Lisette-Anne Geen categorie Voelen Vergeven Vrijheid Challenge start 6 februari 2023 -gratis -doe mee

Voelen Vergeven Vrijheid Challenge start 6 februari 2023 -gratis -doe mee

Vanaf 6 februari start de Challenge Voelen Vergeven Vrijheid. Een challenge van 8 dagen waarin we een begin maken met het verbeteren van onze levenskwaliteit. Hoe we dat doen? Door onze pijn onder ogen te zien, te gaan voelen wat we voelen, vrij van oordeel. Door ons te focussen op wat we wél willen. Door te vergeven. En tot slot meer vrijheid te ervaren.

Deze challenge is voor jou wanneer:

  • je nog pijn en verdriet los te laten hebt
  • je jezelf of anderen hebt te vergeven maar daar nog niet aan toe bent gekomen.
  • je je beter wilt voelen dan dat je je nu voelt
  • je voelt dat het tijd is om “iets” te veranderen
  • je voelt dat er meer moet zijn dan je leven zoals het nu is
  • je je wilt -leren- richten op wat je wél wilt
  • je meer ruimte in je leven wilt brengen
  • je meer rust wilt ervaren
  • je meer vrijheid wilt voelen
  • je je wilt koesteren in een lichtere en luchtigere energie

Tijdens deze 8 dagen ligt een deel van de focus op Vergeving.
Vergeven betekent niet dat het je niet meer kan schelen, maar je laat de emotie op het gebeurde los.
Hierdoor maak je gestagneerde energie vrij.  Dit vermindert stress. Verlaagde stress zorgt voor minder cortisol in het lichaam. Minder cortisol zorgt voor minder snel vet vasthouden en makkelijker spieropbouw.

Nu we minder stress ervaren, lekkerder in ons vel zitten en ons beter gaan voelen, komt dat gevoel van vrijheid. Vrijheid om te doen waar we ons goed bij voelen. Vrijheid om ja! te zeggen wat ons goed doet. Vrijheid om nee! te zeggen wat minder goed is voor ons.

Kortom, met deze challenge, verbeteren we de kwaliteit van ons leven. Ik weet dat jij ja! zegt tegen je beter voelen, ja! zegt tegen een betere levenskwaliteit. Laat deze challenge je helpen om daar een begin mee te maken, of, als je al gestart bent met je proces, je een boost te geven om door te zetten.  Verandering begint bij jezelf, en daar moet je wel wat voor doen.

Schrijf je in, het is geheel gratis. Deel het met je vrienden. Doe vanaf 6 februari iedere dag mee en werk zelf actief en bewust aan een betere levenskwaliteit. Vanaf 6 februari, vanaf volle maan, werkend met de energie van de afnemende maan, gaan jij en ik samen aan de slag.

Wat kun je verwachten? Een video opname, een audio opname, huiswerkopdrachten, alles waarvan ik voel en waarvan ik weet dat het jou zal helpen.

Boek nu, het kost je niets, behalve dan je tijd en je energie, om deze challenge te volgen. Ik breng de challenge naar jou, het is aan jou om de challenge op te pakken en er voor te gaan. Hoe en of je dit doet is aan jou, laat dat je eerste huiswerkopdracht zijn: zeg jij ja! tegen deze challenge? Ja! ik ga er 8 dagen helemaal voor? Ja! Ik steek er tijd en energie in? Ja! Ik wil loslaten? Ja! Ik wil vergeven? Ja! Ik wil meer vrijheid ervaren? Wanneer je JA! zegt, boek dan nu. Zeg je nee, laat het dan alsjeblieft en ga iets anders leuks doen. Zonde van je tijd en energie wanneer je het niet voelt en je hart geen ja! zegt.

Hoe werkt het? 

Na het boeken van VVV log je op deze website in (bovenin de balk) bij de knop account (met je eigen e-mail adres en je password dat je hebt ontvangen). Je kunt dan meteen naar de module challenge. Er staat al een eerste opdracht voor je klaar, je hoeft dus niet helemaal te wachten tot 6 februari. Vanaf 6 februari zul je daar iedere dag een nieuwe opdracht vinden. Ik wens je alvast heel veel plezier, succes en heel veel healing!

Alle liefs,

Lisette-Anne

LAAT EEN OPMERKING ACHTER

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

GERELATEERDE POSTS

Ruim op!Ruim op!

Deze workshop heeft inmiddels plaatsgevonden en er staat een audio opname van 3 uur en 27 minuten voor je klaar in de online omgeving! Ik weet dat het ruim 2020