Aanbieding!

Aanbieding Week 6 2024

 44,00

Het beste, tot nu toe, van 2024.

Twee gave video’s:

  1. Paradigma Shift
  2. Nieuwe Maan 9 februari 2024, Yin Yang en Godin Kuan Yin.

Elk € 27

Nu samen geen € 54 maar slechts € 44!

OFFFFFF

Beide (en honderden andere opnames) voor slechts € 1,21 bij een proefabonnement op de Spirituele Academie. Of vanaf € 22, als je al een keer gebruik gemaakt hebt van het proefabonnement. Pak je voordeel.

Scroll naar beneden om meer te lezen.

 

 

 

Categorie:

Beschrijving

Het beste, tot nu toe, van 2024.

Twee gave video’s:

  1. Paradigma Shift
  2. Nieuwe Maan 9 februari 2024, Yin Yang en Godin Kuan Yin.

Elk € 27

Nu samen geen € 54 maar slechts € 44!

OFFFFFF

Beide (en honderden andere opnames) voor slechts € 1,21 bij een proefabonnement op de Spirituele Academie. Of vanaf € 22, als je al een keer gebruik gemaakt hebt van het proefabonnement. Pak je voordeel.

Paradigma Shift

Wil je een lach die diep uit je tenen komt?

Nou, dat is precies wat je te wachten staat in deze video! (01:07:28)

.Ondanks dat het begint met een serieus onderwerp – Paradigma Shift – neemt het halverwege een wending naar vette humor.

In de wereld van Paradigma Shift draait alles om grootschalige verandering.

Het streven zou moeten zijn om continu je leven te optimaliseren. En dan bedoel ik niet alleen financiële overvloed, hoewel dat ook een mogelijkheid is. Het gaat om het verbeteren van alle aspecten van je leven: geluk, gezondheid, plezier, vreugde, verhoogd bewustzijn, een hogere frequentie, een diepere connectie met het goddelijke, en een steeds helderder begrip van je doel hier op aarde.

Om dit te bereiken, moet je voortdurend je grenzen verleggen.

Als je binnen de grenzen blijft die je voor jezelf hebt gesteld, zul je krijgen wat je altijd hebt gekregen. Jouw paradigma is de architect van jouw leven. Verander je paradigma, verander je leven.

Wat je tot nu toe hebt ontvangen, zal niet leiden tot wat je daar wilt hebben. Als je daar wilt zijn, moet je bereid zijn om iets te veranderen. De oplossing bevindt zich altijd op een andere plek dan het probleem zelf.

De video zit boordevol waardevolle informatie en diepgaande inzichten.

Maar hier komt het spannende gedeelte: halverwege barst de video uit in een ongekende hoeveelheid humor. Het soort humor dat je laat lachen om jezelf en de situaties om je heen, en dat is buitengewoon relativerend.

Dit is niet zomaar een video; het is een reis van manifesteren, relativeren, veranderen, verbeteren en creëren.

Een video die daadwerkelijk een verschuiving in jouw paradigma teweeg kan brengen. Na het bekijken zou jouw leven zomaar, op een positieve manier, getransformeerd kunnen zijn. Durf jij de uitdaging aan te gaan?

#paradigma #shift #paradigmashift

Nieuwe Maan

Op vrijdag 9 februari 2024, om precies 23:59 uur, ontvouwt zich de magie van de Nieuwe Maan in het teken van Waterman. Wil je deze betoverende energie ten volle benutten? Stap dan in mijn nieuwste video, die 53 minuten en 55 seconden duurt, en ontdek de diepe inzichten die deze maan te bieden heeft.

Deze maan nodigt uit tot introspectie

Tot het koesteren van stille momenten waarin je plannen kunt smeden voor het aanstaande voorjaar. Het is een tijd van zaaien (nog niet letterlijk, de grond is nog te koud, nog niet van oogsten. De maan, als vrouwe van cycli, neemt ons mee op haar reis van Nieuw naar Vol, en terug naar Nieuw, een ritme dat verweven is met de essentie van Yin en Yang.

Yin en Yang

In de video ontrafel ik de betekenis van Yin en Yang, vooral in relatie tot de maan. Ontdek hoe deze krachten elkaar aanvullen, in elkaar grijpen en harmonie brengen. Het begrip van Yin en Yang is essentieel om de diepere lagen van de maancyclus te begrijpen.

Godin Kuan Yin

Maar dat is niet alles. Deze video is een complete ervaring. We sluiten af met een helende sessie, geleid door de godin Kuan Yin. Als er één godin is die de essentie van Yin en Yang belichaamt, is zij het wel. We nodigen haar uit om haar wijsheid over vergeving en genade met ons te delen.

Laat je meevoeren in deze complete video

Een heerlijke complete video waarin we de nieuwe maan, de balans van Yin en Yang, en de tijdloze wijsheid van Godin Kuan Yin verkennen. Het is niet zomaar een video; het is een reis die je verbindt met de diepere stromen van het universum. Laat je meevoeren.

#NieuweMaan #GodinKuanYin #YinYang