fbpx

Spiritualiteit is: bewust zijn van je gevoel

“Be careful what you wish for, because you might get it” Daar heb je wellicht wel eens van gehoord. Wat je gelooft komt uit. Waar je aan blijft denken komt uit. Je overtuigingen komen uit. Je aannames komen uit. Jouw vibratie zorgt er voor wat je naar je toe trekt. Dus als je vibratie laag is trek je andere zaken naar je toe dan wanneer jouw vibratie hoog is. Je bent zelf verantwoordelijk voor hoe jouw leven eruit ziet. Dat betekent ook dat je elk moment je eigen leven kunt veranderen, ten goede en ten slechte. Je omgeving is een afspiegeling van je vibratie en van je gedachten. Dus, wil je wat in je omgeving veranderen dan zul je je eigen vibratie en je eigen gedachten moeten veranderen.

Een manier om meer goeds in je leven te brengen is om blij te zijn met de overvloed die je wél om je heen ziet (glas half vol, glas half leeg, wees blij dat je tenminste een glas HEBT waar iets in zit). Om je zegeningen te tellen. Om vooral blij te zijn met het geluk van een ander.

Elke keer dat je iets negatiefs zegt over een ander, afgunstig bent of jaloers bent of een ander het licht in de ogen niet gunt, dan neemt dat af van het goede in je eigen leven. Het haalt je eigen vibratie naar beneden. Wil je bijvoorbeeld meer financiële overvloed in je leven, dan dien je blij te zijn voor diegenen die het voor de wind gaan. Je dient dan enig kritiek over de rijkdom van een ander voor je te houden, beter nog: blij te zijn voor de ander. Wanneer je je negatief uitlaat over de rijkdom van een ander zeg je als het ware dat je rijkdom afkeurt, dus waarom zou rijkdom naar je toekomen? Om door jou afgekeurd te worden? Rijkdom wil in alle vrijheid met liefde in je leven onthaalt worden.

Leer waardering te hebben, waardering is de manier om het snelst overvloed naar je toe te halen. Waardeer de dingen die je wél hebt. Waar je wél blij mee bent. Waardering zegt tegen overvloed en tegen geld: kom maar op, je bent welkom bij mij. Ik zal je met open armen ontvangen. Ik ga mooie dingen met en door jou doen. Kom naar mij toe en je zult blij zijn dat je het gedaan hebt, want samen met jou en dankzij jou kan ik mijn omgeving mooier en gelukkiger maken.

De wet van aantrekking reageert heel sterk op je persoonlijke uitstraling. Datgene wat jij actief uitstraalt, komt versterkt naar je terug. Het is dus zaak om BEWUST te zijn van hoe je je VOELT, want hoe jij je voelt bepaalt in grote mate je gedachten.

Je gedachten bepalen je uitstraling en je uitstraling bepaalt wat jij aantrekt en wat jij aantrekt bepaalt hoe je leven eruit ziet. Dus, simpel gezegd, je gevoel bepaalt je leven. Wil je een beter leven, dan zul je je beter moeten voelen. Door je bewust te zijn van je gevoel weet je hoe je leven eruit zal zien.

Laten we nu in onze jeugd geleerd hebben dat we eerst een goed leven moeten hebben en dat we ons dan vanzelf wel beter gaan voelen. En nu blijkt het dus andersom te zijn, voel je eerst goed, dan wordt je leven vanzelf beter.

Om te ontvangen wat je wél wilt zul je compleet vrij moeten zijn van gevoelens en gedachtes die zich richten op wat je NIET wilt. Want zolang je nog maar íets in je systeem hebt van iets wat je NIET wilt, kan datgene wat je WEL wilt niet naar je toekomen.

Ruim dus je interne rommel op. Haal er een stoffer doorheen. Klop je stofdoek uit. Poets. Boen. Schrob. Heel. Net zolang totdat je alleen nog maar wat je wél wilt in je uitstraling hebt.

Wil je hulp daarmee? Doe op zondag 26 april mee met de online dagworkshop The Healing Angels of the Energy Field. In een dag gaan we 9 keer meditatie in en uit met 9 verschillende engelen. Elke engel helpt je een beetje interne rommel op te ruimen en aan het einde van de dag is er een nieuwe versie van jou opgestaan.

Het is lente, ruim op, maak plaats voor het leven wat je wél wilt. De tijd is nu. Klik hier om meer over deze engelachtige dag te lezen: https://lisetteanne.com/winkel/the-healing-angels-of-the-energy-field-april-2020/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Post

James Redfield Boeken

Gisteren plaatste ik een berichtje over de Celestijnse Belofte van James Redfield. Na het eerste boek, zijn er meerdere boeken van hem verschenen. Ik heb ze allemaal gelezen, en ze staan allemaal hier in m’n boekenkast, Het eerste boek vond ik, persoonlijk, het beste maar de rest mag er ook

De feeëngids alles wat je altijd over feeën wilde weten

Gisteren, na het plaatsen van The encyclopedia of Spirits kreeg ik van verschillende kanten de vraag of het er ook in het Nederlands is. Nee, helaas niet. Vandaag een alternatief voor dit boek. Ik begin meteen met te zeggen, dat dit boek alleen nog maar tweedehands te verkrijgen is en

Alles creëer je zelf

Gebrek aan zelfvertrouwen Angst(en) Niet luisteren naar je gevoel en intuïtie Het geluk van de ander voor die van jezelf plaatsen Jezelf wegcijferen Te weinig gegrond zijn Kwakkelende gezondheid Malende gedachten Gevoel er alleen voor te staan Gebukt gaan onder verlies Onzekerheid Niet gesteund worden door je omgeving Niet gezien