Spirituele Academie
Passievol & Bewust

Ontdek de kracht van de Spirituele Academie - Word nu lid!

De Spirituele Academie is onderdeel van de Passievol  & Bewust VIP groep

Spirituele Academie Passievol & Bewust
De Academie voor Spiritueel Welzijn en een Natuurlijk Leven

Ben jij klaar om jezelf persoonlijk en spiritueel te ontwikkelen? Verlang je naar een plek waar je praktische en toepasbare spiritualiteit vindt die direct impact heeft op jouw dagelijks leven? Dan is de Spirituele Academie dé plek waar je wilt zijn.

Ik begrijp dat spiritualiteit voor velen een vaag begrip lijkt. Maar met meer dan 20 jaar ervaring en mijn natuurlijke gave om meer te zien en te voelen dan de gemiddelde persoon, maak ik spiritualiteit toegankelijk en praktisch voor jou. Geen zweverig gedoe met paarse gewaden en urenlang mediteren met wierook. Mijn motto is simpel: "Wat heb je aan spiritualiteit als je het niet praktisch kunt toepassen?"

De Spirituele Academie is een bron van inspiratie en waardevolle kennis. Je hoeft alleen maar de tijd vrij te maken om te kijken, te luisteren en te lezen. Open je geest en hart om de waardevolle informatie tot je te nemen. Hier krijg je praktische, duidelijke informatie met direct resultaat.

Stap nu in de wereld van de Spirituele Academie met meer dan 500 waardevolle video's, audio's en pdf's die je direct kunt gebruiken. Alles is beschikbaar en klaar om ontdekt, ervaren en omarmd te worden. Elke maand krijg je toegang tot nieuw leer- en lesmateriaal.

Waarom zou je jouw spiritualiteit bij mij willen ontwikkelen?

De Spirituele Academie staat barstensvol praktische spirituele, waardevolle informatie die je direct kunt toepassen. Mocht je bekend zijn met Human Design, dan weet je dat ik als Manifesting Generator specifiek Manifestors, Projectors en Reflectors kan ondersteunen in hun persoonlijke groei. Als Generator begrijp ik dat mijn manier van aanpak mogelijk minder aantrekkelijk voor je is, en dat is helemaal oké.

Met mijn eigen persoonlijke groei heb ik een aanzienlijk pad bewandeld en mijn 'shitbuffer' enorm vergroot. Ik begrijp als geen ander hoe belangrijk het is om 100% 'nee' en 100% 'ja' te kunnen zeggen. En dat is precies wat ik jou gun. Mijn passie is om jou te helpen op jouw spirituele reis, op jouw eigen tempo, in de Spirituele Academie.

Als lid van de Spirituele Academie help ik je bij het overwinnen van innerlijke blokkades die je ervan weerhouden om voluit te leven. Ik begeleid je naar het maken van gezondere, natuurlijkere en spirituelere keuzes. Samen ontdekken we de verschillende opties die impact hebben op jouw gezondheid en spiritueel welzijn. De keuzes die je maakt, bepalen hoe je je voelt en hebben directe invloed op de kwaliteit van je leven.

Graag wil ik je laten ervaren hoe waardevol gezondheid en een natuurlijk leven zijn. Met mijn werk help ik je om je zelfvertrouwen en zelfverzekerdheid  te vergroten. We werken aan het ontwikkelen van jouw heldere vermogens en het creëren van een hoger bewustzijn, zodat je persoonlijke groei ervaart, betere relaties aantrekt die bij je passen en meer innerlijke rust vindt. De Spirituele Academie Passievol & Bewust biedt je de tijd, ruimte en rust om op elk gewenst tempo spiritueel te groeien.

Wat zijn de voordelen van spirituele groei en persoonlijke ontwikkeling?

