Spirituele Academie
Passievol & Bewust VIP Groep

Eindelijk! Een beproefde methode om écht praktisch spritueel te groeien, zonder vaagheid, urenlang mediteren en hoge kosten

Ontdek de kracht van de Spirituele Academie Passievol & Bewust VIP Groep - Word nu lid!

Doe alle Live's, Healings, Q&A's gratis mee

Spirituele Academie Passievol & Bewust VIP groep: 
Een unieke en exclusieve ervaring

**Besloten Facebook Groep**

Alles is in een BESLOTEN Facebook groep en, zodra we kunnen, gaan we naar een besloten forum achter mijn website.

**Wekelijkse LIVE Orakel Thema Kaart Healing Reading**

Aan het begin van iedere week (op een zaterdag, zondag of maandag, al naar gelang wat uitkomt) komt ik LIVE in de groep voor de OTK. Ik trek een kaart uit een van mijn vele kaartensets en we doen gezamenlijk een healing. Uit deze OTK komt een thema. Dit zal het thema zijn van de komende week. Ik geef aan welke video’s (dus gratis toegankelijk voor jou) jij het beste kunt volgen om het maximale te halen uit jouw spirituele ontwikkeling. Exclusief en GRATIS voor VIP leden. De opname blijft in de groep staan, dus kun je er niet live bij zijn, je kunt het altijd herhalen.

**Maandelijkse LIVE Q & A**

Stel al je Spirituele Vragen. Dit kan anoniem, door mij te mailen of appen. Een keer per maand kom ik LIVE in de groep om al jouw urgente spirituele en levensvragen te beantwoorden. Exclusief en GRATIS voor VIP leden. De opname blijft in de groep staan, dus kun je er niet live bij zijn, je kunt het altijd herhalen.

**Maandelijkse LIVE Healing**

Geef je healingswensen op. Dit kan anoniem, door mij te mailen of te appen. Een keer per maand kom ik LIVE in de groep voor een healing van alle healingswensen. . Exclusief en GRATIS voor VIP leden. De opname blijft in de groep staan, dus kun je er niet live bij zijn, je kunt het altijd herhalen.

** Samen**

We groeien samen in een liefdevolle, warme gemeenschap waarin we elkaar ondersteunen, inspireren en motiveren. Hier kun jij je verbinden met gelijkgestemden en een waardevol netwerk opbouwen. Je staat er dus "niet" meer alleen voor. 

**Dagelijkse energie woosh**

Iedere dag neem ik de groep en de groepsleven mee in mijn “well wishing” (jou het allerbeste wensen, altijd dit of iets dat nog beter is) en mijn dagelijkse zegening, hierbij blijft de energie in de groep fris en fruitig.

De Passievol & Bewust VIP groep is voor jou wanneer:

1. Je je –verder- spiritueel wilt ontwikkelen

2. Je bewuster in het leven wilt staan

3. Je hand in eigen boezem kunt steken

4. Je het type niet lullen maar poetsen bent

5. Je openstaat voor een mogelijke nieuwe zienswijze

6. Je weet/voelt dat er meer is in het leven dan wat je momenteel leeft

7. Je een onduidelijk beeld hebt van je levensdoel

8. Je meer zelfvertrouwen wilt en de daaruit voorkomende zelfliefde

9. Je door grote levensveranderingen gaat, of op enige ander manier op een kruispunt in je leven staat MAAR je WEL de tijd en de energie hebt om een nieuwe richting in te slaan in je leven

10. Je wilt en kunt in jezelf investeren, financieel, energetisch en qua tijd voor tenminste de proefperiode van 11 dagen voor slechts € 7,77 en daarna eventueel per maand, kwartaal of jaar

Passievol & Bewust VIP groep
DE Groep voor Spiritueel Welzijn en een Natuurlijk Leven

Ben jij klaar om jezelf persoonlijk en spiritueel te ontwikkelen? Verlang je naar een plek waar je praktische en toepasbare spiritualiteit vindt die direct impact heeft op jouw dagelijks leven? Dan is de Passievol & Bewust VIP groep dé plek waar je wilt zijn.

