Lisette-Anne Geen categorie Visiebord Imbolc Nieuwe Maan Webinar 31 januari 2022

Visiebord Imbolc Nieuwe Maan Webinar 31 januari 2022

Visiebord Imbolc Nieuwe Maan Webinar: dat is een mondvol. Het dekt echter wél de lading.

Een webinar, mét voorwerk, voor het neerzetten van je grootste meest “out there” dromen. Gebruik makend van de kracht van Imbolc en de energie van de Nieuwe Maan!

Het is dinsdagochtend 1 februari om 06:46 Nieuwe Maan een ietwat onhandig tijdstip om een webinar te geven, dus houden we het visiefeestje de avond daarvoor, op maandagavond de 31 januari.

Een webinar voor jou wanneer je je visie voor 2022 op papier wilt zetten, bestendigen en beklijven door middel van healing en integratie technieken.

Er is voorwerk. Zodra je boekt, ga je naar je online omgeving en daar staat de eerste opdracht al klaar. Ik neem je mee in een geleide meditatie zodat je vandaar uit meteen het creatieve proces in kunt stromen. BELANGRIJK is dat je deze al gedaan hebt VOORDAT je maandag aansluit op het webinar. Maandag hebben we én de bestendiging van het Visiebord te doen, én Imbolc te vieren, én de Nieuwe Maan energie tot ons te nemen, dus het visiebord moet al af zijn (of zo ver mogelijk af zijn) voordat je het webinar volgt.

Maandagavond 31 januari

Start 19:00 uur, ik verwacht klaar te zijn rond 20:30, maar het zou ook zomaar 21:00 uur kunnen zijn, zorg dus dat je de avond voor jezelf hebt.

Het is online, dus lekker vanuit je eigen omgeving.

Investering: € 33

Doe mee, zet je visie uit, maak je dromen bekend aan het Universum/God/De Engelen/De Godinnen. Beklijf/Aard/Bestendig je visie. Bevestig dat het al zo IS.

En omdat het én Nieuwe Maan is, én Imbolc én we het samen doen, werkt de energie sterker dan normaal, zou zonde zijn om deze kans aan je voorbij te laten gaan en hier geen gebruik van te maken.

Van mijn allereerste visiebord wat ik jaren geleden maakte, is, op één wens na (een kind), alles uitgekomen. Hoe geweldig was dat! Ik ben benieuwd wat er dit jaar kom bovendrijven. Ben jij ook benieuwd wat de Engel van Manifestatie en Visiebord bij jou naar bovenhaalt? Doe dan mee! Ik kijk er naar uit om je maandag te “zien”.

Boek hier: Visiebord Webinar

LAAT EEN OPMERKING ACHTER

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

GERELATEERDE POSTS

Je leven is NUJe leven is NU

Gebrek aan zelfvertrouwenAngst(en)Niet luisteren naar je gevoel en intuïtieHet geluk van de ander voor die van jezelf plaatsenJezelf wegcijferenTe weinig gegrond zijnKwakkelende gezondheidMalende gedachtenGevoel er alleen voor te staanGebukt gaan