Nieuwe Maan Webinar 16 oktober 2020

 22,00

Heel vaak werk ik bij een Nieuwe Maan webinar met Godin Kali. In dit webinar hebben we samengewerkt met Godin Lillith.

We healen, we mediteren, we genieten van de maanenergie en laten ons leiden door krachten en machten, alles zolang het is voor ons hoogste healing en hoogste goed. We geven ons in liefde over aan de energie van de maan en voelen dat we hierdoor getransformeerd worden.

Categorieën: , Tags: , , , ,

Beschrijving

“Nou die tranen waren er zeker ben ook minder moe dan vandaag voel me krachtiger en sterk heerlijk dankjewel!!!”
“al vrij snel huilen..pfft, maar voel me nu al stukken beter dan voor de tijd. dankjewel”
“ontzettend gehuild……voel me opgetild. dankje”
“was superfijn dank je wel. ik had het ook ijs en ijskoud en zelfs rillingen maar daarna warm. Mooi om zo je donkere kant ook te accepteren. Dank je dank je wel. Ik leef momenteel met zeer weinig geld en ben zo blij het nog te hebben mogen volgen.”
“het was geweldig. Haar boosheid in het begin was luid en duidelijk, snapte de boodschap. Toen ze bij me was , zei ze hey zus. ( ze kwam me al bekend voor) . Macht terug gehaald, ging goed. Lilith stond wel briesend achter me om te helpen. Veel huilen en opluchting. Ik mag haar altijd weer roepen als het nodig is…. Dank je voor deze healing”
“was heel fijn voel mij een stuk beter”
Op vrijdagavond 16 oktober was het om 21:32 uur Nieuwe Maan. Een heel bijzondere nieuwe maan, omdat deze nieuwe maan de grootste nieuwe maan is van dit jaar. Groot in de zin dat deze maan het meest dichtbij de aarde staat van alle manen dit jaar.
De Nieuwe Maan vóór de Volle Maan van Samhain op zaterdag 31 oktober waar de sluiers tussen deze en gene zijde tijdelijk wijken. Sommige mensen noemen de maan van 16 oktober een Supermaan. Vanaf deze maan worden de sluiers tot aan Halloween/Samhain dunner en dunner. Een heel bijzondere periode.
Deze maan staat in het teken van MACHT. Het is een maan van uitersten. Macht kan ten goede of ten kwade worden ingezet. Het is voor een ieder de keuze om te voelen waarvoor jij jouw persoonlijke macht wilt inzetten.
In dit webinar werken met healende krachten om onze verloren macht(en) naar ons terug te halen en in balans te brengen. Stap voor stap neem ik je mee in een healende reis in het her-ontdekken van je eigen macht.

Ik werk heel graag met de maanenergie.
De Nieuwe Maan heeft altijd iets magisch.
Het is stil, het is donker, het is een moment van verinnerlijking en contemplatie.
Het moment bij uitstek om je leven onder de loep te nemen.
Te kijken of je leven op alle gebieden stroomt of dat het ergens stokt.

Wanneer er gestagneerde energie in je leven is, zit je minder goed in je vel en verloopt je dagelijkse leven nét iets minder vlot dan anders.

Heel vaak werk ik bij een Nieuwe Maan webinar met Godin Kali. In dit webinar hebben we samengewerkt met Godin Lillith.

We healen, we mediteren, we genieten van de maanenergie en laten ons leiden door krachten en machten, alles zolang het is voor ons hoogste healing en hoogste goed. We geven ons in liefde over aan de energie van de maan en voelen dat we hierdoor getransformeerd worden.

Het is heerlijk om zo 1 keer in de maand de puntjes op de i te zetten, los te laten wat je los te laten hebt om zo weer ruimte te maken voor wat je wél in je leven wilt. Perfect passend in deze tijden van het grote loslaten.

Doe mee, geef je nu op, bepaal zelf je prijs, en lift mee met de energie van alle anderen die mee doen. Je ziet en hoort ze niet, maar samen met de anderen tillen we onszelf op naar een hogere frequentie, activeren ons zelfgenezend vermogen en voelen ons na afloop licht, luchtig, gesteund en gesterkt.

Log na het boeken in op mijn website, in je eigen online leeromgeving, ik heb al een video voor je klaar staan, waar je meteen mee aan de slag kunt. Je gebruikt hetzelfde e-mail adres als waarmee je geboekt hebt, en je eigen wachtwoord.

Andere suggesties…