Ik begrijp dat spiritualiteit voor velen een vaag begrip lijkt. Maar met meer dan 20 jaar ervaring en mijn natuurlijke gave om meer te zien en te voelen dan de gemiddelde persoon, maak ik spiritualiteit toegankelijk en praktisch voor jou. Geen zweverig gedoe met paarse gewaden en urenlang mediteren met wierook. Mijn motto is simpel: "Wat heb je aan spiritualiteit als je het niet praktisch kunt toepassen?"

De Passievol & Bewust VIP groep is een bron van inspiratie en waardevolle kennis. Je hoeft alleen maar de tijd vrij te maken om te zijn, te kijken, te luisteren en te lezen. Open je geest en hart om de waardevolle informatie tot je te nemen. Hier krijg je praktische, duidelijke informatie met direct resultaat.

Stap nu in de wereld van de Passievol & Bewust VIP groep en krijg, naast toegang tot een hele fijne community, direct toegang tot een BRON met meer dan 500 waardevolle video's, audio's en pdf's die je direct kunt gebruiken. Alles is beschikbaar en klaar om ontdekt, ervaren en omarmd te worden. Elke maand krijg je toegang tot nieuw leer- en lesmateriaal. Klik hier voor de INHOUD SPIRITUELE ACADEMIE

De Passievol & Bewust VIP groep, en de daarbij behorende Spirituele Academie, staat barstensvol praktische spirituele, waardevolle informatie die je direct kunt toepassen.

Met mijn eigen persoonlijke groei, sinds 2000, heb ik een aanzienlijk pad bewandeld en mijn 'shitbuffer' enorm vergroot. Ik begrijp als geen ander hoe belangrijk het is om 100% 'nee' en 100% 'ja' te kunnen zeggen. En dat is precies wat ik jou gun. Mijn passie is om jou te helpen op jouw spirituele reis, op jouw eigen tempo, in de warme Passievol & Bewust VIP groep.

Als lid van de Passievol & Bewust VIP groep help ik je bij het overwinnen van innerlijke blokkades die je ervan weerhouden om voluit te leven. Ik begeleid je naar het maken van gezondere, natuurlijkere en spirituelere keuzes. Samen ontdekken we de verschillende opties die impact hebben op jouw gezondheid en spiritueel welzijn. De keuzes die je maakt, bepalen hoe je je voelt en hebben directe invloed op de kwaliteit van je leven.

Graag wil ik je laten ervaren hoe waardevol gezondheid en een natuurlijk leven zijn. Met mijn werk help ik je om je zelfvertrouwen en zelfverzekerdheid  te vergroten. We werken aan het ontwikkelen van jouw heldere vermogens en het creëren van een hoger bewustzijn, zodat je persoonlijke groei ervaart, betere relaties aantrekt die bij je passen en meer innerlijke rust vindt. De Passievol & Bewust VIP groep biedt je de structuur, tijd, ruimte en rust om op elk gewenst tempo spiritueel te groeien.

Is dit herkenbaar voor jou?

V Je ervaart soms een enorme leegte, alsof er iets ontbreekt in je leven. Niet materieel gezien, maar diep binnenin je knaagt er wat

 • De VIP groep een biedt een bron van vervulling en betekenis die jou helpt om die innerlijke leegte te vullen.

V Jouw leven voelt regelmatig overweldigend, constante druk van werk, relaties en andere verantwoordelijkheden

 • De VIP groep geeft jou een veilige haven waar je even op adem kunt komen, kunt ont-stressen, jezelf kunt herpakken en kunt herstellen en healen

V Snap je niet waarom je op aarde bent? Weet je niet wat jouw levensdoel is? Begrijp je jouw taak niet?

 • De Vip groep is een veilige, warme community waarbij je ondersteund en aangemoedigd word om je ware levensdoel te ontdekken en te gaan leven naar waarom je hier werkelijk bent.

V Voel jij je af en toe gewoon verloren en verward, omdat je niet weet of ziet wat jouw volgende stap is? Zie je niet wat je mag doen om los te laten en te groeien?

- De Vip groep is een ware BRON van inspiratie, ervaren begeleiding en biedt praktische en duidelijke tools om spiritueel, en daarmee persoonlijk, te groeien.

