fbpx

Weekendaanbieding week 13 2020

Dit weekend een super waardevolle aanbieding. Van € 216,77 voor slechts € 99!!

BOEK NU

Wat zit er in deze aanbieding?

  1. Je krijgt de hele april webinar mix, 5 Webinars, over 5 weken. Je mag zelfs live meedoen! Iedere woensdagavond om 20:00 uur, een uur lang. Op 1 april hebben we het over in beweging blijven. Op 8 april over Yin Yang. Op 15 april over zelfcommunicatie. Op 22 april zetten we ons lichaam in het zonnetje. Op 29 april gaan we voor Xtra Power. Normale prijs € 165
    Dit zit er de komende 5 weken in de mix:

Een mix van webinars, rondom een thema, maar elk verschillend en uniek in z’n soort. Voor iedereen voor wie spiritualiteit nét iets meer is dan een beetje zitten zazen met een aangestoken wierookstokje op de achtergrond.

In de maand april hebben we 5 woensdagen en dus 5 verschillende webinars. Het thema van deze mix heeft alles met onszelf en ons lichaam te maken.

We starten op woensdag 1 april met in beweging blijven. In tijden van nood en stress is het een natuurlijke reactie om van angst te verstijven en te stoppen met wat we aan het doen waren. Het is goed om af en toe pas op de plaats te nemen en van een afstandje te observeren wat er aan de hand is. Na verloop van tijd echter, is het wél de bedoeling dat we weer in actie komen. Dat we gaan bewegen.

Wanneer we met onze rug tegen de muur blijven staan is het een uitdaging voor de engelen om ons leven te helpen veranderen. Om iets te veranderen, zullen we iets anders moeten doen: bewegen. Dit webinar zorgt ervoor dat je gaat bewegen en dat je blijft bewegen. Je gaat de engelen helpen om jou te helpen. Wanneer je weer beweegt, dan gaat de rest vanzelf. Kom in beweging met engelen!

Op woensdag 8 april werken we aan onze balans Aan de Yin Yang, het vrouwelijke en het mannelijke deel. We leven nu eenmaal in de dualiteit en beide principes zijn even belangrijk. In de mannelijke energie zit een stukje vrouwelijke energie. In de vrouwelijke energie, zit een stukje mannelijke energie. Het een versterkt het ander. In dit webinar kijken we naar de polariteit en de dualiteit. We kijken naar aantrekken en afstoten. We kijken naar in balans zijn en uit balans zijn. Aan het einde van dit webinar zitten we in onze eigen unieke polariteit en zijn we in balans.

Vervolgens komt op woensdag 15 april zelf-communicatie aan bod. Iedereen praat, iedereen communiceert. Zowel verbaal als non-verbaal. Ik ben opgevoed met “spreken is zilver, zwijgen is goud” en “als je niet liefs weet te zeggen, hou dan je mond dicht”. Maar, heb je door dat dit niet alleen werkt naar andere mensen, maar ook naar jezelf? Ben jij je bewust van hoe je tegen jezelf praat? In dit webinar gaan we in conclaaf met onszelf en zullen we een stevig woordje met onszelf uitwisselen. Hoe lief praat jij tegen jezelf?

Daarna, op woensdag 22 april, verdiepen we ons, in ons lichaam. We hebben allemaal een lichaam. Maar, hoe gaan we om met ons lichaam? Eer jij je lichaam? Of ga jij onbewust met je lichaam om? Luister jij naar je lichaam of leg jij je lichaam je wil op? Kent jouw lichaam nog geheimen of ken je het door en door? Help jij je lichaam of werk jij je lichaam tegen? Is jouw lichaam blij met jou? Ben jij blij met jouw lichaam? Wat voor effect hebben jouw gedachten op jouw lichaam? Doe mee op 22 april en leer meer over je lichaam. Kom uit dit webinar met respect en eerbied voor de cellen die jouw aardse huis vormen.

Tot slot, op woensdag 29 april geven we gas en gaan we voor extra energie. Het is Nieuwe Maan geweest en we mogen weer gas geven. We mogen weer van binnen naar buiten toe actie ondernemen. Waar loop jij op leeg? Waar krijg jij energie van? Waar krijg jij nóg meer energie van? Wat kun jij concreet doen om er voor te zorgen dat jouw lichaam voldoende energie heeft om gas te geven? Met dit energieke webinar sluiten we deze april webinar mix af. Je hebt weer heel wat geleerd en je bewustzijn is verruimd en opgerekt. Op naar de volgende maand.

