Overvloedkunde Praktijkdag

Een eendaagse intensieve studiedag om te beginnen met het doorgronden van een 7-tal universele en spirituele wetten en ze te leren implementeren in je dagelijkse leven.

Voor iedereen die zich aangetrokken voelt tot de magische Hermetische filosofie van overvloed.

Al jaren bestudeer ik allerlei universele wetten en tracht ze iedere keer weer beter te begrijpen en onderdeel van mijn leven te laten zijn. Het is een levensstudie, een doorgaand alchemistisch proces waarbij langzaam maar zeker de kennis zich beklijfd in mijn geest en in mijn leven.

Ik pretendeer niet al een meester te zijn in de wetten van Hermes Trismegistus maar ik kan ze zeer zeker met verve, passie, vreugde en met goede voorbeelden aan je uitleggen.  Het is mijn passie om dergelijke kennis op een begrijpelijke manier aan te bieden zodat ook jij enthousiast wordt over deze principes.

Doel is om met de Universele wetten te gaan samenwerken in plaats van tegen de wetten te werken. Van stagnatie en blokkades naar flow en gemak en vanuit daar naar overvloed en passievol leven.

In deze eendaagse praktijkdag breng ik duidelijk en praktisch de 7 Hermetische principes in beeld. Stap voor stap bespreken we ieder principe, gaan er mee aan de slag en laten we zo veel mogelijk in ons energiesysteem en onderbewustzijn beklijven.

Deze dag is een echte studie en vervolgens implementatiedag. Ik verwacht jouw totale focus, enthousiasme en inzet.

Dit is voor jou wanneer:

  • je bereid bent het werk te doen om steeds meer overvloed in je leven toe te laten. 
  • je enthousiast wordt wanneer je het woord overvloed hoort en je hier meer en meer over wilt horen
  • je je kennis wilt laten toenemen over spirituele wetten
  • jij van onbewust naar bewust of van bewust naar nóg bewuster wilt gaan
  • je in je ziel geraakt wordt door geheime magische filosofische alchemie.

Heb je totaal niets met bovenstaande, dan zou ik heerlijk een dagje iets anders gaan doen dan deze workshop.

Jouw geldelijke investering:

€ 111 voor de VIPPERS 
€ 136 voor leden van de FB groepen Overvloedkunde  Midi, Maxi en Overvloed, Overvloed, Overvloed + 1 maand GRATIS toegang tot de VIP groep, november 2019 (en die maand automatisch in de LIGHT groep)
€ 161 voor alle overige deelnemers + 1 maand GRATIS toegang tot de VIP groep, november 2019 (en die maand automatisch in de LIGHT groep)

De eerste 3 die zich aanmelden krijgen een persoonlijke afstandsbehandeling met Overvloed Welvaart Reiki.

In de praktijk zie ik mensen die overvloed in hun leven willen laten toenemen maar dit willen vanuit een healing of een quick fix. Persoonlijk ben ik een type grote stappen snel thuis, dus ik begrijp het, maar ik ben zéker ook van het werk DOEN en het LEREN en het echte TRANSFORMEREN.

En dat is wat we deze studiedag doen. Tuurlijk, er komt heus healing en meditatie bij kijken maar dit is ter ONDERSTEUNING van het leren en niet het doel op zich. Het DOEL is: het doorgronden van een 7-tal universele en spirituele wetten en ze te leren implementeren in je dagelijkse leven.

Geef je NU op en ontvang die afstandsbehandeling met Overvloed Welvaart Reiki (als een van de eerste 3). 
Geef je NU op en neem plaats in november in de VIP groep (als je daar nog niet inzit)
Geef je NU op wees verzekerd van jouw plekje op deze intensieve studiedag.

Ik ben er klaar voor, nu jij nog…. 

Datum: zaterdag 2 november 2019
Locatie:  Brinkhuis Laren of bij mij thuis te Hilversum
Tijd mei 11:00-16:00 uur, inclusief heerlijke vegetarische lunch
Investering: 
€ 111 voor de VIPPERS (gebruik de betaallink in de groep of mail me op info@lisetteanne.com voor de aangepaste factuur. 

€ 136 voor leden van de FB groepen Overvloedkunde Mini, Midi, Maxi en Overvloed, Overvloed, Overvloed (gebruik de betaallink in de groep of mail me op info@lisetteanne.com voor een aangepaste factuur) + 1 maand GRATIS toegang tot de VIP groep, november 2019 (en die maand automatisch in de LIGHT groep)

€ 161 voor alle overige deelnemers + 1 maand GRATIS toegang tot de VIP groep, november 2019 (en die maand automatisch in de LIGHT groep), gebruik de boekingslink hieronder:

Overvloedkunde Praktijkdag 2 november 2019