 • Meer rust en ruimte in je hoofd.
 • Terugkeren naar je eigen essentie, voelen dat je dichter bij "huis" bent.
 • Het ervaren dat puzzelstukjes op hun plek vallen.
 • Een helder idee van jouw levensdoel.
 • Praktische handvatten om om te gaan met de unieke aspecten van jouw spiritualiteit.
 • Een gevoel van verbondenheid, je staat er niet meer alleen voor.
 • Realisatie dat je niet de enige bent die de wereld anders ervaart.
 • Een positieve bijdrage leveren aan het collectieve bewustzijn.
 • Voeding geven aan je ziel, die je daar zeer dankbaar voor zal zijn.
 • Terugkeren naar natuurlijke ritmes en deze volgen, hierdoor ga je lekkerder in je vel zitten.
 • Leren luisteren naar je hart, waarbij je een bron van liefde aanboort.
 • Ontdekken hoe je kunt onthechten, zodat jij meer en meer naar je eigen hart zult luisteren.
 • Richting vinden en de controle nemen over jouw leven.
 • Doorbreken wat jou tot nu toe heeft tegengehouden om je volledige potentieel te benutten.
 • Vergroten van je 'shitbuffer' (dingen raken je minder en je blijft meer bij jezelf) en daardoor meer in contact komen met jezelf en anderen.
 • Meer eigenliefde ervaren en een sterkere zelfwaardering ontwikkelen.
 • Het maken van andere keuzes die leiden tot een verbeterde levenskwaliteit.

Wat zijn de voordelen van een hoger bewustzijn?

 • Meer kennis en inzicht in het leven en in jezelf, zodat jouw persoonlijke ontwikkeling grote sprongen maakt
 • Leven vanuit je geest in plaats vanuit je ego, zodat jij weet dat jij echt je hoogste pad bewandelt 
 • Beseffen dat jouw acties invloed hebben op het grotere geheel, zodat je steeds meer in harmonie zult leven
 • Minder beïnvloed worden door negativiteit en meer in hogere energieën vertoeven, zodat jij steeds beter in je vel komt te zitten
 • Ervaren van innerlijke rust, zodat je hoofd ook een stuk rustiger wordt
 • Beseffen welke rol jij speelt in het toneelstuk "mens op aarde" en ontwaken, zodat je leeft vanuit acceptatie en rust
 • Zuiverdere relaties aantrekken en snellere persoonlijke groei ervaren, zodat jij steeds mee de beste versie van jezelf wordt
 • Natuurlijke ritmes volgen en vertrouwen op het Hogere, zodat je meer en meer in balans zult leven
 • Gevoel van verbondenheid met hogere hulpbronnen, zodat jij je niet langer alleen en eenzaam hoeft te voelen

Spirituele Academie, waarom een abonnement?

Mis geen enkel inzicht, geen enkele onthulling en geen enkele spirituele groeikans meer! Sluit je vandaag aan bij de Spirituele Academie en krijg onbeperkte toegang tot een schat aan wijsheid ter waarde van meer dan €10.000!

Waarom zou je genoegen nemen met één webinar als je toegang kunt hebben tot ALLE webinars die ik ooit heb gegeven? Met jouw abonnement krijg je niet alleen toegang tot de volledige catalogus van webinars, maar ook exclusieve programma's, audio's en pdf-boeken die je kunt bekijken, volgen, beluisteren en lezen. Dit is de ultieme bron voor je spirituele ontwikkeling!

Er is meer: als abonnee ben je altijd als eerste op de hoogte van nieuwe webinars en krijg je automatisch toegang tot al het nieuwe materiaal dat ik vrijgeef. Je blijft vooroplopen in je spirituele reis met een academie gevuld met honderden webinars. Zou je een opname per dag bekijken, dan ben je 2 jaar lang verzekerd van inspiratie, inzichten en groei, zo veel opnames staan er tot je beschikking! Stel je voor, elke dag kun je een nieuw webinar bekijken en je bewustzijn vergroten.

Bovendien is jouw spirituele groei nu binnen handbereik, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Of je nu 's ochtends vroeg of midden in de nacht wilt leren, jouw online leeromgeving wacht altijd op je. Gebruik je vrije tijd wijs en ontdek een diepere verbinding met jezelf, waar en wanneer je maar wilt.

