Aanbieding!

EngelenSnelStartGids

Oorspronkelijke prijs was: € 7,97.Huidige prijs is: € 0,00.

In 9 stappen, snel, makkelijk en veilig communiceren met Engelen. 

Categorie:

Beschrijving

In 9 stappen, snel, makkelijk en veilig communiceren met Engelen.

Iedereen kan tegenwoordig met Engelen praten, kaarten leggen, readingen doen, spiritueel zijn.

Maar weet je ook hoe je veilig werkt met andere entiteiten zoals Engelen? Wat ik vaak zie gebeuren is dat mensen spiritueel worden en dan ineens alle kanalen openzetten voor alles en iedereen. Voor mij is dat als alle ramen en deuren van je huis open zetten en dan maar hopen dat alleen vrienden binnenkomen en geen enge en slecht bedoelende mensen. Wat denk je zelf? Wat zou er gebeuren, wanneer je alles openzet en dan maar hoopt dat het vanzelf goed komt?

Waarom niet gewoon leren hoe je je openstelt, wat je kunt doen om op een veilige en liefdevolle manier het gesprek aan te gaan met een liefdevol wezen?

In deze pdf, De EngelenSnelStartGids, leer ik je precies dát: snel, praktisch en veilig communiceren met Engelen.

Je kunt ze geheel gratis in je eigen online omgeving krijgen, je hoeft alleen hier te boeken. Het bedrag staat op 0, het kost je dus ook nada, nopes, niets.

Het enige waar je je van bewust moet zijn, is, wanneer je boekt, komt het e-mailadres waarmee je boekt, op mijn e-mail lijst te staan. Je ontvangt dan mijn mail met nieuwtjes. Je kunt je vanzelfsprekend altijd afmelden.

De gids kun je na het boeken vinden in je eigen online omgeving hier achter mijn website. Ga naar de rechterbovenhoek klik op: https://lisetteanne.com/mijn-account/ met je gebruikersnaam of emailadres waarmee je geboekt hebt en je wachtwoord. Dan zie je in je eigen omgeving alles wat je bij mij (online) boekt. Je kunt er dat net zo vaak en wanneer je maar wilt bij. Dit geldt voor al mijn online lessen, webinars en programma’s. Dus, kun je om 2 uur s’ nachts niet slapen? Log in en ga spiritueel aan de slag!