BOEK NU

 2) Je krijgt 2 videos uit de webinarserie van Aartsengelenkunde. Je krijgt les 1 van serie 1 en van serie 2. Normale prijs € 44.
Dit is de inhoud van de lessen:

Aartsengel Ariël is een veelzijdige engel. Haar hoofdpunten zijn Natuur, Hoogste Pad en Overvloed, Manifesteren en voorspoed. En dat is precies waar we in de webinar aan werken. Ariël helpt ons om onze angsten omtrent ons Hoogste Pad en onze taak op deze aarde los te laten. Ze wakkert de overvloed in ons aan. Tijdens de healing laten we de energie in en om ons heen uitbreiden. We laten onze weerstand tegen overvloed los en laten de ruimte die hierdoor vrij gekomen is opvullen met energie van alles wat we wel willen.

Aartsengel Zadkiël is een ster op velerlei gebied. In zijn healing werken aan vergeving. We versterken onze intuïtie en ons geheugen. Hij helpt ons te herinneren waarom we hier op aarde zijn. Hij helpt om obstakels en hindernissen op te lossen. Hij versterkt ons zelfvertrouwen, onze talenten en mogelijkheden. We transmuteren herinneringen die ons tegenhouden in onze ontwikkeling en spirituele groei. Zadkiël zorgt ervoor dat we stoppen met onszelf tekort te doen. Hij helpt verslavingen op te lossen, negatieve karaktertrekjes te verwijdere zodat we opgeruimd en gezuiverd ons levensdoel gaan leven.

BOEK NU

3) In de maand april, per 1 april, mag je 1 maand in de betaalde FB groep Passievol en Bewust Light, ter waarde van € 7,77.
Dit is Passievol & Bewust Light:
Het is een exclusieve besloten groep op Facebook met een LIGHT betaald lidmaatschap om, low cost, maximaal spiritueel te groeien.

 Deze groep is voor jou wanneer je:
– Spiritueel geopend bent/spirituele interesses hebt
– Gedreven bent om het maximale uit je leven te halen
– Het heft in eigen handen neemt
– Kijkt naar mogelijkheden en oplossingen
– Weet dat het heerlijk is om gesteund te worden door Spirit
– Maandelijks nieuwe dingen wilt leren op spiritueel gebied
– Behoefte hebt aan healingen/meditaties om te groeien
– Rust en ruimte in je hoofd en hart kunt waarderen
– Op een liefdevolle manier ondersteunt wilt worden op jouw spirituele pad

Wat je krijgt:
– Je krijgt wekelijkse een fb live met de Orakel Thema Kaart en healing
– Je krijgt om de dag een reflectie d.m.v. orakel kaart
– Er is een wisselend maandelijkse bewustzijnsverruimend thema
– Iedere maand toegang tot de replay van 1 van mijn webinars (deze is na de maand weg, dus kijk in die maand)
– Iedere maand mag je live meedoen met een van mijn Webinars.

Je krijgt dus OOK nog een Extra webinar om in die maand op je gemakje te kijken. EN je mag meedoen aan het Volle Maan webinar. EN elke week mag je meedoen met de Orakel Thema Kaart Healing.

BOEK DUS NU en pak dat voordeel! Van € 216,77 (meer als je de Webinars in de LIGHT groep meetelt) voor slechts € 99. Het aanbod verloopt zondagavond om 23:59 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Post

De Hoorn des Overvloeds – Christiane Beerlandt

Heb jij je wel eens afgevraagd waarom je dat ene voedingsmiddel gewoon MOET eten? Waarom je het niet 1 keer, niet 2 keer, niet 3 keer, maar keer op keer blijft eten? Waarom je het gevoel hebt, dat je leven ervan afhangt? Dat je het al héél lang niet gegeten

Spiritualiteit is: groeien nét buiten je comfortzone

Wanneer je blijft doen wat je altijd gedaan hebt, zal je dezelfde resultaten krijgen. Wil je dus iets anders, dan zal je iets anders moeten doen. Blijf je binnen je comfortzone, die een bepaalde actieradius heeft, dan zal je leven en dan zullen je resultaten een afspiegeling zijn van de