Het beste deel: jij hebt de controle! Het abonnement begint wanneer jij dat wilt en stopt wanneer jij dat wilt. Geen langlopende verplichtingen of ongemakkelijke contracten. Jij hebt de vrijheid om te beslissen wat het beste voor jou is.

Dat is nog niet alles! Als abonnee krijg je exclusieve voordelen die alleen voor jou beschikbaar zijn. De Engelen Healing Webinars zijn speciaal voor jou als abonnee, waarbij je jouw healingswensen kunt doorgeven. Zo ook de opname "Stel je spirituele vragen", waarin alleen abonnees hun vragen in kunnen sturen die ik dan zal beantwoorden in de video-opname.

Je kunt gerust zijn dat je geen updates mist! Je hoeft niet langer social media en nieuwsbrieven in de gaten te houden. Alle nieuwe webinars worden rechtstreeks aan de Academie toegevoegd, zodat je op je eigen tijd en tempo kunt kijken zonder iets te missen.

Maandabonnement

Wil je de vrijheid hebben om je spirituele ontwikkeling stap voor stap te verkennen? Dan is het maandabonnement perfect voor jou. Met slechts één klik krijg je toegang tot honderden boeiende video's die je geest openen voor nieuwe inzichten. En het beste van alles? Voor een bedrag van € 44 inclusief btw, opent deze investering de deur naar een schat aan waardevolle kennis. Met nieuwe content die elke maand wordt toegevoegd, zal je spirituele groei nooit stagneren.

Jaarabonnement

Als je klaar bent om jezelf volledig, voor langere tijd, onder te dompelen in de betoverende wereld van spiritualiteit, dan is het jaarabonnement de ideale keuze. Door vooruit te plannen en te investeren in je toekomstige groei, bespaar je niet alleen geld, maar krijg je ook twee maanden GRATIS toegang tot alle waardevolle content. Voor slechts €440, inclusief btw, krijg je een volledig jaar om jezelf te voeden met inspirerende video's en diepgaande kennis die je spirituele reis zal verrijken.

Hoe werkt het?

Het is eenvoudig! Zodra je je inschrijft voor een abonnement, wordt je lidmaatschap direct geactiveerd. Bij een maandabonnement wordt het maandelijkse bedrag automatisch geïncasseerd op de datum van je inschrijving, zodat je zonder zorgen kunt blijven genieten van onze uitgebreide bibliotheek. En als je ooit besluit te stoppen, kun je dit op elk moment doen en blijf je toegang houden tot alle content tot het einde van de betaalde periode.

Waar wacht je nog op? Het is tijd om de deuren naar spirituele groei wijd open te zwaaien en jezelf onder te dompelen in de verbazingwekkende wereld van de Spirituele Academie. Kies vandaag nog het abonnement (MAAND) (JAAR) dat bij jou past en begin je reis naar een dieper bewustzijn en een vervuld spiritueel leven.

Wacht niet langer en maak vandaag nog de keuze om jezelf te ontwikkelen op persoonlijk en spiritueel gebied. Sluit je aan bij de Spirituele Academie en geniet van de vele voordelen die een lidmaatschap (MAAND) (JAAR) met zich meebrengt. Krijg toegang tot de kennis, begeleiding en ondersteuning die je nodig hebt om jouw spirituele reis te omarmen en te floreren. Neem de regie over jouw leven en creëer een hoger bewustzijn.

Word nu lid (MAAND) (JAAR) van de Spirituele Academie Passievol & Bewust. Mis deze kans niet om je spirituele groei te versnellen en een leven vol vreugde en vervulling te creëren. Schrijf je vandaag nog in en laat de transformatie beginnen!

Hieronder de lijst met wat je allemaal in de academie kunt vinden. Kan zijn dat er meer is, om de zoveel tijd werk ik de lijst bij. 

