fbpx

Spiritualiteit is: geloven dat je het waard bent

Ik heb het er al eerder over gehad en ook in mijn lessen heb ik het erover: GELOOF is wat je leven kwaliteit geeft.

Je bent wat je gelooft

Door wat je gelooft (of niet gelooft) trek jij het leven aan wat je hebt aangetrokken

Wil je een ander leven? Dan zal je wat anders moeten geloven

Geloof je dat er voor jou alleen pijn, verdriet, ellende en armoede is weggelegd, dan zal je precies dat leven leiden doordat je dit GELOOFT

Geloof je dat het leven goed is, warm, plezierig, liefdevol, overvloedig, dan zal je precies dat leven leiden doordat je dit GELOOFT

Je bent wat en wie je bent door de overheersende gedachten die je hebt. Wat je aandacht geeft (denkt) groeit. Denk je veel aan iets, dan zal datgene waar je zoveel aan denkt steeds een groter onderdeel van je leven worden.

Denk bijvoorbeeld aan het ontbreken van een romantische liefde in je leven. Hoe meer jij denkt aan dat je GEEN LIEF hebt, hoe meer je GEEN LIEF hebt (en aantrekt). Je richt je namelijk met je aandacht op iets en dat wordt dus groter en groter. Die nieuwe liefde gaat steeds verder weg.

Als je maar lang genoeg gelooft dat je bent wat je bent, dan wordt je het ook.

Voorbeeld: ik woonde 21 jaar geleden met mijn eerste echtgenoot op de Antillen. Ik was net getrouwd en zat vol plannen. Ik zou voor een aantal jaar op de Antillen wonen en ik had 2 leerdoelen: 1 psychologie studeren aan de open universiteit en 2 gitaar leren spelen. Ik was jong en ontvankelijk (mijn man was 18 jaar ouder) en ik luisterde naar mijn man.

Beetje bij beetje liet ik me isoleren door mijn man en beïnvloeden. Ik begon steeds meer te GELOVEN dat wat hij tegen me zei waar was. Ik was gescheiden van mijn ouders en vrienden en alles draaide om mijn huwelijk. Steeds meer sijpelden zijn woorden bij mij binnen. “Dit kun jij toch niet” “Hier ben je te dom voor” (had een HBO achtergrond) “Dit gaat je niet lukken”. “Je bent maar goed voor 2 dingen: voor in de keuken en in de slaapkamer” etc. etc. etc.

Lang verhaal kort: Ik ben gestopt met de psychologie studie en heb de gitaar, tot aan de dag van vandaag aan de kant gezet. Mijn man was oud en wijs, had gestudeerd en ik GELOOFDE wat hij keer op keer tegen mij zei. Dit ging door totdat ik meer dood dan levend was, nog maar 52 kilo woog en ik met mijn 2 honden en katten terug naar Nederland gevlucht ben.

Waar het om gaat: JE BENT WAT JE GELOOFT

Dus het “enige” wat jij hoeft te doen om je leven te veranderen is iets ANDERS TE GELOVEN

Wat GELOOF jij nog wat jou tekort doet?

Wat GELOOF jij nog wat jou naar beneden haalt?

Wat GELOOF jij nog wat er voor zorgt dat jij in de slachtofferrol blijft?

Wat GELOOF jij nog wat onzin is omdat je van nature een GEWELDIG mens bent?

Wat GELOOF jij nog wat je NU, VANDAAG, DIT MOMENT kunt LOSLATEN om zo je leen om te draaien naar je droomleven?

Jij en alleen jij bepaald de kwaliteit van je leven, door de dingen die je GELOOFT en de GEDACHTEN die je DENKT.

Welke geloof en welke gedachten zijn nu klaar om door jou losgelaten te worden?

Deel je hieronder met mij wat je loslaat?

Ik wens je constructieve gedachten en een rotsvast vertrouwen en geloof in je eigen kunnen.

Spiritualiteit is: GELOVEN dat jij het waard bent

Heb je gezien dat op zaterdag 2 november het de Overvloedkunde Praktijkdag is?

Een eendaagse intensieve studiedag om te beginnen met het doorgronden van een 7-tal universele en spirituele wetten en ze te leren implementeren in je dagelijkse leven.

Voor iedereen die zich aangetrokken voelt tot de magische Hermetische filosofie van overvloed.

Doel is om met de Universele wetten te gaan samenwerken in plaats van tegen de wetten te werken. Van stagnatie en blokkades naar flow en gemak en vanuit daar naar overvloed en passievol leven.

In deze eendaagse praktijkdag breng ik duidelijk en praktisch de 7 Hermetische principes in beeld. Stap voor stap bespreken we ieder principe, gaan er mee aan de slag en laten we zo vel mogelijk in ons energiesysteem en onderbewustzijn beklijven.

Hier kun je er alles over lezen: https://www.lisetteanne.com/nl/cursussen/overvloedkunde-praktijkdag.html

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Post

Vraag en het wordt gegeven – Abraham Hicks

Ik heb het vaak over Abraham Hicks en ik krijg dan achteraf een mailtje of pm: “waar heb je het nu over, ik heb je het al vaker horen zeggen, maar ik weet niet waar je het over hebt”. Als en wanneer je met Abraham begint, begin dan met dit

Spiritualiteit is: weten dat je zélf verantwoordelijk bent voor je leven

“Dat is makkelijker gezegd dan gedaan.” “Dat kun jij wel zeggen, maar voor mij is dat anders”. “Dat geldt niet voor iedereen”. “Ik snap niet dat ik dit gekozen heb”. “Ik zou dit echt zelf niet kiezen”. EXCUSES Ja, je leest het goed. EXCUSES. Allemaal woorden die aangeven dat je

Spiritualiteit is: kiezen voor jezelf

Wat wil je? Ik wil rust in hoofd, hart en lichaam Wanneer ga je die rust toelaten? Nu niet Later Komt nog Komt wel Komt snel Wanneer dat en dat geregeld is Wanneer ik het niet meer zo druk heb Wanneer de kinderen de deur uit zijn Je weet dat