Nieuwe Maan Webinar 14 november 2020

 22,00

Op zondagochtend 15 november is het om 06:08 uur Nieuwe Maan. Ik hoop dat ik dan nog lekker in bed lig dus ik geef het webinar de avond daarvoor: op zaterdag 14 november om 19:00 uur (een uur eerder dan normaal).
Dit is weer zo’n Betaal Wat Je Kunt Webinar*
Deze maan is 14 dagen ná Samhain en de afgelopen 2 weken zijn de sluiers (die vrijwel nihil waren met Samhain) tussen deze en gene zijde weer gesloten.

Categorieën: , Tags: , ,

Beschrijving

Deze maan is 14 dagen ná Samhain en de afgelopen 2 weken zijn de sluiers (die vrijwel nihil waren met Samhain) tussen deze en gene zijde weer gesloten. Het kan zijn dat je je wat meer “unheimish” en wat minder geworteld dan normaal. Alsof je een geforceerd afscheid hebt moeten nemen. Een afscheid, waar je nog niet helemaal aan toe was. Een volkomen normaal gevoel maar onprettig wanneer je hier te lang mee blijft rondlopen.
Wanneer ik intune op de energie van de maan voel ik een soort van melancholie maar met daaronder een enorme veerkracht en vastberadenheid. Dus dat zal het ongetwijfeld het thema zijn van dit webinar.

De afgelopen webinars liet ik me verrassen (vaak weet ik het 1 of 2 dagen van te voren, soms ook pas op de dag zelf) met wie we mochten healen en werken. Ik vertrouw en laat de energie op het moment zelf tot mij komen. Kunst is om te leren ontvangen wat op dat moment het juiste is.

We healen, we mediteren, we genieten van de maanenergie en laten ons leiden, alles zolang het is voor ons hoogste healing en hoogste goed. We geven ons in liefde over aan de energie van de maan en voelen dat we hierdoor getransformeerd worden.

Zaterdag 14 november 19: 00 uur. Zodat we daarna nog een fijne rustige avond voor de boeg hebben.

Het is online, dus je kunt vanuit je eigen huis kijken en meedoen.

SCHRIJF JE IN

Op mijn website kun je zelf aangeven hoe veel je kunt en wilt betalen. Het minimum bedrag is € 2,22, het maximum bedrag staat open. Het is aan jou wat je invult. VOEL zelf na wat je kunt en wilt missen en BOEK dan dit webinar. Na afloop van dit webinar wordt de vaste prijs € 22.

Na afloop van het webinar wordt de video in jouw eigen online omgeving geplaatst achter mijn website dus je kunt het dan altijd herhalen.

Het is heerlijk om zo 1 keer in de maand de puntjes op de i te zetten, los te laten wat je los te laten hebt om zo weer ruimte te maken voor wat je wél in je leven wilt. Perfect passend in deze tijden van het grote loslaten.

Doe mee, geef je nu op, bepaal zelf je prijs, en lift mee met de energie van alle anderen die mee doen. Je ziet en hoort ze niet, maar samen met de anderen tillen we onszelf op naar een hogere frequentie, activeren ons zelfgenezend vermogen en voelen ons na afloop licht, luchtig, gesteund en gesterkt.

Log na het boeken in op mijn website, in je eigen online leeromgeving, ik heb al een video voor je klaar staan, waar je meteen mee aan de slag kunt. Je gebruikt hetzelfde e-mail adres als waarmee je geboekt hebt, en je eigen wachtwoord.

Andere suggesties…