Godin Ostara & Godin Cordelia

 33,00

2 mooie Webinars om de lente te verwelkomen en te vieren.

Godin Ostara is de lente Godin bij uitstek. Ze staat voor vruchtbaarheid, een nieuw begin, nieuwe kansen. Zij is de Godin van Pasen.

Cordelia is de mooie godin van de lente en de zomer. Godin van bloemen en koningin van elfjes.

 

 

Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Godin Ostara is de lente Godin bij uitstek. Ze staat voor vruchtbaarheid, een nieuw begin, nieuwe kansen. Ze werkt graag met de Volle Maan energie. Wanneer je met haar werkt zal je je vol leven voelen. Ze laat je spirit als het ware ontwaken. Ze staat voor alles wat nieuw is. Ze geeft je de kans om opnieuw te beginnen. Ze helpt met opruimen en reorganiseren. Ze maakt je sterk en krachtig en zorgt voor balans.

Cordelia is de mooie godin van de lente en de zomer. Godin van bloemen en koningin van elfjes. Godin van het Beltane feest op 1 mei. We roepen haar aan bij vieringen, moed, tuinieren en alles wat met bloemen en zaadjes te maken heeft. Vreugde, levensveranderingen en in tijden van stress, wanneer je rust, ruimte en ontspanning nodig hebt. Cordelia verfrist je hart en ziel en laat weer vreugde en plezier ontstaan in je hart door je te helpen af te stemmen op een hogere frequentie.