Voel je ze ook? De veranderingen?

Voel je ook een veranderende energie de laatste tijd? Er hangt een “Je ne sais quoi” in de lucht. Voor mij een gevalletje “kip-ei”. Is het er omdat ik het zie, en dus aandacht aan geef? Of, is het er, en dus zie ik het?
​​

Wanneer je, net als ik, gevoelig bent voor andere energie, wanneer je makkelijk oppakt wat er in de lucht hangt, soms echt moet voelen of het van jou of van de buitenwereld is, dan weet je waar ik het over heb. Er is iets gaande. En wij kunnen bepalen hoe we er mee omgaan, actief of passief, bewust of onbewust.

Hoe ga jij met tegenslagen om? Hoe verwerk jij de pijntjes en verdrietjes van het leven? Streef jij naar vreugde en geluk? Wil jij bewust en actief neerzetten wat je wél wilt, stap dan in het proces van Transformatie.

Wil je daar, met ondersteuning, een begin mee maken, doe dan mee op zondag 20 maart met de Transformatiedag.

Op deze dag gaan we, via spel, healingen en meditaties, stap voor stap terug naar je ware zelf. Je begint de dag met een eigen specifiek thema en gedurende de dag refereer je aan je doelstelling. Steeds weer wordt je doelstelling duidelijker.

Je doet de workshop voor jezelf maar je zult ook zien dat je anderen ook nodig hebt. Het is weliswaar: “Ik ben ik en jij bent jij”, maar ook: 1 en 1 is 3. We hebben elkaar allemaal nodig op deze wereld. Je ondergaat je eigen proces maar het is oh zo fijn wanneer je daarbij geholpen wordt door (aarde)engelen.

We gaan voor MAXIMAAL expanderen en transformeren. Grenzen opzoekend, grenzen verleggend, grenzen doorbrekend. De onderste steen boven. De laag onder de onderste steen boven. De laag onder de laag onder de onderste steen boven.

Deze dag trek en schud ik aan je stutten. Als en wanneer er ook meer enige wankelmoedigheid is, dan zal dat tevoorschijn komen. Alles minder dan 100% zal afgebroken worden. Alle illusies verdwijnen. Bedrog verdwijnt.

Je komt tevoorschijn: nieuw, vers, getransformeerd.

We healen, mediteren, doen oefeningen. Heb je al meer workshops bij mij gevolgd, dan weet je dat je bij mij in veilige handen bent en dat jij je kunt overgeven aan dit proces.

Ben je een LAV workshop maagd: komt goed.

Geef je nu op en zorg dat je er bij bent: Zondag 20 maart 2022 Transformatiedag.

Oh, en we pakken de kracht van de Volle Maan op 18 maart mee én de kracht van Ostara (begin van de lente) op zondag 20 maart.

Datum: zondag 20 maart
Tijd: 10:00-18:00 uur
Locatie: Hilversum, Praktijk LAV
Investering: € 133

Geef je op: Transformatiedag

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Related Post

Waanzinnig mooie Magnolia

#spiritueeltuinieren #moestuin #gezondemoestuin #moestuingeluk #moestuinieren #gezondeten #gezondleven #spiritueelleven #onkruid #magnolia #tulpenboom

Engelen Healing Avond weer terug

Engelen Healing Avond is weer terug! In een nieuw jasje. In plaats van in het Brinkhuis te Laren, is het hier bij mij thuis in mijn huiskamer. Je bent van harte welkom! Omdat het hier een huiskamer is en geen zaal, is er beperkt live plek, te weten: 9 zitplaatsen.

Paulo Coelho – wat is jouw favoriet?

Als er een schrijver is waar ik helemaal weg van ben, dan is het wel Paulo Coelho. Zo rond 2001/2002 kwamen zijn boeken op mijn pad en ik ben ze blijven lezen. Ik heb ze in het Nederlands, Engels, Spaans en zelfs 1 in het Frans (niet op foto). De