V Mis jij de verbondenheid? Voel jij je af en toe alleen? Voel of weet jij dat je een oude ziel bent? En snak je in deze online, technologische, digitale wereld naar wat menselijkheid? Wat ik noem het jaren 70/80 gevoel?

 • De VIP groep is een warme en ondersteunde gemeenschap waar jij, ook al is het online, in een beschermde omgeving verbondenheid met echte mensen kan ervaren, die, net zoals jij, op zoek zijn naar menselijkheid, vertrouwen en het goede in de ander zien.

V Ervaar jij van tijd tot tijd angst of onzekerheid over het onbekende? Is er onbegrip vanuit jouw omgeving omdat jij de dingen anders ziet?

 • De VIP groep geeft je een veilige en zorgdragende omgeving waarin je je zelf kunt zijn en je je met een gerust hart kunt openstellen voor nieuwe ervaringen en ideeën, vrij van angst of oordeel.

V Twijfel jij over jouw Spirituele Vaardigheden? En of je wel écht verbonden bent met je innerlijke kracht en intuïtie?

 • De Vip groep is DE plek waar jij je spirituele gaven kunt ontdekken, ontwikkelen en versterken, met begeleiding en ondersteuning van een ervaren Lisette-Anne en medeleden.

V Heb jij weinig tot geen Spiritueel Ontwikkelde personen in jouw omgeving en voel je je alleen staan?

 • Ik beloof je dat je in de VIP groep gelijkgestemde, stuk voor stuk, mooie mensen zult vinden die elkaar ondersteunen, inspireren en aanmoedigen op hun spirituele reis.

V Voel jij je van tijd tot tijd verloren? Alsof je kompas het niet meer doet?

 • De VIP groep biedt jouw een kompas zodat jij je richting kunt vinden, met begeleiding, inzichten en praktische tools om jouw te helpen je ware pad te ontdekken en te volgen.

V Is het allemaal wat oppervlakkig voor je en verlang je naar meer diepgang en betekenis in je leven?

 • De VIP groep is de Bron van diepgang en vervulling, met inspirerende video’s met lessen, meditaties en oefeningen die jou helpen om een dieper begrip van jezelf en het universum te bereiken.

Voordelen Spirituele Ontwikkeling & Persoonlijke groei

 • Meer rust en ruimte in je hoofd.
 • Terugkeren naar je eigen essentie, voelen dat je dichter bij "huis" bent.
 • Het ervaren dat puzzelstukjes op hun plek vallen.
 • Een helder idee van jouw levensdoel.
 • Praktische handvatten om om te gaan met de unieke aspecten van jouw spiritualiteit.
 • Een gevoel van verbondenheid, je staat er niet meer alleen voor.
 • Realisatie dat je niet de enige bent die de wereld anders ervaart.
 • Een positieve bijdrage leveren aan het collectieve bewustzijn.
 • Voeding geven aan je ziel, die je daar zeer dankbaar voor zal zijn.
 • Terugkeren naar natuurlijke ritmes en deze volgen, hierdoor ga je lekkerder in je vel zitten.
 • Leren luisteren naar je hart, waarbij je een bron van liefde aanboort.
 • Ontdekken hoe je kunt onthechten, zodat jij meer en meer naar je eigen hart zult luisteren.
 • Richting vinden en de controle nemen over jouw leven.
 • Doorbreken wat jou tot nu toe heeft tegengehouden om je volledige potentieel te benutten.
 • Vergroten van je 'shitbuffer' (dingen raken je minder en je blijft meer bij jezelf) en daardoor meer in contact komen met jezelf en anderen.
 • Meer eigenliefde ervaren en een sterkere zelfwaardering ontwikkelen.
 • Het maken van andere keuzes die leiden tot een verbeterde levenskwaliteit.

