Lisette-Anne Geen categorie Wat een leuke vondst!

Wat een leuke vondst!

#spiritueeltuinieren #moestuin #gezondemoestuin #moestuingeluk #moestuinieren #gezondeten #gezondleven #spiritueelleven #onkruid #mindergewenstkruid #kruid #kruiden #vrede #vredessteen

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Post

Autonomie en Engelen

Gisteren woonde ik een lezing bij over autonoom worden.Wat een geweldige interessante lezing!Een aantal dingen was mij -vaag- bekend, andere informatie was voor mij helemaal nieuw. Ik geniet van het leren van nieuwe dingen en het verhogen van mijn bewustzijn en mijn kennis.Ik ga op geheel eigen wijze met nieuwe

Spiritualiteit is: helemaal totaal absoluut JEZELF zijn

Hoe vaak doe jij jezelf geweld aan? Hoe vaak ga jij over je grenzen heen?Hoe vaak schuif jij je gevoelens aan de kant? Wanneer STOP je daarmee?Wanneer ga jij je gevoelens EREN?Wanneer ga jij LIEF zijn voor jezelf? Jezelf geweld aan doen, over je grenzen heen gaan en je gevoelens