Uitgelijnde Diamant

2 januari: “Gisterenavond, ik sliep al bijna kreeg ik ineens 2 woorden door. Ik was te moe om op te staan en ze op te schrijven en ik dacht: “Ik ga er vanuit dat als het zo moet zijn, dat ik het morgenochtend nog weet”. En toen viel ik ik een diepe slaap. Niet alleen heb ik de woorden onthouden, er kwam een hele bups informatie bij gedurende de nacht. Ik ga alles verwerken en uitwerken en ik kom snel met meer informatie. Dit gaat het eerste programma van 2020 worden en ik kan je nu al zeggen: “Het gaat GROOTS en NODIG en KNALLEND worden”.

Die woorden waren: UITGELIJNDE DIAMANT

Een kort snel programma om er weer in te komen (ervanuit gaande dat je eruit bent geweest, of, beter gezegd: er NÓG meer inkomen).

14 dagen om even helemaal je basis te zetten. Jezelf de verankeren in je ZIJN. Er voor te zorgen dat jij heel 2020 kunt dragen, met alles wat er dit jaar op je pad gaat komen.

Toen ik in 1999 op Schiphol voor de paspoortcontrole stond, nam mijn moeder huilend afscheid van mij. Ik zou voor een aantal jaar naar het buitenland vertrekken, niet wetende wanneer ik weer terug zou keren naar Nederland. Mijn moeder huilde en zei tegen mij: “Kind, wees zo soepel als water en zo hard als een diamant”. Ik vond dat nogal overdreven en had weinig geduld. Ik mistte het inzicht, ik wilde alleen door de douane heen óp naar mijn nieuwe leven. Nu, jaren later, gepokt, gemazzeld en gerijpt, snáp ik wat ze bedoelde. Ik SNAP het niet alleen, ik LEEF er ook naar.

Diamanten horen te schitteren, het licht te reflecteren, gepolijst te zijn en elk facet is een aanvulling, heeft een meerwaarde. Elk facet ondersteunt de andere facetten. Dankzij de facetten kan de diamant schitteren zoals een ware diamant hoor te schitteren.
Diamanten kunnen door glas snijden.
Diamanten zijn waardevol.
Diamanten kunnen alleen ontstaan doordat de koolstof zeer lange tijd onder zeer hoge druk gestaan hebben.
Diamanten zijn veelzijdig.

Diamanten zijn diamanten omdat het diamanten zijn. Ze zijn zichzelf en ze proberen niet een robijn of een kiezelsteen te zijn. Een diamant denkt er niet aan dat ze een diamant is omdat ze het IS.

Zijn wie je BENT, geeft ZO veel rust.
Wanneer je steeds bezig bent om te WORDEN wie je bent, verlies je onnodig veel energie.
WEZEN wie je bent, ZIJN wie je bent, niet meer en niet minder geeft RUST en geeft RUIMTE.

Combineer dit met UITGELIJND zijn en je voelt je zelf thuiskomen in een haven van veiligheid en herkenning.

Uitlijnen is de basis van alles. Wanneer je uitgelijnd bent met BRON, uitgelijnd met je WARE zelf, uitgelijnd bent met je HART en ZIEL, dan stroomt je leven ZO veel beter. Je gaat dan met de stroom mee, in plaats van er hopeloos tegen in te zwemmen of te roeien.

Uitlijnen geeft je RUST en RUIMTE en MOGELIJKHEDEN.

Uitlijnen zorgt er voor dat je veel beter bestand bent tegen de stormen die je leven binnen komen

Uitlijnen voelt als “waarom heb ik dit niet eerder gedaan”, als “waarom wist ik dit niet” als “als ik dit geweten had, dan had het me een hoop ellende bespaard.

Uitlijnen is een bewuste keuze.

Wanneer je Uitlijnen eenmaal snapt, begrijpt, toepast in je leven wil je NIETS ANDERS meer.

Eén van mijn passies is om de passie in anderen aan te wakkeren. Er voor te zorgen dat mijn klanten leren om met te stroom méé te gaan, in plaats van er tegenin. Ik weet uit eigen ervaring hoe het is om compleet vast te zitten in het leven, met –ogenschijnlijk- geen enige uitzicht op verandering en verbetering. Ik snap ik, ik begrijp het, ik heb het gevoeld en meegemaakt…… ik ben eruit gekomen!

Nu deel ik mijn jarenlange kennis en kunde met JOU. SAMEN pakken we de draad op, of, als de draad al opgepakt is, we kijken wat er met die draad mogelijk is: wat kun jij weven, haken, breien van jouw levensdraad? Wat is de volgende stap in jouw leven? Wat is jouw avontuur? Wat is jouw 2020 pad?

