Mabon Jaarfeest Webinar

 33,00

Een heerlijk uur voor jezelf om het einde van de zomer te vieren en het najaar welkom te heten. Dankbaar voor een overvloedige oogst. Voor jou wanneer je in contact staat met moeder natuur en haar cyclus volgt.

Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Mabon Jaarfeest Webinar 2019

Dit webinar heeft plaatsgevonden in 2019. Je krijgt, via de online leeromgeving achter mijn website, toegang tot de replay van dit webinar.

Een heerlijk uur voor jezelf om het einde van de zomer te vieren en het najaar welkom te heten. Dankbaar voor een overvloedige oogst. Voor jou wanneer je in contact staat met moeder natuur en haar cyclus volgt.

Ooit, 17? jaar geleden ben ik, met mijn Reiki vriendinnen, begonnen met het vieren van het midwinterfeest, Jule. Elk jaar kwamen/komen we samen om het lichtfeest te vieren. Vanuit daar ben ik ook de andere jaarfeesten gaan ontdekken. Nu, jaren later, heb ik aandacht voor elk van de 8 jaarfeesten. En dus ook het Mabon jaarfeest. Het oogsfeest. Het feest om de zomer af te sluiten en de herfst te verwelkomen.

Ik ben een echt zomermens (geboren in augustus) en de wintermaanden zijn een “dingetje” voor me. Een jaarfeest, bewust stilstaan bij het moment, geeft mij moed en iets leuks om naar uit te kijken wanneer de blaadjes vallen en de druppels langs de ramen strijken.

De afgelopen jaren ben ik begonnen met het vieren van een jaarfeest via een webinar. Een online feestje zeg maar. We voeren rituelen uit en zetten de bijbehorende ceremonie om in een online ceremonie, zover mogelijk. En dit gaat heel goed. Al vele jaarfeesten zijn online gevierd. In dit webinar wil ik je graag deel laten maken van de herfstequinox, Mabon.

Hoe fijn is het om vanuit je eigen omgeving, toch even –energetisch- samen te zijn met anderen die het ritme van de natuur in hun systeem voelen.

Ik voel me eerbiedig en heb respect voor moeder natuur.

In een webinar van een uur (soms iets langer) leg ik uit wat Mabon is, voeren we de bijbehorende rituelen uit. We laten voorspoed en overvloed toe. Tonen dankbaarheid voor de overvloedige oogst. We gaan diep bij ons zelf te rade om onze schaduwkant te erkennen en vervolgens steken we een lichtje aan. Want donker houdt op donker te zijn, wanneer er een lichtje aangestoken wordt. We voeren een magisch kaarsritueel uit. We laten het oude los, ruimen op en bereiden ons voor op de winter en de donkere komende maanden. We beëindigen het webinar in een gevoel van RUST en BALANS.

Dit is voor jou wanneer je in tune bent met de cyclus van moeder natuur
Dit is voor jou wanneer jij je aangetrokken voelt tot rituelen en ceremoniën
Dit is voor jou wanneer je even pas op de plaats wilt, een moment voor jezelf om tot rust te komen en balans te vinden
Dit is voor jou wanneer je weer iets nieuws wilt ervaren en open staat voor een heerlijke energie

Je kunt dit webinar aan je voorbij laten gaan wanneer:
– Je de tijd niet hebt of neemt voor jezelf
– Je niets voelt bij de ritmen van de natuur
– Je niet zit te wachten op rust en balans
– Je niets hebt met rituelen

Maandag 23 september begint de herfst om 09:51 uur. Het webinar begint om 09:30 uur en loopt tot ongeveer 10:30 uur. Dan zitten we midden in de energie wanneer de zomer in de herfst over gaat. Het is heerlijk online dus je hoeft de deur niet uit. Je kunt zelfs nog lekker in je pyjama zitten, met een kop thee erbij en dan meedoen vanuit je eigen comfortabele omgeving.

Dit is een heerlijk moment voor jezelf.

Een moment om BEWUST stil te staan bij wat we achter ons laten (de zomer) en waar we naar toe gaan (de herfst). Even helemaal in tune zijn met moeder aarde en de natuur. Onderdeel zijn van het grote geheel. In dankbaarheid zijn voor alle overvloed die met de oogst gepaard gaat. Je doet jezelf tekort wanneer je dit zelf-moment aan je voorbij laat gaan.

Ik probeer zoveel mogelijk te leven in harmonie met de natuur, met de jaarcyclus, met de seizoenen, met de maan. Stilstaan bij een jaarfeest is inmiddels een natuurlijk onderdeel geworden van mijn leven. Het geeft me focus, het geeft me bewustZIJN, het geeft me balans en rust.

MABON: een heerlijk jaarfeest om stil te staan bij het wisselen van de seizoenen.