Usui Reiki 2

In navolging op Reiki 1 dit tweede weekend waarbij  je mogelijkheden uitgebreid en je kracht 4 x sterker wordt.

Je leert werken met de Reiki II symbolen en mantra’s die je nodig hebt om op afstand te kunnen behandelen.

Bij afstandsbehandeling kun je energie sturen naar situaties in het verleden, heden en in de toekomst. Je kunt energie sturen naar mensen, dieren en planten zonder lijfelijk bij hun in de buurt te zijn.

Voor mij was Reiki 2 volgen, 3 maanden na Reiki 1 te hebben gevolgd, een no-brainer. NATUURLIJK wilde ik óók op afstand kunnen behandelen. Ik ben gewoon niet altijd plaatselijk aanwezig bij diegenen die healing nodig hebben. Hoe fantastisch is het dan dat ik altijd, elk gewenst moment, ongeacht waar de persoon of dier of situatie zich bevindt, ik energie kan sturen?!

Wie herinnert zich nog 9/11? Wat een ellende, wat een horror, wat een verdriet. Hoe fijn is het dan om vanuit Nederland energie te sturen naar alle slachtoffers maar ook naar iedereen die ter plekke hulp aan het verlenen is?

Hoe heerlijk is het om een geliefde die elders is maar dringend hulp nodig heeft, hulp in de vorm van energie te kunnen sturen?

Wat denk je van dieren die in veewagens naar het slachthuis afgevoerd worden, mijn handen stromen niet, ze gutsen. Het is niet veel, maar het is tenminste íets. Nog een beetje liefdevolle energie voordat ze op een gruwelijke wijze aan hun einde komen.

Je kind of moeder die belt en ziek klinkt, hup sturen maar die energie.

Er breekt ergens in de wereld een schermutseling uit, laat maar stromen die handen.

Je hebt je handen altijd bij je. Energie laten stromen over grote afstanden, maar OOK in richtingen van TIJD en RUIMTE zijn zo mogelijk.

Wie wil dat nou niet?

Wil je bovenstaande WEL en nog véél meer EN heb je Reiki 1 dan is dit echt wat voor jou.

Wil je bovenstaande NIET én heb je nog geen Usui Reiki 1, dan is dit weekend –nog- niet voor jou. 

Deze cursus bestaat uit 2 dagen van elk 2 dagdelen, een ochtend en een middag. 
Bij deze graad ontvang je 1 initiatie.

Je leert 3 symbolen tekenen

Er dient tenminste 3 maanden tussen de inwijding in Reiki 1 en Reiki 2 te zitten.

Minimaal 2, maximaal 8 cursisten.

Dit is DE volgende stap in je spirituele ontwikkeling. Ik heb studenten die al eerder elders Reiki 1 hadden gedaan  en niets met die Reiki deden, of, die in een middag aan de keukentafel Reiki 1 en 2 hebben geleerd zich zien VERBAZEN over hoe sterk en krachtig Reiki is. Ze deden er niets mee omdat de handen niet stroomden. Mijn Reiki lessen gaan DIEP. Ik haal ALLES uit de kast om de Reiki bij jou te implementeren. Je er net zolang mee aan de slag te laten gaan totdat het zweet je uitbreekt en je handen gutsen.

Oh, en Reiki 1 en 2 op een middag aan de keukentafel enen leren KAN NIET. Wat iemand ook zegt, het kan NIET.

Reiki is een PROCES. Het is niet hoep floep, inwijding erin en gaan met die banaan. Reiki is een BEWUSTWORDINGSPROCES. Dit vergt energie en neemt tijd. GUN JEZELF dit proces. Neem de tijd om diep te gaan. Om te inneren. Om te bestendigen.

Weet dat Reiki voor de rest van je leven is. Eenmalige investering en dan voor de rest van je leven, elke dag, elk uur, elke minuut, elke seconde kun jij de energie laten stromen, voor jezelf, je kinderen, je partner, je huisdieren, je familie, je klanten.

Reiki is iets wat blijft. Reiki is in sterkte enorm toegenomen de afgelopen decennia. Het groeit mee met alle energetische ontwikkelingen.

Wil jij NOG meer met de Reiki 1 die je al hebt, en zit er minimaal 3 maanden tussen, dan is dit jouw weekend.

Data 2020: 6/7 juni, 12/13 december

Tijd: 10:00-17:00 uur
Locatie: Hilversum
Investering: € 600

Geef je op, doe mee, en gun jezelf dit cadeau voor de rest van je leven.

Klik hier om je op te geven voor 6/7 juni 2020

Klik hier om je op te geven voor 12/13 december 2020