12 Godinnen Audios  €             77,70
7 opgestegen meesters  €           133,00
Aartsengel Rafael 5 november 2020  €             22,00
Aartsengel Raziel en Opgestegen meester Saint Germain  €             33,00
Aartsengelen Ariel en Zadkiel  €             44,00
Aartsengelen Azrael en Sandalfon  €             44,00
Aartsengelen Chamuel en Raziel  €             44,00
Aartsengelen en Chakra Healing  €             33,00
Aartsengelen Gabriel en Michael  €             44,00
Aartsengelen Haniel en Raguel  €             44,00
Aartsengelen Jeremiel en Jofiel  €             44,00
Aartsengelen Metatron & Shekina  €             44,00
Aartsengelen Michale en Jofiel  €             33,00
Aartsengelen Rafael &Uriel  €             44,00
Aartsengelenkunde  €           333,00
Alien Healing : Het Begin  €             24,42
Alien Healing 19 februari 2024  €             12,21
Angst  €             33,00
Aphrodite & Guineverre  €             22,00
April 2020 Mix  €           122,00
A-Z Praktisch Spirituele Tips- boek  €             17,97
Basislijn  €             33,00
Beltane 1 mei 2021  €             66,00
Bloedmaan januari 2018  €             33,00
Comfortzone  €             33,00
Dankbaarheid versus Waardering  €             26,00
De lichtende Godin  €             77,00
De maan en haar energie  €             27,00
De ongetemde ziel  €           139,00
Drenthe Healingen  €                   -  
Drie Koningen 2022  €             23,00
Elfjes & Feeen  €           111,00
Emotie  €             33,00
Engelen Healing Audio november 2022  €             33,00
Engelen Healing Avond 10 februari 2022  €             23,23
Engelen Healing Avond 11 juni 2020  €             20,00
Engelen Healing Avond 11 november 2021  €             23,15
Engelen Healing Avond 12 december 2019  €             20,00
Engelen Healing Avond 12 maart 2020  €             20,00
Engelen Healing Avond 13 februari 2020  €             20,00
Engelen Healing Avond 13 mei 2020  €             20,00
Engelen Healing Avond 15 oktober 2020  €             22,00
Engelen Healing Avond 16 april 2020  €             20,00
Engelen Healing Avond 16 januari 2020  €             20,00
Engelen Healing Avond 16 juli 2020  €             20,00
Engelen Healing Avond 17 december 2020  €             22,00
Engelen Healing Avond 17 september 2020  €             22,00
Engelen Healing Avond 18 februari 2021  €             22,00
Engelen Healing Avond 18 maart 2021  €             22,00
Engelen Healing Avond 20 oktober 2021  €             23,15
Engelen Healing Avond 21 april 2022  €             25,00
Engelen Healing Avond 22 april 2021  €             22,00
Engelen Healing Avond 22 september 2021  €             23,15
Engelen Healing Avond 24 maart 2022  €             23,23
Engelen Healing Avond 25 november 2021  €             23,15
Engelen Healing avond 26 mei 2022  €             25,00
Engelen Healing Avond 27 januari 2022  €             23,15
Engelen Healing Avond 9 decmeber 2021  €             23,15
Engelen Healing avond 9 juni 2022  €             25,00
Engelen Healing Avond oktober 2019  €             20,00
Engelen Healing januari 2023  €             33,00
Engelen Healing Video Oktober 2022  €             27,00
Engelen Healng Avond 21 januari 2021  €             22,00
Engelen SnelStartGids  €                   -  
Focus versus Loslaten  €             33,00
Gave  €             33,00
Godin Ceres & Gaia  €             23,00
Godin Hathor  €             26,00
Godin Isis  €             26,00
Godin Lakshmi  €             23,00
Godin Ostara & Godin Cordelia  €             33,00
Godin Sedna  €             21,00
Godin Sirona & Drie Koningen  €             22,00
Godin Yemanya & Godin Diana  €             23,00
Godinnen Bastet en Sekhmet  €             26,00
Godinnen Hekate, Demeter en Peresphone  €             25,00
Godinnen Kali & Pele  €             23,00
Godinnen kunde   €           393,00
Godinnen Vesta & Hestia  €             25,00