Voordelen Hoger Bewustzijn

 • Meer kennis en inzicht in het leven en in jezelf, zodat jouw persoonlijke ontwikkeling grote sprongen maakt
 • Leven vanuit je geest in plaats vanuit je ego, zodat jij weet dat jij echt je hoogste pad bewandelt 
 • Beseffen dat jouw acties invloed hebben op het grotere geheel, zodat je steeds meer in harmonie zult leven
 • Minder beïnvloed worden door negativiteit en meer in hogere energieën vertoeven, zodat jij steeds beter in je vel komt te zitten
 • Ervaren van innerlijke rust, zodat je hoofd ook een stuk rustiger wordt
 • Beseffen welke rol jij speelt in het toneelstuk "mens op aarde" en ontwaken, zodat je leeft vanuit acceptatie en rust
 • Zuiverdere relaties aantrekken en snellere persoonlijke groei ervaren, zodat jij steeds mee de beste versie van jezelf wordt
 • Natuurlijke ritmes volgen en vertrouwen op het Hogere, zodat je meer en meer in balans zult leven
 • Gevoel van verbondenheid met hogere hulpbronnen, zodat jij je niet langer alleen en eenzaam hoeft te voelen

Passievol & Bewust VIP, waarom een abonnement?

 • Jouw spirituele groei is zo 24 uur per dag, 7 dagen per week binnen handbereik. Of je nu 's ochtends vroeg of midden in de nacht wilt leren, jouw online leeromgeving wacht altijd op je. Gebruik je vrije tijd wijs en ontdek een diepere verbinding met jezelf, waar en wanneer je maar wilt. 
 • Je mist geen enkel inzicht, geen enkele onthulling en geen enkele spirituele groeikans meer. Sluit je vandaag aan bij de Passievol & Bewust VIP groep en je krijgt onbeperkte toegang tot een schat aan wijsheid ter waarde van meer dan €11.000! Klik hier voor: INHOUD  Spirituele Academie
 • Je hoeft geen genoegen meer te nemen met 1 webinar per keer. Je krijgt toegang tot ALLE webinars die ik ooit heb gegeven. Als je zoals ik ben, wil je leren, leren, leren op het moment dat het jou uitkomt. ? Met jouw abonnement krijg je niet alleen toegang tot de volledige catalogus van webinars, maar ook exclusieve programma's, audio's en pdf-boeken die je kunt bekijken, volgen, beluisteren en lezen. Dit is de ultieme bron voor je spirituele ontwikkeling!
 • Er is meer: als abonnee ben je altijd als eerste op de hoogte van nieuwe webinars en krijg je automatisch toegang tot al het nieuwe materiaal dat ik vrijgeef. Je blijft vooroplopen in je spirituele reis met een academie gevuld met honderden webinars. Zou je een opname per dag bekijken, dan ben je 2 jaar lang verzekerd van inspiratie, inzichten en groei, zo veel opnames staan er tot je beschikking! Stel je voor, elke dag kun je een nieuw webinar bekijken en je bewustzijn vergroten.
 • Je kunt gerust zijn dat je geen updates mist! Je hoeft niet langer social media en nieuwsbrieven in de gaten te houden. Alle nieuwe webinars worden rechtstreeks aan de Academie toegevoegd, zodat je op je eigen tijd en tempo kunt kijken zonder iets te missen.
 • Het beste deel: jij hebt de controle! Het abonnement begint wanneer jij dat wilt en stopt wanneer jij dat wilt. Geen langlopende verplichtingen of ongemakkelijke contracten. Jij hebt de vrijheid om te beslissen wat het beste voor jou is.

Hoe werkt het?

Het is eenvoudig! Zodra je je inschrijft voor een abonnement, wordt je lidmaatschap direct geactiveerd. Bij een maandabonnement wordt het maandelijkse bedrag automatisch geïncasseerd op de datum van je inschrijving, zodat je zonder zorgen kunt blijven genieten van onze uitgebreide bibliotheek. En als je ooit besluit te stoppen, kun je dit op elk moment doen en blijf je toegang houden tot alle content tot het einde van de betaalde periode.

Waar wacht je nog op? Het is tijd om de deuren naar spirituele groei wijd open te zwaaien en jezelf onder te dompelen in de verbazingwekkende wereld van de Passievol & Bewust VIP groep. Kies vandaag nog het abonnement (MAAND) (KWARTAAL) (JAAR) dat bij jou past en begin je reis naar een dieper bewustzijn en een vervuld spiritueel leven.

