fbpx

Weekendaaanbieding week 14 2020

Weekendaanbieding

Dit weekend weer een hele waardevolle aanbieding. Om maar meteen met de prijs te beginnen, want we zijn Nederlanders, niet waar?, dit is de aanbieding: van € 91,74 voor € 37,97.

En wat krijg je nu daarvoor?

Kort en krachtig:

  1. Mijn boek A-Z Praktische Spirituele Tips, deel 1 t.w.v. € 17,97
  2.  Webinar Basislijn t.w.v. € 33 (zit bij het boek)
  3.  Webinar In beweging blijven t.w.v. € 33, is vers van de pers van 1 april j.l.
  4.  Lidmaatschap tot en met 30 april 2020 van de besloten FB groep Passievol & Bewust Light t.w.w € 7,77, waarbij je 4 x de OTK video en de daarbij behorende healing krijgt, 1 x gratis live mee kunt doen met het Volle Maan webinar op dinsdag 7 april (is € 21,21) EN je op dinsdag 14 april toegang krijgt via de groep tot een van mijn webinars (€ 33) 
    Als ik dit zo typ, zie ik dat het dus geen € 91,74 is maar minstens € 157,74 en dat voor maar € 37,97. Een koopje.

De aanbieding is weg om 23:59 uur op zondagnacht 5 april. 

Wanneer je boekt krijg je het boek meteen als pdf in je mail, staat het boek ook nog in je online omgeving, waar je ook de 2 Webinars kunt vinden. Je kunt net zo vaak als je wilt de Webinars herhalen. Ze blijven in je online omgeving staan.

Klik >>>HIER<<< om de aanbieding te boeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Post

Lentefeest

Lentefeest! Met Aartsengel Rafaël

Lentefeest! Met Aartsengel Rafaël Een online feestje met de Engel van de lente: Aartsengel Rafaël. Voor iedereen die wel wat positieve energie, healing en gezelligheid kan gebruiken, overgoten met een Engelensausje. Vrijdag 20 maart begint de lente om 04:51, dat is voor mij íets te vroeg om les te geven.

Spiritualiteit is: bewust omgaan met veranderingen

Het verhogen van je frequentie gaat gepaard met veranderingen. Soms ingrijpende veranderingen waar je niet op zit te wachten en je ego al helemaal niet. Je ego zal er altijd alles aan doen om de status quo te bewaren. Dit betekent concreet, dat wanneer jij een actie onderneemt waarbij je

Onderneem uitgelijnde actie

Wie hier is een doener? Een actienemer? IK! (Steekt vinger in de lucht). Ik ben zeer van het doen. Zo erg zelfs dat ik af en toe mezelf voorbij ren. Ik schrijf dit weg (lees: mijn excuus is, lees: mijn smoes is) onder “Ja, maar alles is zo leuk. Het