Godinnen workshop 5 december 2020 audio opname  €             77,00
Goed Voelen  €             33,00
Goede Voornemens  €             26,00
Green Man en Yule  €             25,00
Healing 24 maart 2024  €             28,08
Heel je Hart 1 video  €             21,00
Heel je Hart 2016  €             21,00
Heel je hart serie  €             99,00
Heilige Geest en Heilig Hart ceremonie zelftrouw  €                   -  
Hermes & Toth  €             25,00
Het een of het ander  €             33,00
Het principe van Mentalisme, deel 1 Kybalion   €             33,00
Hilarion & El Morya  €             25,00
Hoera! Het is lente! Met Godin Ostara  €             67,00
Holisme  €             33,00
Identiteit  €             33,00
In beweging Blijven  €             33,00
Jaarfeest Yule & Maria Magdalene 2017  €             33,00
Je bent het waard!  €             77,00
Je kunt het!  €             33,00
Kosmische Dualiteit  €           132,00
Kracht  €             33,00
Krachtdier  €             29,00
Laat los Laat Los Laat los  €             77,00
Lammas Jaarfeest & Godin Blodewed  €             30,00
Leeuwenpoort en Nieuwe Maan 8 augustus 2021  €             22,00
Leidend Licht  €           127,00
Lente Feest !  €             33,00
Liefde    €             33,00
Liefde met een hint Volle Maan 14 februari 2022  €             23,23
Liefdesenergie met Godin Aphrodite  €             11,00
Litha  €             33,00
Litha 21 juni 2023  €             33,00
Litha 21 juni 2023  €             33,00
Lotus  €             33,00
Lughnasad 2019  €             33,00
Lughnasad en Volle Maan 1 augustus 2023  €             33,00
Mabon 2023  €             33,00
Mabon jaarfeest  €             33,00
Mediumschap  €           111,00
Merlijn Magie deel 1  €             33,00
Merlijn Magie deel 2  €             33,00
Merlijn Magie deel 3  €             33,00
Merlijn Magie deel 4  €             33,00
Mindbodyspiritzielgeesthogerezelf  €             27,00
Nieuwe Maan 10 juni 2021  €             22,00
Nieuwe Maan 11 februari 2021  €             22,00
Nieuwe Maan 12 mei 2021  €             22,00
Nieuwe Maan 14 november 2020  €             22,00
Nieuwe Maan 14 oktober 2023  €             28,00
Nieuwe Maan 15 september 2023  €             27,00
Nieuwe Maan 16 augustus 2023  €             25,00
Nieuwe Maan 16 oktober 2020  €             22,00
Nieuwe Maan 18 juni 2023  €             27,00
Nieuwe Maan 18 juni 2023  €             27,00
Nieuwe Maan 19 mei 2023  
Nieuwe Maan 2 januari 2022  €             23,00
Nieuwe Maan 20 april 2023  
Nieuwe Maan 20 juli 2020  €             21,21
Nieuwe Maan 21 januari 2023  €             33,00
Nieuwe Maan 22 april 2020  €             21,21
Nieuwe Maan 24 maart 2020  €             21,21
Nieuwe Maan 26 november 2019  €             21,21
Nieuwe Maan 28 juli 2922  €             23,00
Nieuwe Maan 28 juni 2022  €             23,00
Nieuwe Maan 28 oktober 2019  €             21,21
Nieuwe Maan 29 mei 2022  €             23,00
Nieuwe Maan 4 november 2021  €             29,29
Nieuwe Maan 6 september 2021  €             22,00
Nieuwe Maan 9 februari 2024 & Yin Yang  €             27,00
Nieuwe Maan augustus 2019  €             25,00
Nieuwe Maan en Beltane  €             33,00
Nieuwe Maan en Godin Kali  €             33,00
Nieuwe Maan en kracht engel Aniël  €             27,00
Nieuwe Maan manifestatie januari 2018  €             27,00
Nieuwe Maan november 2018  €             17,00
Nog een maan!!!  €             15,00
Ode aan de Spirituele Vrouw  €             27,00
Ontwikkel Je Heldere Vermogens  €           333,00
Ontwikkel Je Heldere Vermogens 2016  €             97,00
Op één lijn  €                   -  
Opgeruimd staat netjes!  €             85,00
Opgestegen Meester Lady Nada  €             25,00
Opgestegen Meester Lord Lanto  €             25,00
Opgestegen Meester Paul de Venetiaan  €             25,00
Opgestegen Meester Saint Germain  €             25,00