Wacht niet langer en maak vandaag nog de keuze om jezelf te ontwikkelen op persoonlijk en spiritueel gebied. Sluit je aan bij de Passievol 7 Bewust VIP groep en geniet van de vele voordelen die een lidmaatschap (MAAND)  (KWARTAAL)  (JAAR) met zich meebrengt. Krijg toegang tot de kennis, begeleiding en ondersteuning die je nodig hebt om jouw spirituele reis te omarmen en te floreren. Neem de regie over jouw leven en creëer een hoger bewustzijn.

Word nu lid (MAAND) (Kwartaal) (JAAR) van de Passievol & Bewust VIP groep. Mis deze kans niet om je spirituele groei te versnellen en een leven vol vreugde en vervulling te creëren. Schrijf je vandaag nog in en laat de transformatie beginnen!

Stroom je voor het eerst in, (ongeacht welk abonnement) dan krijg je voor het luttele bedrag van € 7,77 een proefperiode van 11 dagen. 11 dagen heb je de tijd om alles te bekijken, te besnuffelen, overal rond te neuzen en echt te voelen, kijken en ervaren of de Passievol & Bewust VIP groep iets voor je is. Zeg je, op tijd, binnen de 11 dagen je abonnement op, dat stopt het na die 11 dagen. Zeg je niet op, dan gaat na de 11 dagen de abonnementskeuze (maand, kwartaal, jaar) in.

Veelgestelde vragen & antwoorden

Wat is de Passievol & Bewust VIP groep en wat biedt het aan?
De VIP groep, samen met de Spirituele Academie is een online leerplatform met meer dan 500 waardevolle video’s, audio’s en pdfs op Spiritueel gebied waarbij je direct toegang tot hebt na het afsluiten van een abonnement. Elke maand krijg je toegang tot nieuw materiaal. De groep zelf is een warme community waarin we samenwerken voor een zo groot mogelijke spirituele ontwikkeling.

2.Wat is het doel van de Passievol & Bewust VIP groep?
Het doel van de Passie Groep is om op een laagdrempelige, betaalbare en praktische manier kennis over spirituele zaken over te brengen.

3.Welke cursussen en programma's zijn beschikbaar in de Passievol & Bewust groep en Spirituele Academie?
Zie de lijst hierboven

4.Hoe kan ik me inschrijven voor een proefabonnement
Dat kan door op deze link te klikken: Proefabonnement Spirituele Academie

5.Is de Passievol & Bewust VIp groep ook geschikt voor beginners in spiritualiteit?
Ja zeker, er staat ruim voldoende materiaal voor de beginnende onderzoeker en de die hard die al verder is op het spirituele pad.

6.Hoe werkt het lesmateriaal en hoe krijg ik toegang tot de cursussen?
Al het lesmateriaal staat klaar in de online lesomgeving achter deze website. Het staat in je eigen lesomgeving. Je krijgt toegang tot al het materiaal nadat je een abonnement hebt afgesloten, je krijgt hier een mail over.

7.Kan ik mijn eigen tempo bepalen bij het volgen van de cursussen?
Absoluut, je hebt toegang tot al het materiaal, 24 uur per dag, 7 dagen per week, zolang je een actief abonnement hebt. Je kunt leren/kijken/luisteren/volgen waar en wanneer je tijd hebt.

8.Er staat zoveel in de Spirituele Academie. Waar start ik?
Dat is bij iedereen verschillend en maatwerk. Neem daarom na het afsluiten van het abonnement contact met me op en ik zal intunen op wat voor jou de eerste stap is. Daarnaast is er iedere week een thema in de groep en maak ik aanbevelingen welke video's die week te bekijken. 

9.Wat zijn jouw kwalificaties? Waarom geef jij les in Spirituele Zaken?
Ik begon met Spirituele Reis in 2000 en geef actief les sinds 2007. Kijk op YouTube naar mijn verhaal. Ben je meer van het lezen klik dan hier: Lisette-Anne.