In 14 dagen komt er van alles voorbij: fb lives, opdrachten, inzichten, bewustwordingen, emoties, gevoel, nadenkertjes, video’s, audio’s, alles en alles om er voor te zorgen dat jij die UITGELIJNDE DIAMANT wordt.

Dit is voor jou wanneer jij VOELT dat jij een goede basis voor 2020 kunt gebruiken omdat jij besloten hebt dat dit jouw beste jaar tot nu toe wordt.

Dit is voor jou wanneer jij toe bent aan de volgende stap in je spirituele ontwikkeling.

Dit is voor jou wanneer hetgene wat ik tot nu toe geschreven heb, met jou resoneert of je er door getriggerd voelt.

Dit is voor jou wanneer de bubbeltjes van energie bij jou omhoog komen borrelen bij de gedachte dat je facetten geslepen gaan worden en jij die UITGELIJNDE DIAMANT gaat worden.

Dit is voor jou wanneer je dapper genoeg bent om je eigen sh*t onder ogen te zien en er voor te gáán.

Dit is voor jou wanneer je voelt dat het allemaal best wel gaat, maar ook niet weer super allemachtig totaal geweldig.

Je kunt je tijd en energie beter voor iets anders gebruiken wanneer hetgeen wat hierboven geschreven je 0% aanspreekt.

Dit is alleen voor de écht gedreven, ik pak het heft in eigen handen, vrouw.

We starten woensdag 15 januari en ronden af op woensdag 29 januari. 14 dagen full on (met implementatiemomenten, alles op z’n tijd). Volledig in flow en in UITGELIJNDE harmonie met AL(les).

Volledig in de besloten FB groep UITGELIJNDE DIAMANT.

Dit MOET (moet, moet? niks moet! maar je snap me wel) je volgen zodat jij de BEST mogelijke UITGELIJNDE BASIS hebt voor alles wat 2020 je gaat brengen. We storten samen een ijzersterke fundering waarop je een hele stad (bij wijze van spreken) kunt bouwen.

Je kunt nu boeken
De investering zooo waard

14 dagen uitlijnen. 14 dagen om facetten te polijsten. 14 dagen om DE basis te leggen voor het hele nieuwe jaar.

VroegboekBONUS

Geef je VANDAAG op en:

  • Doe vrijdagavond 10 januari om 20:00 uur GRATIS mee met het Volle Maan webinar. Een speciaal webinar, vanwege de maansverduistering.
  • Doe donderdagavond 16 januari GRATIS mee met het webinar vanuit het Brinkhuis in Laren met de Engelen Healing avond, of, nog beter: je mag ook LIVE langskomen en LIVE meedoen!!!

Voor deze vroegboekbonus dient je boeking én betaling binnen te zijn vóór vrijdagavond 10 januari om 18:00 uur.

We starten woensdag 15 januari.

EXTRA 1: Ontvang € 30 korting op originele prijs

EXTRA 2:

  • Als je nog niet in de Passievol & Bewust LIGHT groep zit, krijg je in de maand januari gratis toegang tot deze groep (met daarin een 3 Koningen video en je mag dan op vrijdag 24 januari GRATIS meedoen met het Nieuwe Maan webinar, en nog veel andere voordelen van de groep zelf)

Klik hier om mee te doen

OF (en dit is niet voor iedereen, maar je weet zelf jij dit bent of niet)

Boek de VIP:

Zeg JA! Tegen Vip en ontvang:

  • Het hele programma (duh)
  • De vroegboek BONUSSEN (via Vimeo, dus altijd toegang)
  • Een 1 op 1 online sessie met mij via een gotomeeting van een UUR, jouw mogelijkheid om mij alles te vragen wat jij nodig hebt om die UITGELIJNDE DIAMANT te worden

Klik hier voor VIP

We starten woensdag de 15e januari

Klik hier om je NU op te geven

Klik hier om je voor VIP op te geven

Het voorwerk staat al in de groep, dus je kunt meteen aan de slag. Hoe eerder hoe beter.

Wat is uitlijnen? Hoe lijn je jezelf uit? Waarom is uitlijnen belangrijk? Boek nu, stroom in en ga meteen al aan de slag, voordat we de 15e écht beginnen.

Ben jij klaar om die Uitgelijnde Diamant te worden, zijn en blijven?

Geef je hier op

Geef je hier op voor VIP