Spiritualiteit is: je enkel en alleen richten op wat je wél wilt

Het leven is NU.

Niet gisteren, niet morgen.

NU

Er is alleen nu.

Het verleden is het verleden, de toekomst blijft altijd de toekomst. Je kunt dingen willen voor je toekomst maar omdat de toekomst altijd de toekomst blijft, zal datgene wat je wilt altijd dáár blijven: net buiten je bereik.

Wil je iets naar je toehalen of toelaten in je leven, dan kan dat alleen vanuit waar je bent, en je bent hier in het NU.

Dus in plaats van te zeggen: “Ik wil een nieuwe liefde” zeg je : “Ik HEB nu een nieuwe liefde”. 

In plaats van te zeggen: ”Ik wil mijn schulden afgelost hebben”, zeg je: “Ik ben nu schuldenvrij en heb geld op mijn spaarrekening staan”.

In plaats van te zeggen: “Ik zou gezonder willen zijn”, zeg je: “Ik blaak van een goede gezondheid, ik ben vitaal en energiek”.

En nee, dat is niet liegen, dat is manifesteren van wat je wél wilt.

Datgene wat je aandacht geeft groeit. Dus wanneer jij zegt dat jij een nieuwe liefde wilt, bevestig je eigenlijk dat je NU geen liefde HEBT. En doordat je je richt op iets wat je niet HEBT, zal je het ook niet KRIJGEN. Want wat je aandacht geeft groeit. Dus wat groeit er? Dat je geen liefde HEBT.

Datgene wat je aandacht geeft groeit. Dus wanneer jij zegt dat jij je schulden afgelost wilt hebben, bevestig je eigenlijk dat je NU schulden HEBT. En doordat je je richt op iets wat je momenteel ervaart, schulden, bevestig je het bestaan van de schulden en wat je aandacht geeft groeit. Je kunt je niet tegelijkertijd richten op iets wat je wel wilt en wat je niet wilt. Dus richt je op wat je wél wilt: leven in overvloed met geld op je spaarrekening.

Datgene wat je aandacht geeft groeit. Dus wanneer jij zegt dat jij een betere gezondheid wilt, bevestig je eigenlijk dat je nu ONGEZOND bent. Je zegt wel dat je gezonder wilt zijn, maar je focus, je energie is gerict op het NU ongezond zijn. Wat je aandacht geeft groeit, dus in plaats van gezonder te worden, wordt je ONGEZONDER. Zeg dus: “Ik ben gezond, vitaal energiek, mijn lichaam is in perfecte staat en ik VOEL me geweldig”.

Spreek dus altijd, enkel en alleen over wat je WEL wilt. Ontkenningen vallen weg met energiewerk en affirmaties. Stop met het gebruik van ontkenningen (niet, geen, nooit). Voorbeeld: “Ik wil GEEN hoofdpijn meer”. Geen valt weg en DUS heb je hoofdpijn. “Ik wil GEEN schulden meer”. Geen valt weg en dus blijf je schuld ervaren. “Ik wil niet weer een narcist aantrekken”. Niet valt weg > volgende partner WEER een narcist.

Zeg dus enkel en alleen wat je WEL wilt. In het hier en NU. En, ALSOF het al zo is.

“Ik heb de meest geweldige lieve partner”.

“Mijn leven is overvloedig op alle fronten en ik ben intens gelukkig”.

“Ik blaak van gezondheid, ik ben fit, vitaal en energiek”.

Zo maar een paar voorbeelden, maar ik weet dat je de strekking ervan begrijpt.

Wat zijn jouw meest favoriete affirmaties? Wil je ze hieronder delen?

Ik wens je een fantastische dag vol met mooie affirmaties die werken!

Spiritualiteit is: je enkel en alleen richten op wat je wél wilt

In overvloed overvloed overvloed en dan nog een beetje, werken we aan het steeds duidelijker maken van ons taalgebruik en aan het opschonen van onze energie en onze gedachten. Stapje voor stapje gaan we naar het toelaten van steeds meer overvloed. Doe jij al mee? Alles in een besloten fb groep. Je kunt geheel in je eigen tempo werken. Stap voor stap aan je eigen overvloed ontwikkeling. Hier kun je er alles over lezen: https://lisetteanne.com/nl/cursussen/overvloed-overvloed-overvloed.html

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Related Post

Het Uur van de Engelen – Danielle Trussoni

Het uur van de Engelen (Angelology in het Engels) is al een aantal jaar uit (2010) en heb ik op een van mijn reizen gevonden in een boekwinkel op een vliegveld. Normaal gesproken koop ik dwarsliggers, maar toen ik de titel zag (Angelology) en de afbeelding (een geketende engel), dacht

Spiritualiteit is: bewust zijn dat je je ervaring zelf creëert.

Gebrek aan zelfvertrouwen Angst(en) Niet luisteren naar je gevoel en intuïtie Het geluk van de ander voor die van jezelf plaatsen Jezelf wegcijferen Te weinig gegrond zijn Kwakkelende gezondheid Malende gedachten Gevoel er alleen voor te staan Gebukt gaan onder verlies Onzekerheid Niet gesteund worden door je omgeving Niet gezien

Nieuw: Godinnenmuziek

Zo zo zo zo ZOOOOOO blij ben ik met de nieuwste feature op mijn website: GODINNENMUZIEK. Tot zaterdagavond 23 januari 23:59 in de aanbieding. Mijn allereerste cd (ja, toen we overgingen van cassettebandjes naar cd’s) was er één van Medwyn Goodall over het sterrebeeld Leeuw (ben ik). Ik vond deze