10.Biedt de VIP groep ondersteuning of begeleiding tijdens de cursussen?
Je mag me altijd mailen of appen om je vragen te stellen. Daarnaast kun je al je vragen kwijt in de groep én is er een keer per maand een LIVE Q & A in de groep

11.Zijn er certificaten of diploma's na het succesvol voltooien van een cursus?
Nee, deze is er alleen na het volgen en succesvol afronden van de opleiding tot Praktisch Engelen Werker.

12.Hoe lang heb ik toegang tot het cursusmateriaal?
Zolang jij een abonnement hebt, heb je toegang tot het cursusmateriaal.

13.Zijn er beperkingen op wie zich kan inschrijven voor de Passievol & Bewust VIp groep?
Nee, er zijn geen beperkingen. Iedere spiritueel geïnteresseerde kan zich inschrijven.

14.Wordt er een gemeenschap of forum aangeboden waar studenten met elkaar kunnen communiceren?
Ja, dit is de besloten Passievol & Bewust VIP groep op Facebook. En een besloten forum achter mijn website is in de maak.

15. Is de Passievol Bewust VIP groep alleen gericht op een specifieke spirituele traditie of zijn er diverse onderwerpen beschikbaar?
Er zijn diverse onderwerpen beschikbaar. Ik werk vanuit een holistische visie. 

16.Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice voor eventuele vragen of problemen?
Je kunt me mailen op info@lisetteanne.com of whatsappen op: 06-20749270

Tot slot: mogelijke gedachten

**Ik kan het me niet veroorloven om lid te worden van de VIP groep**

Ik vraag je: wat kost het je, in tijd, gezondheid (fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel/karmisch) om je NIET in te schrijven? Hoe ben jij er over een jaar fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel/karmisch aan toe wanneer je blijft doen wat je altijd doet? Hoe lang blijf jij nog gevolgen aanpakken in plaats van de oorzaak? De investering in jezelf door lid te worden van de VIP groep verdient zich terug door de healingen, antwoorden, waardevolle inzichten, begeleiding en ondersteuning die het biedt voor spirituele groei en ontwikkeling.

**Ik heb geen tijd om actief deel te nemen aan de VIP groep**

Hoeveel tijd spendeer jij aan bankhangen, series kijken, scrollen op social media? Tijd die je ook kunt inzetten om op je eigen tempo jezelf spiritueel en persoonlijk te ontwikkelen. Je hebt 24/7 toegang tot de VIP groep en de Academie, jij kunt op je eigen tempo consumeren. De VIP groep past zich door de 24/7 toegankelijkheid aan, aan jouw schema.

**Ik ben niet zeker of de VIP groep relevant is voor mijn behoeften en interesses**

Scroll naar boveen voor een complete lijst waar je, na instroming, direct toegang toe krijgt. Er zit 100% zeker weten, iets voor jou bij.

Je  hebt de kans om eerst 11 dagen, tijdens het proefabonnement, rond te neuzen. Je zit echt nergens aan vast. Zo kun je gedegen kijken of het war voor je is. Een proefperiode kost je slechts € 7,77 voor 11 dagen.

**Ik ben bang dat ik vast kom te zitten aan verplichtingen als ik lid word van de VIP groep**

Er is een proefabonnement. € 7,77 voor 11 dagen. Zet jij binnen die 11 dagen je abonnement stop, dan stopt het ook gewoon. Ook de andere abonnement zijn ieder gewenst moment stop te zetten. Het abonnement stopt dan aan het einde van de door jouw geboekte periode (maand, kwartaal, jaar).

**Ik weet niet zeker of de VIP groep effectief zal zijn in het helpen van mijn spirituele groei**

De enige zekerheid die we hebben in het leven is dat we op enig moment ons fysieke lichaam dienen te verlaten. Echter, kan ik je vrijwel met zekerheid garanderen dat, wanneer jij met een open hart en een open mind en door hand in eigen boezem te steken, de VIP groep binnenstapt, je zult groeien, je nieuwe dingen zult ervaren, je zult voelen, je geraakt zult worden door alle lessen.

Jouw Spirituele Ontwikkeling is mijn grootse zorg en passie. Ik ga ervoor, ik geloof in jou!