanneer je: 1) Ingewijd bent in Overvloed Welvaart Reiki 1 en 2) je tenminste Usui Reiki 2 hebt.   Deze vorm van Reiki is voor alle vormen van overvloed en welvaart, dus meer dan financieel alleen. Denk aan een overvloed aan liefde, een harmonieuze relatie, hulp bij het zoeken van een baan, vruchtbaarheid, rust, ruimte. Datgene wat jij verstaat onder overvloed en welvaart.
Overvloed Welvaart Reiki 2
Overvloed Welvaart Reiki 1

Overvloed Webinar met OWR 1 inwijding € 70

Bij dit webinar ontvang je de pdf voor Overvloed Welvaart Reiki 1 en, als je me mailt en een afspraak met me maakt, een afstandsinwijding in Overvloed Welvaart Reiki. Verder komen in dit webinar Godin Abundantia, de Engel van Overvloed en Godin Fortunata voorbij. In dit webinar doen we alles om het gevoel van overvloed aan te wakkeren en te stimuleren. Dit webinar is ook onderdeel van het Overvloedkunde Deluxe webinar pakket.