Opgestegen Meester Serapies Bey  €             25,00
Opgestegen Meesterkunde  €           355,00
Overvloed Welvaart Reiki 1  €             70,00
Overvloed Welvaart Reiki 2016  €             70,00
Overvloedkunde Deluxe  €           266,00
Overvloedkunde Max  €           199,00
Overvloedkunde midi  €           133,00
Overvloedkunde mini  €             44,00
Overvloedkunde serie 1  €             97,00
Overvlooed Overvloed Overvloed en nog een beetje  €           166,00
Paradigma Shift  €             27,00
Pinkesteren Healing  €             27,00
Positieve Gedachten   €             33,00
Praktisch Engelen Werk  €           333,00
Praktisch Engelen Werk  2 2016  €           111,00
Praktisch Engelen Werk 2016  €           126,00
Qi Chi  €             33,00
Reïncarnatie  €             33,00
Ruim op!  €             87,00
Rust  €           132,00
Samhain 2016  €             25,00
Samhain 2017  €             25,00
Samhain 2018  €             33,00
Samhain 2022  €             33,00
Schrift Healing, Video 1, 5 december 2023  €             33,00
Sla je vleugels uit  €           107,00
Stralend het jaar uit  €             97,00
Stralend Open Hart  €             97,00
Stress  €             33,00
Thuiskomen  €             33,00
Transformatie  €             33,00
Universele Energie  €             33,00
Uw Wil Geschiede  €             33,00
Valentijnsactie 1  €           142,00
Valentijnsactie 2  €           140,00
Violette Vlam & Saint Germain  €             25,00
Vip Healing 11 februari 2020  €             23,97
VIP Healing 26 september 2018  €             26,62
VIP Healing 28 maart 2019  €             26,06
VIP Q & A 23 augustus 2018  €             27,52
VIP Q & A 25 februari 2020  €             22,44
VIP Q & A 30 januari 2020  €             25,25
Visiebord Imbolc Nieuwe Maan 31 januari 2022  €             33,00
Voeden versus Vullen   €             33,00
Voelen Vergeven Vrijheid  €             77,00
Volle Bloed maan 15 mei 2022  €             23,00
Volle Maan 1 september 2020  €             22,00
Volle Maan 10 januari 2020  €             21,21
Volle Maan 10 september 2022  €             27,00
Volle Maan 12 november 2019  €             22,22
Volle Maan 13 juni 2022  €             23,00
Volle Maan 16 april 2022  €             23,00
Volle Maan 16 juli 2019  €             15,55
Volle Maan 17 maart 2022  €             23,00
Volle Maan 18 januari 2022  €             23,00
Volle Maan 19 december 2022  €             22,00
Volle Maan 20 september 2021  €             22,00
Volle Maan 21 november 2021  €             22,22
Volle Maan 24 juni 2021  €             22,00
Volle Maan 26 mei 2021  €             22,00
Volle Maan 28 januari 2021  €             22,00
Volle Maan 28 maart 2021  €             22,00
Volle Maan 29 november 2020  €             22,00
Volle Maan 29 september 2023  €             27,00
Volle Maan 3 augustus 2020  €             22,00
Volle Maan 3 juli 2023  €             27,00
Volle Maan 30 oktober 2020  €             22,00
Volle Maan 31 augustus 2023  €             27,00
Volle Maan 4 juni 2023 audio  €             27,00
Volle Maan 5 februari 2023  €             33,00
Volle Maan 5 juni 2020  €             21,00
Volle Maan 6 mei 2020  €             21,00
Volle Maan 7 april 2020  €             21,21
Volle Maan 8 november 2022  €             33,00
Volle Maan 9 oktober 2022 en Engel Yeiazel  €             33,00
Volle Maan Audio 27 november 2023  €             22,00
Volle Maan september 2019  €             13,33
Wensen versus Willen  €             33,00
Wolfmaan 2017  €             22,00
Wolfmaan 2018  €             22,00
Zelfkennis en Zelfverlossing, Les 1  €             33,00
Zelfkennis en Zelfverlossing, Les 2: Dualiteit en Afgescheidenheid   €             33,00
Zelfkennis en Zelfverlossing, Les 3: Quetzal en Coatl  €             33,00
Zet de deur open (voor verandering)  €             87,00
   €     11.098,91

