Aanbieding!

April 2020 webinar mix

Oorspronkelijke prijs was: € 165,00.Huidige prijs is: € 122,00.

Een mix van webinars, rondom een thema, maar elk verschillend en uniek in z’n soort. Voor iedereen voor wie spiritualiteit nét iets meer is dan een beetje zitten zazen met een aangestoken wierookstokje op de achtergrond.
In de maand april hebben we 5 woensdagen en dus 5 verschillende webinars. Het thema van deze mix heeft alles met onszelf en ons lichaam te maken.

Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Terug van weggeweest! De maandelijkse webinarmix

Een mix van webinars, rondom een thema, maar elk verschillend en uniek in z’n soort. Voor iedereen voor wie spiritualiteit nét iets meer is dan een beetje zitten zazen met een aangestoken wierookstokje op de achtergrond.

In de maand april en mei hebben we 5 woensdagen en dus 5 verschillende webinars. Het thema van deze mix heeft alles met onszelf en ons lichaam te maken.

We starten op woensdag 1 april met in beweging blijven. In tijden van nood en stress is het een natuurlijke reactie om van angst te verstijven en te stoppen met wat we aan het doen waren. Het is goed om af en toe pas op de plaats te nemen en van een afstandje te observeren wat er aan de hand is. Na verloop van tijd echter, is het wél de bedoeling dat we weer in actie komen. Dat we gaan bewegen.

Wanneer we met onze rug tegen de muur blijven staan is het een uitdaging voor de engelen om ons leven te helpen veranderen. Om iets te veranderen, zullen we iets anders moeten doen: bewegen. Dit webinar zorgt ervoor dat je gaat bewegen en dat je blijft bewegen. Je gaat de engelen helpen om jou te helpen. Wanneer je weer beweegt, dan gaat de rest vanzelf. Kom in beweging met engelen!

Op woensdag 15 april werken we aan onze balans Aan de Yin Yang, het vrouwelijke en het mannelijke deel. We leven nu eenmaal in de dualiteit en beide principes zijn even belangrijk. In de mannelijke energie zit een stukje vrouwelijke energie. In de vrouwelijke energie, zit een stukje mannelijke energie. Het een versterkt het ander. In dit webinar kijken we naar de polariteit en de dualiteit. We kijken naar aantrekken en afstoten. We kijken naar in balans zijn en uit balans zijn. Aan het einde van dit webinar zitten we in onze eigen unieke polariteit en zijn we in balans.

Vervolgens komt op woensdag 29 april zelf-communicatie aan bod. Iedereen praat, iedereen communiceert. Zowel verbaal als non-verbaal. Ik ben opgevoed met “spreken is zilver, zwijgen is goud” en “als je niet liefs weet te zeggen, hou dan je mond dicht”. Maar, heb je door dat dit niet alleen werkt naar andere mensen, maar ook naar jezelf? Ben jij je bewust van hoe je tegen jezelf praat? In dit webinar gaan we in conclaaf met onszelf en zullen we een stevig woordje met onszelf uitwisselen. Hoe lief praat jij tegen jezelf?

Daarna, op woensdag 20 mei, verdiepen we ons, in ons lichaam. We hebben allemaal een lichaam. Maar, hoe gaan we om met ons lichaam? Eer jij je lichaam? Of ga jij onbewust met je lichaam om? Luister jij naar je lichaam of leg jij je lichaam je wil op? Kent jouw lichaam nog geheimen of ken je het door en door? Help jij je lichaam of werk jij je lichaam tegen? Is jouw lichaam blij met jou? Ben jij blij met jouw lichaam? Wat voor effect hebben jouw gedachten op jouw lichaam? Doe mee op 22 april en leer meer over je lichaam. Kom uit dit webinar met respect en eerbied voor de cellen die jouw aardse huis vormen.

Tot slot, op woensdag 27 mei geven we gas en gaan we voor extra energie. Het is Nieuwe Maan geweest en we mogen weer gas geven. We mogen weer van binnen naar buiten toe actie ondernemen. Waar loop jij op leeg? Waar krijg jij energie van? Waar krijg jij nóg meer energie van? Wat kun jij concreet doen om er voor te zorgen dat jouw lichaam voldoende energie heeft om gas te geven? Met dit energieke webinar sluiten we deze april webinar mix af. Je hebt weer heel wat geleerd en je bewustzijn is verruimd en opgerekt. Op naar de volgende maand.

Door de hele serie te boeken bespaar je € 43. Je betaald dan € 122 in plaats van € 165.

Je kunt elke module ook afzonderlijk volgen, dan betaal je € 33 per webinar. Klik op de links bij de data hierboven om naar elk afzonderlijk webinar te gaan.