fbpx

Weekendaaanbieding week 14 2020

Weekendaanbieding

Dit weekend weer een hele waardevolle aanbieding. Om maar meteen met de prijs te beginnen, want we zijn Nederlanders, niet waar?, dit is de aanbieding: van € 91,74 voor € 37,97.

En wat krijg je nu daarvoor?

Kort en krachtig:

  1. Mijn boek A-Z Praktische Spirituele Tips, deel 1 t.w.v. € 17,97
  2.  Webinar Basislijn t.w.v. € 33 (zit bij het boek)
  3.  Webinar In beweging blijven t.w.v. € 33, is vers van de pers van 1 april j.l.
  4.  Lidmaatschap tot en met 30 april 2020 van de besloten FB groep Passievol & Bewust Light t.w.w € 7,77, waarbij je 4 x de OTK video en de daarbij behorende healing krijgt, 1 x gratis live mee kunt doen met het Volle Maan webinar op dinsdag 7 april (is € 21,21) EN je op dinsdag 14 april toegang krijgt via de groep tot een van mijn webinars (€ 33) 
    Als ik dit zo typ, zie ik dat het dus geen € 91,74 is maar minstens € 157,74 en dat voor maar € 37,97. Een koopje.

De aanbieding is weg om 23:59 uur op zondagnacht 5 april. 

Wanneer je boekt krijg je het boek meteen als pdf in je mail, staat het boek ook nog in je online omgeving, waar je ook de 2 Webinars kunt vinden. Je kunt net zo vaak als je wilt de Webinars herhalen. Ze blijven in je online omgeving staan.

Klik >>>HIER<<< om de aanbieding te boeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Post

Spiritualiteit is: naar je engelen luisteren

Ik had die ochtend kunnen verongelukken maar noch ik, noch mijn auto had een schrammetje. Luisteren naar je engelen is zo belangrijk. Ik gebruikte altijd waterproof mascara maar die ochtend had ik normale mascara gebruikt. Ik zat niet al te best in mijn vel. Mijn relatie was over. Ik was

Engel van Gratie

De Engel van Gratie

De Engel van Gratie brengt ons het geschenk van Goddelijke hulp door middel van de Wet van Gratie.Roep deze lieve Engel aan om oude vastgeroeste patronen, overtuigingen of emotionele zaken los te laten, welke jouw ontwikkeling in de weg staan. Op het moment dat je de lessen leert van de

Je leven is NU

Gebrek aan zelfvertrouwenAngst(en)Niet luisteren naar je gevoel en intuïtieHet geluk van de ander voor die van jezelf plaatsenJezelf wegcijferenTe weinig gegrond zijnKwakkelende gezondheidMalende gedachtenGevoel er alleen voor te staanGebukt gaan onder verliesOnzekerheidNiet gesteund worden door je omgevingNiet gezien worden door je omgevingGeen geld Zomaar een aantal uitdagingen van mijn klanten.