Samhain 2022

Dit Samhain webinar is anders dan de Samhain webinars van de afgelopen jaren. Dit keer geen verkleedpartij van mijn kant, noch het uitvoeren van rituelen.

Wat dan wel? Een video van 1 uur, 9 minuten en 37 seconden (1:09:37) met aan het begin informatie maar al snel de verdieping in voor de broodnodige healing. Healing op persoonlijk gebied maar ook wereldwijd voor onze zusters, in het heden, verleden en in alle richtingen van tijd en ruimte, die op welke manier dan ook, vernacheld zijn/werden, door het simpele feit dat ze vrouw zijn/waren.

Vrouwen worden heksen genoemd wanneer ze niet passen of zich passend wensen te maken in het patriarchale systeem. Vrouwen die wijs zijn, kennis en kunde hebben van hygiëne, kruiden en gezondheid werden/worden zwartgemaakt met alle gevolgen van dien. Martelingen, levend op de brandstapel, de verdrinkingsdood, om slechts een paar van de gevolgen te benoemen.

In dit webinar pakken we, aan de hand van getrokken kaarten, karmische stukken aan. Karma wat vaak doorloopt in ons huidige leven en waar we last van hebben. Bij elke kaart namen we de tijd om de boodschap tot ons te laten komen (zorg voor een schriftje en pen). Beetje bij beetje losten we karma op en werden we completer en lichter. Er kwam duidelijkheid. Er was een traan. We werden geraakt en stelden ons hart open voor de zachte vrouwelijke energie.

Wil jij werken aan je vrouwelijkheid?
Wil jij onopgeloste karmische stukken loslaten?
Wil jij voelen wat in dit leven goed voor je is?
Wil jij je lichter en luchtiger en opgeluchter voelen?
Wil jij je hart openen voor vergeving en verzoening?
Kun jij hand in eigen boezem steken?

Doe dan mee met dit webinar. Het staat klaar in de online lesomgeving en Spirituele Bibliotheek.

Er zijn 2 manieren om toegang te krijgen tot dit webinar:

  1. Je boekt enkel en alleen dit webinar voor €33, je krijgt dan alleen toegang tot dit webinar
  2. Je wordt lid van de Spirituele Bibliotheek voor € 33 en krijgt toegang tot dit webinar en zo’n 500 andere webinars.

Aan jou de keuze.

LAAT EEN OPMERKING ACHTER

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

GERELATEERDE POSTS