Veelgestelde vragen & antwoorden

1.Wat is de Spirituele Academie en wat biedt het aan?
De Spirituele Academie is een online leerplatform met meer dan 500 waardevolle video’s, audio’s en pdfs op Spiritueel gebied waarbij je direct toegang tot hebt na het afsluiten van een abonnement. Elke maand krijg je toegang tot nieuw materiaal.

2.Wat is het doel van de Spirituele Academie?
Het doel van de Spirituele Academie is om op een laagdrempelige, betaalbare en praktische manier kennis over spirituele zaken over te brengen.

3.Welke cursussen en programma's zijn beschikbaar in de Spirituele Academie?
Zie de lijst hierboven

4.Hoe kan ik me inschrijven voor een proefabonnement
Dat kan door op deze link te klikken: Proefabonnement Spirituele Academie

5.Is de Spirituele Academie geschikt voor beginners in spiritualiteit?
Ja zeker, er staat ruim voldoende materiaal voor de beginnende onderzoeker en de die hard die al verder is op het spirituele pad.

6.Hoe werkt het lesmateriaal en hoe krijg ik toegang tot de cursussen?
Al het lesmateriaal staat klaar in de online lesomgeving achter deze website. Het staat in je eigen lesomgeving. Je krijgt toegang tot al het materiaal nadat je een abonnement hebt afgesloten en waarna je inlogt via deze link: INLOGGEN

7.Kan ik mijn eigen tempo bepalen bij het volgen van de cursussen?
Absoluut, je hebt toegang tot al het materiaal, 24 uur per dag, 7 dagen per week, zolang je een actief abonnement hebt. Je kunt leren/kijken/luisteren/volgen waar en wanneer je tijd hebt.

8.Er staat zoveel in de Spirituele Academie. Waar start ik?
Dat is bij iedereen verschillend en maatwerk. Neem daarom na het afsluiten van het abonnement contact met me op en ik zal intunen op wat voor jou de eerste stap is. 

9.Wat zijn jouw kwalificaties? Waarom geef jij les in Spirituele Zaken?
Ik begon met Spirituele Reis in 2000 en geef actief les sinds 2007. Je kunt mijn hele verhaal hier lezen: Lisette-Anne

10.Biedt de Spirituele Academie ondersteuning of begeleiding tijdens de cursussen?
Je mag me altijd mailen of appen om je vragen te stellen

11.Zijn er certificaten of diploma's na het succesvol voltooien van een cursus?
Nee, deze is er alleen na het volgen en succesvol afronden van de opleiding tot Praktisch Engelen Werker.

12.Hoe lang heb ik toegang tot het cursusmateriaal?
Zolang jij een abonnement hebt, heb je toegang tot het cursusmateriaal.

13.Zijn er beperkingen op wie zich kan inschrijven voor de Spirituele Academie?
Nee, er zijn geen beperkingen. Iedere spiritueel geïnteresseerde kan zich inschrijven.

14.Wordt er een gemeenschap of forum aangeboden waar studenten met elkaar kunnen communiceren?
Dit is in de maak. Je kunt in de tussentijd wel lid worden van de besloten Faceboek Groep Passievol & Bewust. 

15.Is de Spirituele Academie alleen gericht op een specifieke spirituele traditie of zijn er diverse onderwerpen beschikbaar?
Er zijn diverse onderwerpen beschikbaar. Ik werk vanuit een holistische visie. 

16.Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice voor eventuele vragen of problemen?
Je kunt me mailen op info@lisetteanne.com of whatsappen op: 06-20749270