Lisette-Anne Geen categorie Voedsel: Vullen of Voeden?

Voedsel: Vullen of Voeden?

Wat betekent voedsel voor jou?

Geniet je van voedsel? Is het iets wat je tot je neemt omdat het moet? Eet je ongeacht wat? Sta jij BEWUST stil bij wat je naar binnen schuift? Eet je wat je wilt? Laat je bepaalde voedingswaren vanuit principieel opzicht? Of vanuit idealisme? Of doctrine? Of allergie?

Wat betekent voedsel voor jou?

Heb je een haat liefde verhouding met voedsel? Kom je al aan zodra je er maar naar kijkt? Heb je een hekel aan voedsel bereiden? Interesseert het je niet? Lees je elk boek wat er te vinden is over voeding? Heb je elk dieet mogelijk uitgeprobeerd?

Wat betekent voedsel voor jou?

Sta je er eigenlijk niet zo bij stil? Denk je er, als je eerlijk bent, helemaal niet bewust aan? Ben jij een emotionele eter? Ben jij van de extremen? Veel eten of juist weinig tot niet? Hoe VOEL je je bij voedsel? Is voeding voedsel of vulsel voor jou?

Dankzij voedsel kun je bewegen, spreken, denken, voelen. Voedsel bevat elementen om je gezondheid te behouden of te verslechteren. Het -voor jou- juiste voedsel verteerd goed en zorgt ervoor dat jij je goed, energiek en vitaal voelt.
Wanneer je een uitgebalanceerde maaltijd tot je neemt voel je je na de maaltijd helder en verkwikt en aangesterkt. In plaats van moe, loom en lethargisch.

Hoe voel jij je, over het algemeen, na het eten? Heb je het gevoel dat je bent aangesterkt? Met andere woorden: is je levenskracht toegenomen?

OF

Moet je nu een slaapje doen en even pas op de plaats houden?

Naast je fysieke lichaam hebben ook al je andere lichamen (Etherisch, Astraal, Mentaal, Causaal)

Weet jij hoe deze lichamen te voeden? Het Etherisch lichaam is gebaat met een goede ademhaling. Het Astraal lichaam voedt zich met emoties en gevoelens. Het Mentale lichaam houdt van BEWUSTzijn. Het Causale lichaam voedt zich, onder andere, met dankbaarheid.

Sta eens stil bij hoe jij eet? Haal jij af en toe diep adem wanneer je eet? Ben jij meester in je emoties en gevoelens? Eet je BEWUST? En, toon jij dankbaarheid voor het leven wat zich opoffert om jouw voedsel te zijn?

Zuivere voeding leidt tot  een zuivere uitstraling. Laat alleen zuivere en lichtgevende deeltjes toe. Je bent wat je eet. Als je alles slikt, ongeacht wat, verwacht dan niet dat je stralend gezond, fit en energiek zal zijn. Ga daarom voor kwaliteit in plaats van kwantiteit. En, ook belangrijk, kom eerst tot rust en ga dan pas eten. Onrust brengt energetisch gif in het lichaam.

In Spiritueel Fit Energiek en Slank neem ik je aan de hand mee en SAMEN komen we er achter wat de voor jou juiste voeding is. Je leert wat er voor jou wel en niet werkt en waarom wel of niet. Zodat je zélf de –voor jou- juiste keuzes gaat maken.

6 weken met mij, Lisette-Anne, om van vastzitten, moe zijn, te veel kilo’s en lage energie te gaan naar Fit, Energiek, Slank(er), Vitaal en lekker in je vel en in je hoofd zitten, op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau!

 • Voeding (vegetarisch, veganistisch, regulier)
 • Beweging
 • Healing
 • Meditatie
 • Bewustzijn
 • Innerlijk werk
 • Energetische aanpassingen
 • Inzichten in je sabotages
 • Begrip van je blokkades
 • Chakrawerk
 • Aurawerk
 • Verantwoording nemen en afleggen in een groep medestanders
 • 100% gebaseerd op zelf leren wat bij JOU past, niet 1 maar voor iedereen
 • Heel veel verschillende soorten voedingspatronen, een leven lang fit, bloedgroepdieet, macrobiotiek, paleo, keto, vegetarisch, veganistisch, alles komt voorbij zodat jij erachter komt wat voor JOU werkt.
 • Loslaten van alle moetes en schaamte, zodat jij gaat eten hoe en wat bij jou past.
 • Begrijpen en het loslaten van emoties en eten
 • Alles wat jij nodig hebt om voor de rest van je leven de mogelijkheid te hebben om Spiritueel Fit Energiek en Slank te blijven komt voorbij.
 • Voor de vrouw die weet wat ze wil en er voor zorgt dat ze haar droomlichaam krijgt door alles te doen en te laten wat er gedaan en gelaten kan worden.
 • Voor de vrouw die klaar is met half half en er NU écht voor gaat.

We beginnen woensdag 29 januari. Klik hier om mee te doen: https://lisetteanne.com/winkel/spiritueel-fit-energiek-en-slank/

De basis wat jij dient te weten over voeding. Zodat jij alvast in de energie kunt komen van het programma wat de 29e januari begint.

Hoe eerder je begint, hoe beter je kans van slagen is. Jij wilt eerst gaan ZIEN wat jouw doel is en het dan gaan ERVAREN.

Stap in de energie van Spiritueel Fit Energiek en Slank en kies ervoor om de vrouw te zijn die ZELF bepaald hoe haar lichaam is en leven verloopt.

Voel je je:    

Futloos
Vermoeid
Twijfelachtig
Onzeker
Alsof je het niet meer weet
Te zwaar
Niet helemaal lekker in je vel zitten

Ben je:

Suikerverslaafd
Hooggevoelig
Geneigd minder goed voor jezelf te zorgen
Geneigd anderen voorop stellen
Uit evenwicht
Iemand die zichzelf beperkt
Iemand die zichzelf klein(er) houdt

Heb je:

Net iets te veel kilo’s
Hartepijn
Een vol hoofd
Verminderde energie
Negatieve instelling
Geblokkeerde energie

Schrijf je dan NU in: https://lisetteanne.com/winkel/spiritueel-fit-energiek-en-slank/

LAAT EEN OPMERKING ACHTER

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

GERELATEERDE POSTS